Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SPOR
1 Ekim 2019 Salı - 11:31

Erzurumspor 12’inci sıraya indi

Erzurumspor, TFF 1’inci Ligin en istikrarsız takımları arasında yer aldı.

Erzurumspor 12’inci sıraya indi

Erzurumspor, TFF 1’inci Ligin en istikrarsız takımları arasında yer aldı. Lige 1 puanla 8’inci sırada başlayan ekip, 2’inci haftada 1 puanla 13, 3’üncü haftada 4 puanla 8, 4’üncü haftada 4 puanla 13, 5’inci haftada 7 puanla 10, 6’ıncı haftada 7 puanla 12’inci sırada yer bulan mavi beyazlı ekip, iç saha puan sıralamasında 7 puanla 7, dış saha puan sıralamasında ise 0 puanla 16’ıncı sırayı aldı.

PUAN SIRALAMASI

TFF 1’inci Ligde 6’ıncı hafta sonunda puanını 13’e yükselten Akhisarspor liderlik koltuğuna oturdu. 12 puanlı Bursaspor 2’inci sırayı alırken, bir önceki haftanın lideri Ümraniyespor 2 sıra gerileyerek 3’üncü sıraya düştü.  11 puanlı Hatayspor 4, 10 puanlı ekiplerden Adana Demirspor 5, Balıkesirspor 6, Keçiörengücü 7, Osmanlıspor ise 8’inci sıraya yerleşti. Lige 6 puan geriden başlayan Eskişehirspor ise -2 puanla son sırada kaldı.

GENEL SIRALAMA GALİBİYET EN’LERİ

TFF 1’inci Ligde 6 haftalık periyotta  en fazla galibiyet alan takımlar 4 maçla Akhisarspor ve Bursaspor oldu. Boluspor ve Giresunspor ise 6 haftalık süreçte henüz galibiyet alamayan 2 takım olarak belirlendi. Ümraniyespor, Hatayspor, Balıkesirspor ve Osmanlıspor 6 maçta 3 galibiyet elde ederken, Erzurumspor 2 galibiyet alabildi.

GENEL SIRALAMA BERABERLİK EN’LERİ

Ligde en fazla beraberliğe sahip olan ekipler 4 maçla Keçiörengücü ve Adana Demirspor olarak kaydedilirken, Bursaspor ligin beraberliği bulunmayan tek takımı oldu. en az beraberliği bulunmayan ekipler 1 maçla Akhisarspor, Balıkesirspor, Osmanlıspor, Erzurumspor, Menemenspor ve Eskişehirspor olarak sıralandı.

GENEL SIRALAMA MAĞLUBİYET EN’LERİ

TFF 1’inci ligde iki ekip namağlup unvanını korudu. Adana Demirspor ve Keçiörengücü 6 haftada maç kaybetmezken, ligde en fazla yenilen ekipler 4 maçla Menemenspor, Boluspor, Giresunspor ve Eskişehirspor ekipleri oldu. Akhisarspor, Ümraniyespor, Hatayspor, Karagümrük, İstanbulspor ve Altay 1 maçla ligin en az yenilen ekipleri olarak kaydedildi.

GENEL SIRALAMA GOL EN’LERİ

TFF1. Ligde 6 haftalık sürecin en golcü ekipleri  Ümraniyespor ve İstanbulspor oldu. Rakip fileleri 11 kez havalandıran bu 2 takımı 10 golle Bursaspor, 9 golle, Akhisarspor, Hatayspor, Osmanlıspor, Karagümrük, Altay ve Adanaspor takip etti. Ligin en az gol atan ekipleri ise 3 golle  Boluspor, 4 golle Keçiörengücü ve Menemenspor olarak belirlendi. Ligin en fazla gol yiyen ekibi ise 13 golle Giresunspor oldu.

İÇ SAHA PUAN SIRALAMASI

TFF 1’inci Ligde 6’ıncı hafta sonunda iç saha puan sıralamasında 9 puanla Balıkesirspor ilk sırayı alırken, 9 puanlı Bursaspor averajla ikinci sırayı aldı. Bu iki ekibi 7 puanla Adana Demirspor, Ümraniyespor, Akhisarspor, Osmanlıspor, Erzurumspor, Keçiörengücü ve Hatayspor izledi. Evinde 3 maç kaybeden Menemenspor ise son sırada kaldı.

İÇ SAHA GALİBİYET EN’LERİ

İç saha maçlarında en fazla galibiyet alan ekipler 3 maçla Balıkesirspor ve Bursaspor takımları oldu. Bu iki ekibi 2 galibiyetle Adana Demirspor, Ümraniyespor, Akhisarspor, Osmanlıspor, Erzurumspor, Keçiörengücü ve Hatayspor ekipleri takip etti. Giresunspor, Menemenspor ve Boluspor iç sahada 3 puana hasret 3 takım olarak kaydedildi.

İÇ SAHA BERABERLİK EN’LERİ

İç sahada en fazla beraberlik alan ekipler 2 karşılaşmayla Adanaspor, İstanbulspor ve Giresunspor ekipleri olarak bildirildi. Menemenspor, Balıkesirspor ve Bursaspor takımları evlerinde beraberlik yaşamayan ekipler oldu. Erzurumspor İstanbulspor’a verdiği 1 puanla evinde 1 puan veren 12 takım arasında yer aldı.

İÇ SAHA YENİLGİ EN’LERİ

6 hafta sonunda Balıkesirspor, Bursaspor, Adana Demirspor, Ümraniyespor, Akhisarspor, Osmanlıspor, Erzurumspor, Keçiörengücü, Hatayspor, Adanaspor ve İstanbulspor evlerinde oynadıkları 3 maçtan yenilgisiz ayrılan ekipler olarak sıralandı. Ligde iç sahada en fazla yenilen ekip ise 3 maçla Menemenspor olarak aktarıldı.

İÇ SAHA GOL EN’LERİ

İç saha maçlarında en fazla gol atan ekipler 7 golle Ümraniyespor ve Altınordu olarak kaydedildi. Bu ekipleri 6 golle Balıkesirspor, Bursaspor, Adana Demirspor, Osmanlıspor, Adanaspor, İstanbulspor ve Fatih Karagümrük ekipleri takip etti. Erzurumspor ise evinde attığı 5 golle iç sahada en fazla gol atan 10’uncu takım oldu. Boluspor ve Menemenspor evlerindeki maçlarında sadece 1 gol atabildi. İç sahada kalesinde en fazla gol gören ekip ise 7 golle Menemenspor olarak aktarıldı.

DEPLASMAN MAÇLARI PUAN SIRALAMASI

TFF 1’inci Ligde 6 haftalık süreç sonunda dış saha maçları puan sıralamasında 6 puanlı Akhisarspor ilk sıraya yerleşti. Bu ekibi 5 puanla Altay ve Fatih Karagümrük takımları izledi. 4 puanlı Hatayspor 4, İstanbulspor 5, Ümraniyespor 6, Menemenspor ise 7’inci sırayı paylaştı. Erzurumspor, Eskişehirspor ve Giresunspor ise 0 puanla son sırayı alan üç ekip oldu.

DEPLASMAN MAÇLARI GALİBİYET EN’LERİ

Deplasman maçlarında en fazla galibiyet alan ekip 2 maçla Akhisarspor oldu, ekibi 1 maçla Altay, Karagümrük, Hatayspor, İstanbulspor, Ümraniyespor, Menemenspor, Osmanlıspor ve Bursaspor takımları takip etti.  Erzurumspor ise ligde deplasmanda galibiyet hasreti çeken 9 takım arasında kaldı.

DIŞ SAHA BERABERLİK VE YENİLGİ EN’LERİ

Akhisarspor, Osmanlıspor, Bursaspor, Erzurumspor, Eskişehirspor ve Giresunspor deplasmanda beraberlikleri bulunmayan 6 ekip olurken, dış sahada en fazla beraberlik alan ekipler 3 maçla Adana Demirspor ve Keçiörengücü olarak kaydedildi. Deplasman maçlarında puan kaybetmeyen 4 ekip ise Altay, Karagümrük, Adana Demirspor ve Keçiörengücü olarak açıklandı.

 
Erzurumspor Altınordu sınavında
 
Erzurum yılın artış rekorunu kırdı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor Altınordu sınavında
Erzurumspor 6 haftada 11 puan kaybetti ve 12’inci sıraya kadar indi.
Bursaspor’da Erzurumspor maçı gündemi
Erzurumspor maçında galibiyeti getiren golü kaydeden Mamadou Diarra, “Öncelikle ...
Mehmet Altıparmak rekora gidiyor
20017-2018 sezonunda Erzurumspor, 2018-2019 sezonunda Gazişehir'i Süper ...
 
TFF 1. Lig: Hatayspor: 1 - Eskişehirspor : 0
TFF 1. Lig'in 6. hafta mücadelesinde Hatayspor, Eskişehirspor'u konuk ...
TFF 1. Lig: Balıkesirspor: 2 - Giresunspor: 0
TFF 1. Lig’in 6. hafta müsabakasında Balıkesirspor ile Giresunspor karşılaştı. ...
TFF 1. Lig: Menemenspor: 1 - Osmanlıspor: 2
TFF 1. Lig’in 6. haftasında Menemenspor, sahasında karşılaştığı Osmanlıspor’a 2-1 mağlup oldu.
 
Yakutiye Belediyespor 3’üncü sıraya yükseldi
Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Yakutiye Belediyespor sahasında ...
Erzurum’da tenis heyecanı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. ve Türkiye Tenis Federasyonu ortaklığıyla ...
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Erzurumspor cumartesi günü 6 puanlık bir karşılaşmaya çıkacak.
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva