Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>BÖLGE
19 Mayıs 2022 Perşembe - 14:24

Dadaşlar’dan Gakkoş’lara Türk Milleti tek yürek

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 103’üncü yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi bölge illerinde de milli coşku ve şuurla idrak edildi. Dadaşlar’dan Gakkoşlara, bölgedeki tüm illerde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramına vatandaşlardan yoğun katılım oldu.

Dadaşlar’dan Gakkoş’lara Türk Milleti tek yürek

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 103’üncü yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi bölge illerinde de milli coşku ve şuurla idrak edildi. Dadaşlar’dan Gakkoşlara, bölgedeki tüm illerde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramına vatandaşlardan yoğun katılım oldu. Törenlerde milli birlik ve kardeşlik mesajları verildi.

BİNGÖL’DE 200 METRELİK TÜRK BAYRAĞIYLA YÜRÜDÜLER
Bingöl’de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla öğrenciler, 200 metrelik Türk bayrağıyla şehir stadyumuna yürüdü.
Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’de de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde öğrenciler, merkez İnönü Mahallesi’nden Çapakçur Viyadüğüne, oradan da şehir stadyumuna kadar 200 metrelik dev Türk bayrağı ile kortej yürüyüşü gerçekleştirdi.
Şehir stadyumunda başlayan etkinliklerde çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verilirken, jimnastik, halk oyunları, atletizm, tekvando gibi oyunlar sergilendi.
Programda günün anlam ve önemine binaen konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, “Kurutuluş Savaşı'nın başlangıcı sayılan 19 Mayıs 1919, tarihimizin dönüm noktası ve istiklal mücadelemizin sembolüdür. 19 Mayıs 1919, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde milletimizin asaletiyle tarih sahnesinde şaha kalkışının başlangıcıdır. 19 Mayıs, tüm umutların tükenmeye başladığı bir dönemde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ‘Türk milleti için bağımlı yaşamaktansa ölmek daha iyidir’ diyerek Samsun’a çıkması ve bağımsız mücadelemizin ilk adımıdır” dedi. Şehir stadyumundaki etkinliğe Vali Kadir Ekinci, Garnizon Komutanı Necdet Durak, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, kurum amirleri, öğrenciler ve aileler katıldı.

BİTLİS'TE 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMALARI

Bitlis'te 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. yıldönümü nedeniyle düzenlenen program bayrak yürüyüşü ile başladı.

Şehitlik önünde başlayan yürüyüşe katılan yaklaşık 200 gencin 50 metrelik Türk bayrağını taşıdığı program, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk anıtı önünde sona erdi. Ardından Merkez Spor Salonunda devam eden kutlama programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Bitlis Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilal Elkatmış, “Aziz milletimizin bağımsızlık inancı ve tüm asaletiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün rehberliğinde tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkışının başlangıcı 19 Mayıs 1919’dur. Bütün umutların tükenmeye başladığı bir dönemde Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Türk milleti için bağımlı yaşamaktansa ölmek daha iyidir' diyerek Samsun'a çıkması, bağımsızlık ve özgürlük mücadelemizin de başlangıcı olmuştur. Bu tarih ile birlikte aziz milletimiz, kendi kötü talihini tersine döndürmeye başlayarak, esaret altında var olunamayacağını ve kutsal vatan topraklarımızın ilelebet işgal edilemeyeceğini tüm dünyaya haykırmıştır. Kurtuluş Savaşı bu destanın adı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğindeki Türkiye Büyük Millet Meclisi de bu destanı yaşatan milletimizin kalbidir. 19 Mayıs 1919’da Samsun'da başlayan şahlanış, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılmasıyla birlikte kısa sürede dalga dalga tüm yurda yayılmıştır. Yakın bir gelecekte belki ülke yönetiminde söz sahibi olacak ve Türkiye Cumhuriyeti'ni omuzlarınızda yükselteceksiniz. Ülkemizi, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesine sizler taşıyacaksınız. Birlik ve bütünlüğümüze yönelik her türlü saldırı veya tehdit karşısında daha fazla kenetlenerek hiç kimsenin huzur ve güvenliğimizi bozmasına fırsat vermeyeceksiniz. 19 Mayıs, gençlik; gençlik gelecek demektir. Türk genci, Türk İstiklali ve Türk Cumhuriyeti'nin yılmaz bekçisi, bugün ve yarınların tek ve en büyük güvencesidir. Binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içinde, büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak, en başta gelen görev ve sorumluluğunuz olmalıdır. Ve bu kudret damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur” dedi.

Elkatmış’ın konuşmasının ardından gençlik merkezi üyeleri tarafından şiirler okunup türküler söylendi. Daha sonra 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verilirken, tören son olarak halk oyunları gösterileri ile son buldu.

Törene Bitlis Valisi Oktay Çağatay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İbrahim Güven, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İhsan Akdoğan, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilal Elkatmış, protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı.

ELAZIĞ’DA 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ETKİNLİKLERİ

Elazığ’da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Mücadelesini başlatmak için 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 103. yılı, yurt genelinde olduğu gibi Elazığ'da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından Valilik Meydanında tören düzenlendi. Törene, Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, kurum müdürleri, öğrenci ve vatandaşlar katıldı. Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’in Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla son buldu.

Son yıllarda dünyada yaşanan pandemiden dolayı coşkulu kutlamalar yapamadıklarını belirten Elazığ Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Bu yıl 15’inde başlatmış olduğumuz kutlamalarımız, yarın da devam edecektir. Az önce Atatürk Anıtı’na çelenk sunmayla devam ettik. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ve tüm silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet diliyorum. Bayramımız kurlu olsun” dedi.

ŞEMDİNLİ’DE 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSU

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandı.

Şemdinli Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait spor salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program; jimnastik, dans ve halk oyunu gösterisiyle devam etti. Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunması ile devam eden program, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

Programa Kaymakam Muhammet Tugay, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Furkan Manav, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Demirel, Belediye Başkanı Vekili Zeki Ercan, AK Parti İlçe Başkanı Fahri Şakar, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

19 MAYIS ARDAHAN'DA TÖRENLERLE KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Ardahan’da renkli törenlerle kutlandı.

Karagöl Mahallesi'ndeki 80. Yıl Cumhuriyet Stadı'ndaki kutlamalara Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Gençlik merkezinde gönüllü gençlerden Meryem İlgar, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi. İlgar, konuşmasında, "Mustafa Kemal’in Samsun'da tutuşturduğu kurtuluş meşalesinin Anadolu’da elden ele, gönülden gönüle dolaşmasının bugün 103’üncü yıldönümü. O gün Samsun’un vatanperver insanlarını selamlayan Atatürk’ün taşıdığı duygularla bir Türk genci olarak sizleri selamlıyorum. Milletimizin tüm asaletiyle büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün rehberliğinde tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkışının başlangıcıdır 19 Mayıs. 19 Mayıs sadece Türk milli kurtuluş harekatının başlangıcı değil, yeni Türk devletinin de çağdaş değerlerle milletler ailesi içerisinde yerini almasının adıdır. 19 Mayıs gençlik, gençlik gelecek demektir. Türk genci Türk istiklali ve Türk Cumhuriyetinin yılmaz bekçisi, bugün ve yarınların tek ve en büyük güvencesidir" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü jimnastik, judo ve güreş sporcuları bir gösteri gerçekleştirdi. Halk oyunları gösterisinin ardından Gençlik Haftası çerçevesinde düzenlenen sportif müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

IĞDIR'DA 19 MAYIS COŞKUSU

Iğdır’da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtuluş mücadelesini başlatmak için 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 103. yılı, Iğdır’da büyük coşkuyla kutlandı. Tören, Zübeyde Hanım Bulvarı'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ mesajı okundu. Şiirlerin okunduğu, halk oyunları ve spor gösterilerinin yapıldığı kutlamalarda küçük bir çocuk da folklor ekibine eşlik etti. Küçük çocuk folklor ekibinin bütün hareketlerini taklit ederek büyük alkış aldı. Tören, okulların geçişi ile sona erdi.

KARS’TA 19 MAYIS COŞKUSU

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Kars’ta da coşkuyla kutlandı.Gençlik yürüyüşü ile başlayan etkinlikler Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün çelenginin konulmasıyla başladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nedim Aslan, “Tüm Türkiye ile birlikte ilimizde de büyük bir neşe ve coşkuyla kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu; birbirinden renkli ve anlamlı etkinliklerle devam eden Gençlik Haftamız hayırlı ve uğurlu olsun. Tarihimizin en önemli ve müstesna dönüm noktalarından biri olan bugün ve bu bayram, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından sizlere ithaf ve armağan edilerek ölümsüzleştirilmiş ve aynı zamanda aziz milletimizin gençliğine duyduğu güven ve ümit tescillenerek teyid edilmiştir. Bu ithaf ve armağan elbette sizler için hem büyük bir onur, ve hem de omuzlarınızda çok önemli ve kutsal bir emanet ve sorumluluktur. Sizler eşsiz bir kültür ve medeniyetin mirasçıları olarak, tevarüs ettiğiniz bu kıymetli hazinenin gereği sorumluluklarınızı elbette layıkıyla taşıyacak; milletimizin istiklal ve istikbali, izzet ve selameti için kendinizi her an ve durmadan geliştirecek, hızla değişen, dönüşen ve maalesef evrensel değerlere tutunmakta artık güçlük çeken dünya için, yeniden ümit ve umut, nefes ve soluk olacaksınız” dedi.

Aslan, “Devletimizin en kritik ve varoluşsal amaç ve hedeflerinden biri ve belki en önemlisi, sizlerin kendinizi yetiştirmeniz, geleceğe en güzel şekilde hazırlanmanız için, çağın gerektirdiği tüm olanak ve imkanları hizmetinize sunmak, bunu yurdumuzun en doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine, Edirne’den Kars’a her yerde ve coğrafyada, eğitimden kültüre, spordan sanata, bilimden teknolojiye her alanda gerçekleştirmektir. Sizlerden beklentimizse zamanın kıymetini çok iyi bilen, kendi öz kimliği ve değerlerini tanıyan, yaşayan, bununla birlikte dünyayı ve zamanın ruhunu okuyabilen, hedeflerini dikkatle tayin edip bu doğrultuda azim ve kararlılıkla çalışan, gayret eden bireyler olmanızdır. Çünkü gelecek sizsiniz, ümidimiz sizsiniz, varabileceğimiz yer ancak ve ancak sizin ufuklarınızın çizgisidir. Şimdi buradan, yedi düvel tarafından kuşatılmış bir milletin, içinde bulunduğu tüm zorluk ve sıkıntılara rağmen, kendisine giydirilmek istenen esaret gömleğini yırtıp, bağımsızlık ve özgürlük ateşini yaktığı bu günde, tüm dünyaya haykırılan bir varoluş narasının 103. yıl dönümünde, Serhat Şehri, Ebul Hasan Harakan’inin Diyarı, Gazi Kars’ın tüm gençlerini, en kalbi duygularla ve muhabbetle selamlıyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından gençlik adına bir öğrenci konuştu. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri bağlamında dereceye giren başarılı sporcuların madalya ve ödülleri verildi. Halk oyunları ve spor gösterisiyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı töreni son buldu. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenine, Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

MALATYA’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Malatya’da coşkuyla kutlandı. Merkez Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen programda birçok etkinlik gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 103 yıl önce gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Malatya’da coşkulu bir törenle kutlandı. Merkez Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen törene, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milliyetçi Harekat Partisi MYK üyesi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Garnizon Komutanı Tümgeneral Selami Arslan, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende konuşma yapan İl Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, 103 yıl önce zaferle taçlandırılan yolculuğun ilk adımının atıldığının belirterek, “ 19 Mayıs 1919’da milletimizin “Ya İstiklâl Ya Ölüm” parolası ile çıktığı ve sonunu zaferle taçlandırdığı yolculuğunun ilk adımının 103. yıl dönümünü kutluyoruz. Bu yolculukta “Hattı Müdafaa yoktur; sathı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919‘da Samsun'da tutuşturduğu kurtuluş meşalesinin, Anadolu'da elden ele dolaşmasının ve tarihe altın harflerle yazılan Kurtuluş mücadelemizin başlangıcının 103’üncü yıldönümünde, o günkü heyecanı ve coşkuyu, bugünde aynı şekilde yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olmanın önemini içinde yaşadığımız şu günlerde daha iyi anlıyoruz” dedi.

Kayhan, geleceğin güvencesinin gençler olduğunu ifade ederek, “ Her alanda yerli ve milli atılımlarla ülkemizi layık olduğu seviyelere çıkaracak motivasyonun kaynağı, milli mücadele ruhumuzdur. Hedefimiz gelişmiş demokrasisi ve hukuk düzeniyle; bilimde, sanatta, sporda ve hayatın her alanında daha güçlü ve daha mutlu bir Türkiye'dir. Bu hedefe yürürken en büyük gücümüz ve güvencemiz siz değerli gençlerimizdir. Bu tarihi gün, aynı zamanda, geleceğimizin güvencesi olan sizlerin; akıl, duygu, sağduyu ve fedakârlıkla istikbalimize sahip çıkma sorumluluğunu aldığınız gündür” diye konuştu.

Daha sonra tören, gençlerin, Jimnastik, Tekvando, Kick-Boks, Wushu, Halk Oyunları gösterisi ve müzik dinletisi ile sona erdi.

MUŞ’TA 19 MAYIS KUTLAMALARI

Muş'ta, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. yıldönümü düzenlenen törenle başladı.

Kutlama programı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden tören, saat 13.00’te şehir stadyumunda organize edilen programlarla devam edecek.

Törenin ardından açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları hasebiyle valiliğimiz bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı’na çelengimizi sunduk. Programımız saat 13.00’te Yeni Şehir Stadyumunda devam edecektir. Bütün halkımız davetlidir” dedi.

Törene; kamu kurum ve kuruluş amirleri, siyasi parti temsilcileri, sporcular, gençler ve vatandaşlar katıldı.

VALİ EPCİM: “19 MAYIS, AYNI ZAMANDA BİZLERİ CUMHURİYET'E KAVUŞTURAN DA BİR DÖNÜM NOKTASIDIR”

Vali Cüneyt Epcim, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, “19 Mayıs, aynı zamanda bizleri Cumhuriyet'e kavuşturan da bir dönüm noktasıdır” dedi.

Vali Epcim, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basılmasıyla milletimizi geleceğe taşıyacak irade ortaya konulmuş, bağımsızlık ve hürriyet tutkusu ile beslenen milli mücadele ateşi yakılmıştır.

Milletimizin kaderini değiştiren ve umut dolu bir başlangıcı simgeleyen 19 Mayıs, aynı zamanda bizleri Cumhuriyet'e kavuşturan da bir dönüm noktasıdır.

Ermeni katliamları, işgaller ve vahşetlerle anılan bir sürecin devamında; Türk Milleti’nin iradesini temsilen Samsun’a ayak basılması, bir çıkış noktası aranan tarihin kırılma noktasında yeniden dirilme azmini vücuda getirmiş ender bir vakadır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışı, “Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır.” ülküsünü dimağlara yerleştirmiş, “Milli sınırlar içerisinde vatan bir bütündür. Parçalanamaz !” dirayetini ortaya çıkarmış ve “Ya İstiklal, Ya Ölüm !” kararlılığıyla tam bağımsızlık ve hür yaşama tutkusundan asla vazgeçilmeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir.

Böylesine büyük bir mücadelenin eseri olan Türkiye Cumhuriyet‘i Atatürk tarafından gençlerimize emanet edilmiştir. Bu bilinç ve özgüven içerisinde gençlerimizin, milletimizin ideallerini gerçekleştirmek ve ülkemizi hedeflerine ulaştırma yolunda azim ve inançla çalışacağına yürekten inanıyoruz.

19 Mayıs 1919’da başlayan Millî Mücadele’nin ışığında çağdaş, demokratik bir hukuk devleti olarak kurulan Türkiye Cumhuriyeti, Türk gençliğinin üstün gayret ve çalışmaları sayesinde güçlü bir ülke olarak sonsuza dek var olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşımızın şehit ve gazilerini bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, başta gençlerimiz olmak üzere, tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.”

 
Dadaşlar Milli gurur ve coşkuyu paylaştı
 
PFDK’dan Erzurumspor’a para cezası
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oltu’da 19 Mayıs coşkusu doruktaydı
19 Mayıs 2019 Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Oltu’da coşkuyla kutlandı.
Pasinler’de 19 Mayıs milli coşkuyla kutlandı
Pasinler ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik Spor Bayramının ...
Olurlular milli coşkuyu paylaştı
Olur ilçesinde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı okulların hazırladığı ...
 
Kaymakam Dertlioğlu’ndan 19 Mayıs mesajı
Horasan Kaymakamı Kaymakam Dertlioğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ...
‘Yüreğim İrevan’da Kaldı’
Iğdır Azerbaycan Evi Derneği Başkanı Serdar Ünsal, İnönü Ortaokulunda ...
Kitap Kardeşliği Projesi ile gönül köprüsü
Bursa Birlik Vakfı bünyesinde gönüllü olarak faaliyet gösteren Uludağ ...
 
Canpolat’tan Yedekçi’ye tepki
Erzurum’da Osmanlı Ocakları binasında basın mensuplarına açıklamalarda ...
Edebük şehitleri dualarla anıldı
Erzincan'ın Tercan ilçesine bağlı Edebük köyünde 15 Mayıs 1994 tarihinde ...
Bu da İspir Şelalesi
Erzurum’un İspir ilçesinde bulunun Arkun barajının dolmasıyla oluşan doğal ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva