Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erbaş Hac organizasyonunu değerlendirdi
Erbaş Hac organizasyonunu değerlendirdi
Şimşek’ten kayıt dışılıkla mücadele vurgusu
Şimşek’ten kayıt dışılıkla mücadele vurgusu
Ulaşımda dev yatırımlar dönemi
Ulaşımda dev yatırımlar dönemi
Son iki haftada 75 terörist etkisiz hale getirildi
Son iki haftada 75 terörist etkisiz hale getirildi
Kurtulmuş: ‘Ecdadın izlerini takip ediyoruz’
Kurtulmuş: ‘Ecdadın izlerini takip ediyoruz’
HABERLER>SPOR
10 Mayıs 2019 Cuma - 13:46

Erzurumspor en çok konuşulan 16. takım

Medya Takip Merkezi (MTM), Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı Nisan ayı raporunu açıkladı. Erzurumspor en çok konuşulan 16X'ıncı takım oldu

Erzurumspor en çok konuşulan 16. takım

Medya Takip Merkezi (MTM), Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı Nisan ayı raporunu açıkladı. Rapora göre, Nisan ayında futbol kulüpleri içinde en çok şampiyonluğun güçlü adaylarından Galatasaray ile ezeli rakibi Fenerbahçe konuşuldu.

MTM, Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı Nisan ayı raporunu açıkladı. Rapora göre Nisan ayında futbol kulüpleri içinde en çok şampiyonluğun güçlü adaylarından Galatasaray ile ezeli rakibi Fenerbahçe konuşuldu. Spor Toto Süper Lig’de son haftalara girilirken, futbol kulüpleri şampiyonluğa bir adım daha yaklaşabilmek için kıyasıya mücadele etmeyi sürdürüyor. Başakşehir, Galatasaray ve Beşiktaş’ın zirveye oynadığı ligde, şampiyonluğa adını yazdıracak takımın hangisi olacağı önümüzdeki haftalardaki kritik karşılaşmalar sonucunda belli olacak.

Nisan ayına spor camiasındaki yaşanan kayıplar da damga vurdu. 11 Nisan'ı 12 Nisan'a bağlayan gece hayatını kaybeden efsane futbolcu Can Bartu için Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda tören düzenlendi. 'Sinyor' lakaplı Bartu için tüm takım taraftarları sosyal medyadan üzüntülerini paylaştı. Futbol dünyasının bir diğer kaybı ise Alanyaspor’lu futbolcu Josef Sural oldu. Sural'ın genç yaştaki ölümü takım taraftarlarını ve futbolcunun yakınlarını yasa boğdu.

GALATASARAY-FENERBAHÇE DERBİSİ BERABERE SONUÇLANDI

Ligde düğüm çözülüyor. Son haftalarda gösterdiği performansla zirveye ortak olan sarı kırmızılılar, kalan maçlarını kazanarak ipi göğüslemeyi hedefliyor. 22'nci şampiyonluğuna yürüyen Galatasaray’ın Türk Telekom Stadı'ndaki son 35 lig maçını kaybetmeme rekoru Nisan ayında çok konuşuldu. Öte yandan Nisan ayında heyecanla beklenen Fenerbahçe - Galatasaray derbisi gerçekleşti. Fenerbahçe’nin, Galatasaray’ı evinde misafir ettiği maç berabere sonuçlandı. Son zamanlarda yükselen performansıyla şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Galatasaray, MTM’nin medya raporuna göre 102 bin 185 haberle geçtiğimiz ayın en çok konuşulan takımı oldu. Ligde beklenen performansı gösteremeyen Fenerbahçe ise 96 bin 436 habere konu edildi.

BURAK YILMAZ ADINI EN GOLCÜ FUTBOLCULAR LİSTESİNE YAZDIRDI

Devre arasında Beşiktaş’a transferiyle, uzun süre spor gündemini meşgul eden milli golcü Burak Yılmaz, attığı gollerle siyah beyazlı taraftarların gönlünü çelmeye devam ediyor. Beşiktaş’ın Ankaragücü’nü 4-1 yendiği maçta fileleri 2 kez havalandıran Yılmaz, Avrupa'nın en golcü futbolcuları arasına ismini yazdırdı. Başarılı golcü, gerek yönetim gerekse taraftarın güvenini kazanırken; raporuna göre Nisan ayında 13 bin 957 haberde adından söz ettirdi.

Fatih Terim şampiyonluk iddiasını sürdürdü

Galatasaray’ın imparator lakaplı teknik direktörü Fatih Terim, futbolun süperleri ödül töreninde sarı kırmızılı ekipten kimsenin ödül almamasına sosyal medya hesabında tepki gösteren Mbaye Diagne’ye ''En güzel yanıtı sahada verin. Ligde 4 maçı kazanırsak yine şampiyonluğa ulaşacağız. Kupada da finaldeyiz. Çıkın, mücadele edin, savaşın, kazanın ve en güzel yanıtı sahada verin'' diyerek Senegalli oyuncuyu motive etti. Galatasaray kariyerinde unutulmaz başarılara imza atan ve Sarı-Kırmızılı camiada 8. şampiyonluğunu yaşamanın hayallerini kuran Fatih Terim 24 bin 172 haber ile Nisan ayının en çok konuşulan teknik direktörü oldu.

ALİ KOÇ ''FENER OL'' KAMPANYASI İLE GÜNDEMDEYDİ

Oldukça ses getiren 'Fener ol' kampanyasını başlatan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, UEFA ile yaptığı FFP anlaşması nedeniyle eli kolu bağlanan Fenerbahçe’ye güneşli günler yaşatmayı hedefliyor. Ali Koç, bu sezon Fenerbahçe’nin puan tablosundaki yerinin sorumlusu olarak gösterilse de, geliştirdiği projeler ile 6 bin 927 haber ile medyada yer aldı.

 
İsrail askerleri teravih namazı kılanlara saldırdı
 
Erzurum ticaret sektöründe ‘bahar’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor Malatya maçını Uğurlu yönetecek
Erzurumspor’un Pazar günü 19:00’da deplasmanda oynayacağı Malatyaspor ...
Erzurumspor’da hedef 3 puan
Lokman Gör önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, “Dün itibari ile ...
Yeni Malatyaspor’da Erzurumspor mesaisi
Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’in 32. haftasında sahasında oynayacağı ...
 
Erzurum’dan Ankara’ya ‘İlk Adım’dan Kurtuluşa Ata’nın izinde’
İlk Adım’dan Kurtuluşa Ata’nın izinde’ sloganıyla pedal çeviren sporcular yola çıktı
Erzurum Büyükşehir Belediye yarı finalden döndü
Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Erzurum Büyükşehir Belediye Gençlikspor’u ...
Ravcı Erzurumspor maçını değerlendirdi
Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında sahasında ...
 
Kayserispor kazanmayı unuttu
İstikbal Mobilya Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'de galibiyete hasret kaldı.
Memiş başarıyı ödüllendirdi
Memiş, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki çocukların ...
Samsun’dan yola çıkan Bisikletçiler Erzurum’a ulaştı
Samsun Valiliği 100. Yıl Etkinlikleri Programı'nda yer alan, Ekolojik ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva