Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Bingöl yolunda drone destekli trafik denetimleri sürüyor
Bingöl yolunda drone destekli trafik denetimleri sürüyor
Şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi
Şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi
‘Mücadelemize devam edeceğiz’
‘Mücadelemize devam edeceğiz’
ETÜ 2 yıl süreyle akredite edildi
ETÜ 2 yıl süreyle akredite edildi
Yeni Yusufeli’nde ilk şenlik
Yeni Yusufeli’nde ilk şenlik
HABERLER>TÜRKÄ°YE
22 Kasım 2023 Çarşamba - 01:28

Erdoğan’ın 4 yıllık tüm çalışmaları kitaplaştırıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2020, 2021, 2022 ve 2023 yılının ilk 6 ayında yaptığı tüm çalışmalar, Başkanlığımız tarafından hazırlanan “Aşkınan Koşan Yorulmaz” isimli 4 ciltlik kitapla anlatıldı.

Erdoğan’ın 4 yıllık tüm çalışmaları kitaplaştırıldı

İletişim Başkanı Altun: “Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye Yüzyılı'nın özünü milletimizin iradesinden alan sağlam bir temel üzerine inşa edileceğini aziz milletimize göstermiştir. İnşallah milletimizin verdiği en güçlü destek ve güvenle de Türkiye geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edecek. Bizler de ‘Aşkınan koşan yorulmaz’ şiarıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2020, 2021, 2022 ve 2023 yılının ilk 6 ayında yaptığı tüm çalışmalar, Başkanlığımız tarafından hazırlanan “Aşkınan Koşan Yorulmaz” isimli 4 ciltlik kitapla anlatıldı.

Eserlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı toplantılar, açılışlar, törenler, buluşmalar fotoğraflarla anlatılıyor. Ziyaretler, mesajlar, kabuller ve telefon görüşmelerinin yer aldığı eserlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yurt içi ve yurt dışı ziyaretlerine de yer veriliyor.

2023 yılının ilk 6 ayı için hazırlanan kitapta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 51 açılış ve tanıtım ile 4 ödül törenine iştirak ettiği, 85 yurt içi, 2 yurt dışı ziyaretinde bulunduğu, 107 yurt içi kabul ve 6 Büyükelçi güven mektubu kabulü gerçekleştirdiği belirtiliyor.

Eserlerde ayrıca okuyucu her sayfanın altında yer alan karekod sayesinde çalışmalara ilişkin detaylı bilgilere ulaşılabiliyor.

Bu yılın ilk 6 ayı için hazırlanan kitabın ön sözünde şu ifadelere yer veriliyor:

“Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı olan 2023, hem geçmişe dönük yapılan eserlerin yüz akı hem de geleceğe atılacak olan dev bir adımın başlangıç yılı olacaktır. Yıllardır hayal ve hedeflerini Türkiye Yüzyılı için inşa eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet’in 100. yılına yakışan eserlerin gururuyla, yeni bir yüzyılın da vizyonunu başlattı. Türkiye’nin son yıllarda maruz kaldığı terörü bitirmeye yönelik attığı adımlar ve karşılaştığı siyasi ve küresel krizlerle başarılı mücadelesinin haklı gururuyla, Türkiye Yüzyılı’nın sağlam bir temel üzerine inşa edileceğinin teminatı verilmiş oldu. Milletimizin verdiği destek ve güvenle daha güçlü bir Türkiye için yoluna devam eden Sayın Cumhurbaşkanımız, dünya arenasında Türkiye’nin stratejik önemine haiz hamleleriyle adeta yeni bir doğuşun da sinyallerini verdi.”

Türkiye’nin gerek yatırımları gerekse yeni yüzyıla yakışacak stratejik hamleleri sayesinde sadece kendi krizlerinin üstesinden gelebilen bir ülke değil, aynı zamanda küresel krizlere kendi imkânlarıyla karşı koyabilen bir ülke hâline geldiği belirtilen ön sözde, “Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen ve vatandaşların yaşamını yitirdiği depremlerin 2023 yılının en acı veren olayı olduğuna işaret ediliyor.

Felakette devletin tüm imkânlarını seferber ettiği, depremin yaralarının sarıldığı, şehirlerin yeniden inşa edildiği aktarılırken şu ifadelere yer veriliyor:

“Dünyada eşi benzeri görülmemiş bu felaket hem birlik ve beraberliğimizin hem de ülke olarak istikrar ve gücümüzün tekrar ortaya çıkmasına sebep oldu. Bu süreçte dünyanın da sorunu hâline gelen dezenformasyonla mücadele konusunda da etkin adımlar atılmaya başlandı. Yanlış haber ve bilginin, olumsuz sonuçlarının askeri, siyasi ve toplumsal alanda nelere mal olabileceği konusu daha çok gözler önüne serildi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde geliştirilen yerli ve millî projeler ile teknoloji ve savunma sanayiinde çok kıymetli adımlar atıldı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılı ile birlikte çalışmalarına da hız kesmeden devam etmektedir. 2023 yılının ilk altı ayında, 51 açılış ve tanıtım ile 4 ödül törenine iştirak etmiş, 85 yurt içi, 2 yurt dışı ziyaretinde bulunmuş. 107 yurt içi kabul ve 6 Büyükelçi güven mektubu kabulü gerçekleştirmiştir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ndeki oy oranını 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı seçiminde artırarak mutlak bir zafer elde etti. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, milletimizden aldığı destekle ‘yola devam’ diyen Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye üzerine oynanan tüm oyunları bertaraf ederek tarihî bir başarıya imza atmış oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlayan Türkiye Yüzyılı’nda, belirlenen hedeflere güçlü adımlarla yürümeye devam edilecektir.”

“Türkiye geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edecek”

İletişim Başkanı Altun da yaptığı değerlendirmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 4 yıl boyunca yürüttüğü tüm çalışmaların büyük bir titizlikle 4 ciltlik bir eser hâline getirildiğini söyledi. İletişim Başkanı Altun, şunları kaydetti:

“Ömrünü milletine adayan, milletine sevdalı liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 yıllık tüm mesaisini kitaplaştırdık. Sayın Cumhurbaşkanımızın milletine hizmet sevdasıyla yaptığı tüm çalışmaları vatandaşlarımızın istifadesine sunduk. Yıllardır bu aziz milletin hayalini kurduğu tüm projeleri, çalışmaları hayata geçiren ve Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye Yüzyılı’nı başlatan Sayın Cumhurbaşkanımız geleceğimiz için de dev bir adım attı.  Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye Yüzyılı’nın özünü milletimizin iradesinden alan sağlam bir temel üzerine inşa edileceğini aziz milletimize göstermiştir. İnşallah milletimizin verdiği en güçlü destek ve güvenle de Türkiye geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edecek. Bizler de ‘Aşkınan koşan yorulmaz’ şiarıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.”

 
‘Önceliğimiz Gazze’de kalıcı ateşkes’
 
‘Cumhurbaşkanımızla diyaloğumuz hasbidir’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Önceliğimiz Gazze’de kalıcı ateşkes’
Erdoğan, Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun ile düzenlenen ortak ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan millete seslendi
Erdoğan: “Holokost utancı, Avrupalı liderleri adeta esir almış durumda. ...
‘Gönlümüz de gönül coğrafyamız da geniş’
Erdoğan, ‘Biz diyoruz ki 'Bizim hastanelerimiz müsait. Yeter ki çıkartalım, ...
 
‘Niyetimiz halis’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ...
Erdoğan: 'Anadolu, İlim ve İrfan coğrafyası’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür ...
‘Tarihe bunun hesabını veremeyiz’
Erdoğan: “Filistin’de yaşananlara elimiz, kolumuz, dilimiz bağlı kalırsak ...
 
Gazze: Direnen İnsanlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Geçmişten günümüze zulme uğrayanın yanında, zalimin ...
Emine Erdoğan İsrail ve BM Daimi üyelerine seslendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Gazze'nin bugün ...
‘İsrail bir terör devletidir’
Erdoğan, “Mesele dünyada haklının yanında yer alacak olanların duruşudur. ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva