Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>TÜRKÄ°YE
21 Temmuz 2018 Cumartesi - 12:51

Dönmez: "Vatandaşa hizmet boynumuzun borcudur"

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Dönmez, ülkenin istikrar ve güven ortamını güçlendirecek yeni bir döneme girdiğini belirtti.

Dönmez:  Vatandaşa hizmet boynumuzun borcudur

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Dönmez, ülkenin istikrar ve güven ortamını güçlendirecek yeni bir döneme girdiğini belirtti.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, ülkenin istikrar ve güven ortamını güçlendirecek yeni bir döneme girdiğini belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi artık idari olarak hiçbir bahanemiz kalmadı. 'Ey oğul millete sırtını dönme, her zaman duy varlığını. Toplumu yöneten de diri tutan da bu irfandır' diyen Şeyh Edebali'nin yüzyılları aşıp gelen öğüdü devlet yönetiminde bizlerin her zaman yol göstericisi olacaktır" dedi.

Bir takım temaslarda bulunmak, açılışlara katılmak için memleketi Bilecik'e gelen Bakan Dönmez çiçeklerle karşılandı. Kentteki ilk ziyaretini Bilecik Valisi Tahir Büyükakın'a yapan ve burada Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Dönmez, daha sonra Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can'ı makamında ziyaret etti.

"BELEDİYE BİNASI 1915 YILINDA SULTAN ABDÜLHAMİT HAN TARAFINDAN YAPTIRILDI"

Bakan Dönmez, eski belediye binasının 1915 yılında Cennet Mekan Sultan Abdülhamit Han tarafından yaptırıldığını belirterek, "Başkanlar da ifade etti, aynı mimariye sadık kalarak bir ek hizmet binası yapılmış oldu. Belli ki belediyenin hizmetleri artıyor ve mekanlar artık bu ihtiyaca cevap veremez durumda. Bundan sonra inşallah hizmetler vatandaşa doğrudan ve çok daha kaliteli bir şekilde bu hizmet birimleri vasıtasıyla ulaşmış olacak. Kıymetli hemşerilerim yüz yıllar boyu dünyaya adalet ve medeniyet timsali olan Osmanlı İmparatorluğu'nun doğduğu topraklardayız. Şeyh Edebali'nin bizlere miras bıraktığı 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' diyen bir yönetim anlayışının mirasçıları olarak bugüne kadar hiçbir ayrım yapmadan bütün ülkeyi kucaklayan bir hizmet anlayışı ile vatandaşlarımızı memnun ülkemizi de imar etmenin mücadelesini verdik. Bütün gayretimiz vatandaşlarımızın her daim devletimizin varlığını ve gücünü yanlarında hissetmesidir. Vatandaşımıza en iyisi sunmak yaşam kalitesini attırmak ve her bir insanımıza dokunmak boynumuzun borcudur" dedi.

"BU YOLA MİLLETİMİZLE BİRLİKTE ÇIKTIK"

Bakan Dönmez konuşmasının devamında, "Bu yola milletimizle beraber çıktık, her türlü zorlukta milletimizin desteğini hep yanımızda hissettik. 'Ey oğul millete sırtını dönme, her zaman duy varlığını. Toplumu yöneten de diri tutanda bu irfandır' diyen Şeyh Edebali'nin yüzyılları aşıp gelen öğüdü devlet yönetiminde bizlerin her zaman yol göstericisi olacaktır. Sadece bugünün değil geleceğinde inşası bizlerin sorumluluğunda. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle biliyorsunuz yeni bir döneme girdik. Artık daha hızlı karar alabilen mekanizmalarla yatırım ve hizmetlerin gecikmesine sebep olan bütün bürokratik engeller ortadan kalktı. Adeta devlete yeni bir elbise dikiliyor. Zaman, zaman arkadaşlarla görüşüyorum bu elbise bize dar geldi diyenler var, boyu kısa geldi diyenler var onlara cevap veriyorum elbise dar geldiyse elbiseyi genişletmeyeceğiz siz biraz fazla çalışacaksınız o elbisenin içine gireceksiniz. Boyu uzatabiliriz problem yok ama beden ama beden genişlemesi olmayacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi artık idari olarak hiçbir bahanemiz kalmadı. Ülkemizdeki istikrar ve güven ortamını güçlendirecek yeni bir döneme giriyoruz. Cumhurbaşkanlığı hükmet sismetiyle şahlanış ve yeniden yükseliş dönemi başlayacak. Daha icracı ve profesyonel yapılarla ekonomimizi daha da büyüteceğiz demokrasimizi de geliştireceğiz. Dış siyasetteki etkinliğimiz artacak. Güvenliğimizi de daha sağlamlaştıracağız" şeklinde konuştu.

 
Akar’dan kararlılık vurgusu
 
Bakan Selçuk Eğitim rotasını açıkladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Turan’dan Bedelli tasarısı yorumu
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, bedelli askerlikle ilgili olarak, ...
Albayrak: "Yeni bir yapılandırma yok"
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Hazine ve Maliye Bakanlığı olarak ...
‘Fetih sancağı kolayca burca dikilmez’
Başkan Erdoğan, 'O gece ülkemizde ihanet eden son FETÖ'cü hain de hesap ...
 
‘Yol arkadaşlığımız ebediyete kadar’
Yıldırım, "Şahsıma tevdi edilen bu şeref madalyasını 40 yılı bulan devlet ...
'Bize Allah yeter'
Başkan Erdoğan, ‘Karşımızda kendi halklarına sağlayamadıkları demokratik ...
Tarihi törene 22 devlet başkanı katılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni"ne 22 ...
 
Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Maliye ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme ...
Afrinli ailelerin kıyafetleri Türkiye’den
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) tarafından ...
Erdoğan’ın resmini Gazze sahiline çizdi
Gazze Savaşı’nda tek bacağını kaybeden Filistinli sanatçı Muhammed Tutah, ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva