Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erbaş Hac organizasyonunu değerlendirdi
Erbaş Hac organizasyonunu değerlendirdi
Şimşek’ten kayıt dışılıkla mücadele vurgusu
Şimşek’ten kayıt dışılıkla mücadele vurgusu
Ulaşımda dev yatırımlar dönemi
Ulaşımda dev yatırımlar dönemi
Son iki haftada 75 terörist etkisiz hale getirildi
Son iki haftada 75 terörist etkisiz hale getirildi
Kurtulmuş: ‘Ecdadın izlerini takip ediyoruz’
Kurtulmuş: ‘Ecdadın izlerini takip ediyoruz’
HABERLER>SPOR
3 Mart 2015 Salı - 10:07

Erzurumspor 3 puan için oynayacak

Gurupta 32 puanla 9’uncu sırada yer alan, Ankara Demirspor yenilgisi ile 5 haftalık galibiyet serisine son veren moralsiz Van Büyükşehir Belediyespor maçına Erzurumspor favori olarak çıkacak.

Erzurumspor 3 puan için oynayacak

Bergama Belediyespor maçında, ikinci yarının 2, evinde ise 5’inci maçını kazanarak moral bulan Erzurumspor bu hafta deplasmanda Van Büyükşehir Belediye karşısında puan arayacak. Gurupta 32 puanla 9’uncu sırada yer alan, Ankara Demirspor yenilgisi ile 5 haftalık galibiyet serisine son veren moralsiz Van Büyükşehir Belediyespor maçına Erzurumspor favori olarak çıkacak.
YENİ SÜREÇ
Sakarya beraberliğinden sonra, zirveye tutunma ve şampiyonluğa ulaşma isteği artan, bunu futbolu ve takım dayanışmasıyla ortaya koyan Erzurumspor, Van Büyükşehir Belediye maçından puanla dönerek, yeni bir süreç başlatmak, liderle olan puan farkını azaltmak peşinde.  4 futbolcusu cezalı olan takımda, forma bekleyen futbolcular deplasmandan 3 puanla dönecekleri inancını taşıyor.
ERZURUMSPOR BAŞARIYA ENDEKSLENDİ
Turhan Özyazanlar döneminde favori çıktığı maçlardan galibiyet alamayan, özellikle evindeki maçlarda başarısız bir grafik çizen, ancak yenilgisi de bulunmayan mavibeyazlı ekip, sezonun ilk yarısında 4-0 kazandığı Van Büyükşehir Belediye maçının rövanşını vermek niyetinde değil. Erzurumspor futbolcuları maçta kim forma giyerse giysin, 90 dakika galibiyet mücadelesi vererek, taraftarın destek ve duasıyla Erzurum’a puanla döneceklerini söylüyorlar.
VAN MUCİZESİ BİTTİ
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta, sezonun birinci yarısında düşmeme mücadelesi veren, ikinci yarıda ise üst üste 5 maç kazanarak play offta iddialı hale gelen Van Büyükşehir Belediye oynadığı 23 maçta 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 da yenilgi alarak 32 puan topladı. Gurupta 9’uncu sırada bulunan Van ekibi attığı 21 gole karşılık kalesinde 29 gol gördü.
VAN’IN İÇ SAHA PERFORMANSI
Van ekibi 23 maçlık etapta evinde 12 maça çıktı. İç sahada 7 maçını kazanan takım, 2 maçtan bir puan aldı, üç maçını ise kaybetti ve 23 puan topladı. Van Büyükşehir Belediye evindeki maçlarda 15 gol kaydetti, 10 golü kalesinde gördü.  Van ekibi iç saha maçları gurup performans sıralamasında ise Erzurumspor’un 5 sıra üstünde 6’ıncı sırada yer aldı.
VAN’IN DEPLASMAN PERFORMANSI
Sezonun ikinci yarısında Ankarademirspor ile birlikte bir futbol mucizesi oluşturan ve üst üste aldığı galibiyetlerle bir anda spor kamuoyunun odaklandığı takım haline gelen Van Büyükşehir Belediye deplasman maçlarında 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. Dış sahada 6 gol atan ekip kalesinde 19 gol gördü ve topladığı 9 puanla gurup performans sıralamasında 15’inci sıraya yerleşti.
VAN’IN İKİNCİ YARI MAÇLARI
Van Büyükşehir Belediyespor sezonun ikinci yarısında evinde oynadığı Beylerbeyispor maçını 1-0, İstanbul Güngörenspor’u 2-0, Bayburt Gurup Özel idare’yi ise 2-1 yendi. Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanda ise Orhangazispor’u 1-0, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u 2-1 yenerken, geçilen hafta Ankara Demirspor’a 2-1 mağlup oldu.
ERZURUMSPOR ÇIKIŞTA
Sakarya ve Bergama Belediyespor maçlarıyla yeniden çıkışa geçen Erzurumspor 23 maçta 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 yenilgi alarak 35 puan topladı. 23 maçta 26 gol kaydeden ekip kalesinde 25 gol gördü. Toplamda 7’inci sırada kalan mavibeyazlı ekip iç saha gurup performansı sıralamasında 11, dış saha gurup performans sıralamasında ise 5’inci sırada yer aldı.
12’İNCİ MAÇTA 5’İNCİ GALİBİYET
Erzurumspor Kazım Karabekir Stadyumunda çıktığı 12 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 de yenilgi aldı. Evindeki maçlarda 14 gol atan takım kalesinden 10 gol çıkardı ve 19 puan topladı. Erzurumspor deplasmanda ise 11 maç oynadı. Mavibeyazlılar deplasmanda 4 galibiyet ve 4 beraberlik alırken 3 maçtan puansız ayrıldı, 16 puan topladı. Ekip dış sahada 12 gol attı, 15 gol yedi.
ERZURUMSPOR’UN DEPLASMAN KARNESİ
Erzurumspor Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta sezonun ikinci yarısında çıktığı 3 deplasman maçında 2 beraberlik ve bir galibiyet alarak 5 puan topladı. Mavibeyazlılar  deplasmanda aynı sonuçla Ayvalıkgücü Belediyespor ve Sakaryaspor ile 1-1 berabere kalırken Balçova Yaşamspor’u 2-1 yendi. Erzurumspor iç sahada da 2 maçtan 1, bir maçtan ise 3 puan aldı. Kayseri Şekerspor ve Sandıklıspor maçlarından 1-1’lik sonuçla ayrılan ekip, geçilen haftada Bergama Belediyespor’U 3-2 yenerek iç sahadaki galibiyetsizlik serisini sonlandırdı.
 18 EKİM 2014’TEKİ MAÇ
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor  18 ekim 2014’te kendi evinde ağırladığı Van Büyükşehir Belediyespor’u 4-0 yenerek 3 puanın sahibi olmuştu.
Erzurumspor maçı  Anıl Atağ, Emre Yüksektepe (Mikail Üzümcü), Hüseyin Avcu, Doğa İşeri, Sefer Sever, Cebrail Serçek,Yasin Yener, Fatih , Deniz Sert (Aykut Çakay), İbrahim Demirer, Orhun (Yılmaz  Can) kadrosuyla tamamlamıştı. Maçta golleri 25’te Yasin Yener, 46’da Deniz Sert, 85’te Sefer Sever, 90’da Mikail üzümcü kaydetmişti.
SAKARYA’DA HAFTANIN MAÇI OYNANACAK
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 24’üncü hafta’da lider Ankarademirspor deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile karşılaşırken, haftanın maçında 3’üncü sıradaki Sakaryaspor, ikinciliği devrettiği Anadolu Üsküdar 1908 Spor’u ağırlayacak. Bu maçın sonucu, guruptaki sıralamayı ve zirvedeki durumu değiştirecek.
DİĞER MAÇLAR
3’üncü gurupta 4’üncü sırada bulunan Beylerbeyispor evinde Bayburt gurup özel İdare ile oynarken, 5’inci sıradaki Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Orhangazispor karşısına çıkacak. 6’ıncı sırada yer alan Silivrispor, geçilen hafta Erzurumspor’a yenilen ve14’üncü sıraya inen Bergama Belediyespor ile puan mücadelesi verecek.
24’ÜNCÜ HAFTA
Van B.B.S. - Erzurumspor  9-7
Etimesgut Bld. Spor - Ankara Demirspor  15-1
Orhangazispor - Kahramanmaraş B.Ş.B.  8-5
Sandıklıspor - Ayvalıkgücü Bld.Spor  16-12
Sakaryaspor A.Ş. - Anadolu Üsküdar 1908 Spor  3-2
İstanbul Güngörenspor - Erzin Belediyespor  18-10
Bergama Belediyespor - Silivrispor  14-6
Beylerbeyispor - Bayburt Grup Özel İdare 4-11
Balçova Yaşam Spor - Kayseri Şekerspor  13-17

 
Gözü Yaşlı Aile çocukları için yardım bekliyor
 
Öztek tarihe ışık tuttu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bu kez yenildiler…!
Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu tarafından düzenlenen Büyük Erkekler Birinci ...
Bayburt,’ta 3 puan sevinci
Bayburt Grup Özel İdare Spor Genç Osman Stadyumunda Etimesgut Belediye ...
Olimpik Eğitim Projesi’nde geri sayım
Erzurum GHSİM’nin ev sahipliğinde, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi, “Spor ...
 
Okullar badmintonda yarıştı
Erzurum’da düzenlenen Okullararası badminton il birinciliği karşılaşmaları yapıldı.
Buz Hokeyi camiasının gözü yaşlı
Yakalandığı hastalık ile 1 yılı aşkın süredir mücadele eden 25 yaşındaki ...
Erzurum Onların başarılarını konuşuyor
Judoda Türkiye şampiyonu olan Cenhizhan Dönmez ile ikinci olan Ertuğrul ...
 
Bergama maçına ulusal hakem
Erzurumspor’un evinde oynayacağı Bergama Belediyespor karşılaşmasına ulusal ...
Olduysa, mübarek olsun…!!!
Profesyonel Disiplin Kurulu(PFDK) Sakaryaspor-Erzurumspor maçında Sakaryaspor ...
4 sezonluk Erzurumspor gerçeği
Erzurumspor Spor Toto 3’üncü Ligde, 4 sezonluk süreçte en iyi 22’inci ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva