Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Ulusal Vefa Programı bütçesi 2.8 milyara yükseldi
Ulusal Vefa Programı bütçesi 2.8 milyara yükseldi
Işıkhan iyileştirme çalışmalarını paylaştı
Işıkhan iyileştirme çalışmalarını paylaştı
Şimşek’ten OVP açıklaması
Şimşek’ten OVP açıklaması
Yılmaz'dan ekonomi mesajı
Yılmaz'dan ekonomi mesajı
‘Dimdik, en güçlü hâlimizle, elhamdülillah, ayaktayız’
‘Dimdik, en güçlü hâlimizle, elhamdülillah, ayaktayız’
HABERLER>BÖLGE
4 Eylül 2020 Cuma - 17:28

Doğu’da geniş kapsamlı koronavirüs denetimi

İçişleri Bakanlığı Genelgesiyle Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de korona virüsle mücadele kapsamında denetim gerçekleştirildi. Denetimlerde maske, mesafe ve temizlik uyarısı yapıldı.

Doğu’da geniş kapsamlı koronavirüs denetimi

İçişleri Bakanlığı Genelgesiyle Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de korona virüsle mücadele kapsamında denetim gerçekleştirildi. Denetimlerde maske, mesafe ve temizlik uyarısı yapıldı.

AĞRI’DA KORONAVİRÜS DENETİMLERİ SÜRÜYOR

Ağrı merkez ve bağlı ilçelerde Koronavirüs ile mücadele kapsamında toplu yaşam alanlarında ve iş yerlerinde eş zamanlı denetim gerçekleştirildi

Kent merkezinde Vali Dr. Osman Varol, Belediye Başkanı Savcı Sayan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen ve İl Emniyet Müdürü Nihat Özen Covid-19 ile mücadele kapsamında, toplu yaşam alanları ve iş yerlerini denetledi.

‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ parolasıyla yapılan denetimler de Vali Varol ve il protokol üyeleri, Koronavirüs ile mücadelede işletme sahiplerine düşen sorumluluğu hatırlatarak, tedbirler konusunda bilgilendirici ve rehberlik edici uyarılarda bulundu.

Koronavirüs ile mücadelenin temel prensipleri olan maske, mesafe ve temizlik kurallarını vatandaşlara hatırlan Vali Varol yaptığı açıklamada: “Ağrı’mızda özellikle son iki aylık süreçte çok ciddi bir biçimde tedbirlerimizi arttırdık. Uygulanan tedbirlerin bir kısmı Ağrı’mıza özgü iken, bir kısmı Türkiye genelinde uygulanan tedbirler. Vatandaşlarımıza özellikle belirtmek isterim ki, aldığımız tedbirlerin sebebi virüsü ortadan kaldırıp, vatandaşlarımızın kısıtlı olmadığı günlere geri dönmesini sağlamaktır. Hiçbir husus sağlığımızdan daha kıymetli değildir. Bir süre daha sabredeceğiz ve bu sabrın sonucunda bu meseleden tamamen kurtulacağız. Tüm vatandaşlarımızı, özellikle dikkat çektiğimiz hususlarda kurallara uymaya, hassasiyetle bu kuralları takip etmeye davet ediyorum” dedi.

EKİNCİ: "MASKE VE SOSYAL MESAFE  HASSASİYET İBİZLERİ MUTLU ETMİŞTİR"

Bingöl’de korona virüs (Covid-19) denetimlerine katılan Vali Kadir Ekinci, "Maske, sosyal mesafe konusundaki hassasiyet bizleri mutlu etmiştir" dedi.

Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’de de Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulama yapıldı. Uygulama ve denetimlere Vali Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, İl Jandarma Komutanı Abdurahman Başbuğ, İl Emniyet Müdürü Ali Canpolat ile Ensaf ve Sanaatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Bayram da katıldı. Beraberindekilerle iş yerlerihi ziyaret eden Vali Ekinci, esnaflara ve vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda uyarılarda bulundu.

Vali Ekinci, “Tüm ülkede olduğu gibi Bingölümüzde de Covid-19’a dair tüm işletmelerimizi, tüm yaşam alanlarını, kurum amirlerimizle birlikte denetleme yapıyoruz. Denetlemede amacımız özellikle vatandaşımızda tekrar tekrar farkındalık oluşturmaktır. Özellikle son dönemde artan vakalarla birlikte istiyoruz ki tüm vatandaşlarımız bu konuda hassasiyet göstersinler. Ve el birliğiyle ‘ Sağlık İçin Hepimiz için’ sloganıyla bu virüsün üstesinden gelelim. Dolayısıyla her zaman söylediğimiz gibi maske, mesafe, temizlik olmak üzere korona virüs, mücadele edebileceğimiz aslında hayatımız için basit olan ancak ne yazık ki çok fazla vatandaşımızın önem vermediği için, bana bir şey olmaz bakış açısıyla bazen hafife aldığı bu uyarılarımızı biraz daha hatırlatmak biraz daha insanların hayatından kalıcı hale getirerek virüsle mücadele etmek için bugün alandayız. Alanda gördüğümüz özellikle maske konusunda, sosyal mesafe konusundaki hassasiyet bizleri mutlu etmiştir. İnşallah bundan sonra sadece işletmelerimizde değil aynı zamanda vatandaşımızın özellikle toplu olarak bulunduğu düğünler, taziyelerde denetimlerimizi daha da sıklaştırarak bu vakaları azaltma gayreti içinde olacağız. Rabbim hepimize sağlık, sıhhat versin” dedi.

ELAZIĞ’DA COVİD-19 DENETİMİ

Elazığ’da Korana virüs (Covid-19) denetimlerine katılan Vali Vekili Mahmut Şener, vatandaşları maske, hijyen ve mesafe konularında uyardı.

İçişleri Bakanlığı'nın Covid-19 salgını nedeniyle 'Sağlık için, hepimiz için' sloganı ile 81 ilde başlattığı denetimler, ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da yapılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Vali Vekili Mahmut Şener ve beraberindekiler Covid-19 denetimine katıldı. Kent merkezindeki denetimlerde Şener, vatandaşları kurallara uyması noktasında bilgilendirdi.Şener’e denetimlerde, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız ve kurum müdürleri eşlik etti.

Maske, mesafe ve hijyen kurallarının hatırlatıldığı Covid-19 denetimlerinin düzenli olarak yapılmaya devam edeceği kaydedildi.

HAKKARİ’DE KORONA VİRÜS DENETİMİ

Hakkari Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılıç ve beraberindeki kurum müdürlerinin katılımıyla şehir merkezinde korona virüs denetimi yapıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelge kapsamında Hakkari’de saat 10.00'da denetimler yapıldı. Denetime Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, Sağlık İl Müdürü Dr. Hamdullah Kara, İl Müftüsü Faruk Gürbüz, Hakkari Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya, Hakkari Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nazmi Yakar, Hakkari Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Sait Abdullahoğlu, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, tarım ve zabıta ekipleri katıldı. Vali Yardımcısı Kılıç ve beraberindekiler; market, berber, lokanta, restoran, kafeterya, çay ocakları, pastane gibi birçok iş yerinde korona virüse karşı alınan önlemlere uyulup uyulmadığını kontrol etti.

Vali Yardımcısı Kılıç, iş yeri sahiplerinden bilgiler alırken, müşterilerle de sohbet ederek maske ve sosyal mesafeye dikkat etmelerini istedi. Lokanta ve kahvehanelerde masa ve sandalye düzenini de denetleyen Vali Yardımcısı Kılıç ve beraberindekiler, üçlü bırakılan sandalyelerin mesafeye uygun olarak bırakılması uyarısında bulundu.

KARS’TA KOVİD-19 DENETİMLERİ SÜRÜYOR

Kars Valisi Türker Öksüz, Korona virüs (Kovid-19) salgınında şimdiye kadar 25 vatandaşın hayatını kaybettiğini belirtti. Vali Öksüz, daha fazla can kayıplarının olmaması ve vatandaşların yoğun bakımda sıkıntılı sürece maruz kalmamaları için alınan tedbirlere uymaları gerektiğine dikkat çekti.

Vali Türker Öksüz, Korona virüs (Kovid-19) denetiminde bulundu. Beraberindekiler birlikte esnafı ziyaret eden Öksüz, esnaf ve vatandaşlara uyarılar da bulundu. Öksüz, esnaftan ‘maske, mesafe ve hijyen’ kurallarına uymalarını istedi.

“Daha fazla vatandaşımız yoğun bakımda sıkıntılı süreçlere maruz kalmaması için bu tedbirler hepimiz tarafından uygulanması gerekiyor”

Yapılan denetimle ilgili açıklamada bulunan Vali Türker Öksüz, “Her şey alacağımız tedbirlere bağlı, sizlerde biliyorsunuz bu hastalığın bir aşısı yada ilacı henüz bulunabilmiş değil. Onun için elimizdeki tek önlem maske, mesafe ve temizlik dediğimiz 3 tane kurala uymaktan geçiyor. Bu kurallara ne kadar uyarsak o kadar güçlü oluruz. O kadar bu hastalığı yenme yolunda güçlü adımlar atarız. Aksi takdirde vatandaşlarımız maalesef bu hastalığa yakalanıyorlar ve ölüme kadar giden bir süreci hep birlikte yaşıyoruz. Üzülüyoruz, hem ülkemiz adına, hem şehrimiz adına ifade etmek istiyoruz. Kaybettiğimiz vatandaşlarımıza üzüntümüz büyük, daha fazla kayıp olmaması için daha fazla vatandaşımız yoğun bakımda sıkıntılı süreçlere maruz kalmaması için bu tedbirler hepimiz tarafından uygulanması gerekiyor” dedi.

“ŞİMDİYE KADAR 25 VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETTİ”

Kars’ta hastanelerde 100 hastanın tedavi gördüğünü ifade eden Vali Türker Öksüz, “Şuan itibariyle 100 tane hastamız hastanelerimizde tedavi görüyor. Bizim amacımız bunları ortadan kaldırmak onun için vatandaşlarımıza buradan bir kez daha kurallara uyma yönünde kendilerinden ricada bulunmak istiyorum. Maske, mesafe ve temizlik konularında alacağımız her tedbir belki de bir insanın hayatını kurtaracak. Birçok hastanın yoğun bakımda sıkıntılı bir süreç geçirmesine engel olacağız. Dolayısıyla bu kadar önemli bir şeyden bahsediyoruz. En ufak bir aksama, en ufak bir kayıtsızlık gösterme bize çok pahalıya mal oluyor. Bunu ifade etmek istiyorum. Şimdiye kadar 25 tane vatandaşımız hayatını kaybetti. Biz daha fazla can kaybı olsun istemiyoruz” diye konuştu.

Vali Türker Öksüz ve beraberindekiler, Atatürk Caddesi ve Faikbey Caddesi’nde denetimlerde bulundu. Vali Öksüz, vatandaşlara sık sık maske uyarısında bulundu.

Korona virüs denetimleri kapsamında Kars İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri de toplu taşıma araçlarında denetim yaptı.

VALİLİK AÇIKLADI: ARDAHAN'DA DÜĞÜNLERE SÜRE KISITLAMASI

İçişleri Bakanlığı genelgesine göre, sünnet düğünü, kına gecesi, nişan gibi etkinliklere izin verilmeyecek. Düğün ve nikahlar ise en fazla 1 saat içerisinde tamamlanacak. Ardahan'da da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında düğünlere yönelik bazı kararlar alındı.

İl genelinde artan vakaların engellenmesine yönelik İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Vali Vekili Cem Gümrükçü başkanlığında toplandı. Toplantının ardından valilikten yapılan açıklamada, İçişleri Bakanlığının 2 Eylül tarihli "Kovid-19 Ek Tedbirler" konulu yazısına istinaden sokak/köy düğünü, sünnet düğünü, kına gecesi, nişan gibi etkinliklere müsaade edilmemesine, nikah merasimi şeklinde yapılabilecek düğünler ile nikahların en fazla 1 saat süre içerisinde tamamlanmasının sağlanmasının kararlaştırıldığı belirtildi.

Nikah merasimi şeklinde düğün veya nikah yapılacak düğün salonlarında, sandalye/koltuk düzeninin fiziki mesafe koşullarına uygun şekilde oluşturulması istenen açıklamada, "Nikah merasimi şeklinde yapılacak düğünler ile nikahlarda oyun oynanması/dans edilmesine ve toplu yemek verilmesi de dahil olmak üzere her türlü yiyecek-içecek servisi/ikramı yapılmasına hiçbir şekilde müsaade edilmemesine, gelinle damadın birinci ve ikinci derece yakını olmayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 15 yaş altı çocukların düğünlere ve nikah törenlerine katılması yasaklandı. Nikah merasimi şeklinde yapılacak düğün veya nikah törenlerine en az bir kamu görevlisinin görevlendirilmesinin sağlanarak denetim faaliyetlerine ağırlık verilmesine, tedbirlere uymayanlarla ilgili işlem yapılmasına oy birliğiyle karar verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

VARTO POLİSİNDEN KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ

Muş’un Varto Emniyet Müdürlüğü ekipleri, korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşlara uyarıda bulundu. Varto Emniyet Müdürü Şeref Gök tarafından oluşturulan ekipler, ilçe merkezinde devriye atarak vatandaşların korona virüs tedbirlerine uymalarını ve maske takıp sosyal mesafeye uymaları konusunda uyardı. Ekip otosunda da yapılan anonsta, vatandaşların sağlıklı bir yaşam sürdürmeleri ve korona virüsü hep birlikte yenmeleri için gerekli önlemleri alınması istenildi. Yapılan anonsta, “Değerli vatandaşlarımız, korona virüs salgınıyla mücadelede yeni bir döneme giriyoruz. Artık kontrollü sosyal hayat dönemindeyiz. Lütfen rehavete kapılmayalım. Tedbiri elde bırakmayalım. Maske takmaya, sosyal mesafeye ve hijyene dikkat etmeye özen gösterelim. Lütfen kurallara hassasiyetle uyalım. Tedbirleri elden bırakmayalım. Tüm kurallara hassasiyetle uyarak inşallah bu dönemi de hep birlikte atlatacağız. Sabrınız ve dikkatiniz için teşekkür ederiz” denildi.

Vatandaşlar ise emniyet müdürlüğünün yaptığı çalışmaların önemli olduğunu belirterek ilgililere teşekkür ettiler.

BİLMEZ: “BULAŞ EN ÇOK DÜĞÜNLERDE OLUYOR”

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, vatandaşlardan duyarlılık beklediğini belirterek, bulaşın en çok düğünlerde olduğunu söyledi.

Van'da yeni tip korona virüs önlemleri kapsamında denetimler yapılmaya devam ediyor. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, beraberindeki İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VAN ESOB) Başkanı İsa Berge ile çarşı merkezindeki denetimlere katıldı.

İş yerlerini tek tek ziyaret eden Vali Bilmez, esnafı maske, sosyal mesafe ve temizlik konularında uyararak, vatandaşların tedbirli olmalarını istedi. Denetimlerin ardından açıklamalarda bulunan Vali Bilmez, esnafın kurallara yeterince uyduğunu gözlemlediklerini belirtti. Tedbirler kapsamında düğünlerin sadece nikah töreni şeklinde olması gerektiğinin altını çizen Bilmez, “Düğün törenlere müsaade edilmiyor. Nikah törenleri de iki saatte tamamlanmak zorunda. Tüm düğünlere gözlemci gönderiyoruz. Bulaş en çok düğünlerde oluyor. Bu konuda bir duyarlılık bekliyoruz. Sağlık İl Müdürlüğümüz bünyesinde bir kriz merkezi oluşturduk. 24 saat esasına göre nöbet tutuluyor. Pozitif vakaları hastane acillerinde beklemelerini istemiyoruz. Vatandaşlarımız bu kriz merkezini aradıklarında sağlık ekiplerimiz evde muayene yapıyor. Burada numuneler alınarak laboratuvar ortamında testi yapılıyor. Çalışmalar kapsamında 128 mobil ekip oluşturuldu. Her ekipte bir doktor var. Yoğun bakımda yatan hasta sayımızda artış var. Yer konusunda herhangi bir sıkıntı yok. Hastane doluluk oranımız çok fazla değil. Yatak sayısı ise yeterlidir” dedi.

BAŞKALE’DE KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ DENETİMİ

Van'ın Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak'ın katılımıyla ilçede korona virüs tedbirleri denetimi yapıldı.

Başkale ilçesinde ekipler korona virüs tedbirleri kapsamında denetim yaptı. Denetimlere Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak’ın yanı sıra Başkale Jandarma Komutan Vekili Binbaşı Bahtiyar Ekinci, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Trak, Başkale Belediyesi Zabıta Müdürü Halit Aşan ve zabıta ekibi katıldı. Denetimler kapsamında Kaymakam Solak ile beraberindekiler, çarşı merkezinde esnafı dolaşarak vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralları ile korona virüs tedbirlerine uyulmasını istedi.

GÜMÜŞHANE’DE GENİŞ KAPSAMLI KORONAVİRÜS DENETİMİ YAPILDI

Gümüşhane’de İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda Vali Kamuran Taşbilek başkanlığında geniş kapsamlı yeni tip koronavirüs denetimi gerçekleştirildi.

“Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla yapılan denetleme faaliyeti Zafer Meydanındaki çay ocaklarıyla başladı. Cadde boyunca çay ocakları, marketler, pestil satıcıları, şarküteriler, taksiler, kasaplar, eczane ve diğer işletmeler maske, mesafe ve temizlik konusunda denetlenirken, vatandaşlara da bilgilendirme yapıldı, maske ve dezenfektan dağıtıldı.

Denetim faaliyetinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Taşbilek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun direktifleri çerçevesinde ülkenin her yanında eş zamanlı yapılan denetimlerin gün boyu devam edeceğini, bu genel denetlemenin haricinde de Gümüşhane’de her gün belirli periyotlar halinde denetim mekanizmasının devam ettirildiğini söyledi.

“Hasta olan vatandaşlarımız evlerinden çıkmasın”

Vatandaşlardan temizlik, maske ve mesafe kuralına özellikle uymalarını isteyen Vali Taşbilek, “Hayatın yeni normali bu. Bu normal çerçevesinde buna uymak zorundayız. Ayrıca pozitif vaka tanısıyla tedavi gören vatandaşlarımıza da sesleniyorum: Lütfen evlerinden çıkmasınlar. Sağlık kuruluşlarımızın ikaz ve uyarılarına, tavsiyelerine özellikle riayet etsinler. Filyasyona tabi olan vatandaşlarımızda evlerinde dursunlar. Onların dışarı çıkması demek hastalığın topluma yayılması demek. Bu da çok önemli bir sıkıntı oluşturuyor toplumumuz açısından. O insanlar açısından da büyük bir vebaldir. İnsanlarımızın hakkına girmeyelim diyoruz. Birbirimizi koruyalım” dedi.

“Toplumumuzun birliğiyle, beraberliğiyle, dikkatiyle, düzeniyle bu hastalığından üzerinden geleceğiz”

Herkesin kendini pozitif vaka olarak sayarak tedbirlerini ona göre geliştirmesini isteyen, ona göre kendini korurken toplumu da korumasını isteyen Vali Taşbilek, “Toplumumuzun birliğiyle, beraberliğiyle, dikkatiyle, düzeniyle bu hastalığından üzerinden geleceğiz. Bunun olumsuz etkilerinin en aza indirilmesi noktasında hepimize görev düşüyor. Hepimiz tedbirlere titizlikle uymak zorundayız. Sağlık Bakanlığımızın ve bilim kurulunun önerilerine uyulduğu taktirde inşallah bunun olumsuz etkilerini en aza indireceğiz” şeklinde konuştu.

Denetleme faaliyetinde Vali Taşbilek’e Belediye Başkanı Ercan Çimen, GTSO Başkanı İsmail Akçay, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri eşlik etti.

 
Erzurum denetimden geçti
 
Ardahan’da bir köy karantinaya alındı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Evlat nöbeti eylemine bir aile daha katıldı
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
Teslim olan terörist Mardin'de ailesiyle buluştu
Şırnak’ta güvenlik güçlerine teslim olan terörist, Mardin'de ailesiyle buluşturuldu.
Aşkale'de Korona virüs denetimi
İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda tüm yurtta uygulanacak olan ...
 
Kanaat önderlerinden nöbetteki ailelere destek
Kanaat önderlerinden Çiçek ile beraberindeki grup, çocuklarının terör ...
Evlat nöbetine bir aile daha katıldı
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
Aşkale'de tarım gündemi
Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Akar ve Aşkale İlçe Tarım Müdürü ...
 
Uçar’ın maske hassasiyeti
Yakutiye Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında yeni bir farkındalığa imza attı.
Orhan'dan Covid 19 hastalarına moral telefonu
İlçe sınırları içerisinde pozitif vaka hastaları belediye Beyaz Masa birimi ...
Diyarbakır Analarının belgeseli çekildi
HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlatılan evlat nöbetinin 1'inci ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva