Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
‘Oyunları birer birer bozduk’
‘Oyunları birer birer bozduk’
HABERLER>GUNDEM
19 Ağustos 2013 Pazartesi - 11:20

Dadaşların Esmer Üzüntüsü

Görev süresince halka yakın duruşu ve hizmet anlayışındaki cevvaliyetten dolayı vatandaşın sevgisini kazanan Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, Ordu Altınordu Kaymakamlığına atanması sebebiyle bir veda mesajı yayınladı.

Dadaşların Esmer Üzüntüsü

Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, Ordu Altınordu Kaymakamlığına atanması sebebiyle bir veda mesajı yayınladı. 

Temmuz 2008 tarihinde başladığı Palandöken Kaymakamlığı görevinden beş yıl sonunda Ordu Altınordu Kaymakamlığına atanmam nedeni ile ayrıldığını belirten Esmer, "Yedinci görev yerim olan Palandöken'de kurucu kaymakam olarak yaptığım çalışmalar ve gördüğüm hüsn-ü kabulden dolayı büyük memnuniyet duyuyorum. Yeni kurulan ve sadece kağıt üzerinde var olan bir ilçeyi, tüm kurum ve kuruluşları ile yaşar ve çalışır hale getirmek amacı ile yoğun çaba sarf ettik. Bu çabamızın karşılığında beş yıl sonunda sistemi ve tüm kadrosu ile taşların yerine oturduğu bir devlet kurumu ortaya çıkmıştır" dedi. 

Beş yıl içerisinde eğitimden sağlığa, sosyal kalkınmadan, asayiş ve güvenliğe, tarımdan çevreye tüm alanlarda ihtiyaçları belirleyerek, sorunları çözmeye yönelik önlemler almaya gayret gösterdiklerini dile getiren Kaymakam Esmer, "Palandökenli vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanmasına yönelik yapılan çalışmaları destekledik. Toplumsal kalkınma ve sosyal adalet anlayışı ile hareket ettik. Yapılan işlerin olumlu yansımaları bugün ve yarına ışık tutacaktır. 

İlçe düzeyine geçildiği tarih itibari ile çok düşük seviyelerde olan okul öncesi eğitim bizim için özel bir önem arz etti. Yarınları inşa ederken bizlerin başladığı yolu yürüyecek ve tamamlayacak olan çocuklarımıza yönelik yapılan çalışmalar sonucunda bugün okul öncesi eğitimde yüzde seksenlere varan bir düzeye ulaştık. 

İlçe merkezine uzak mahalle ve köylerde bulunan öğrencilerimiz il merkezinde eğitim öğretimlerine devam edebilsin diye taşımalı eğitimi başlattık. Onların merkezde bulunan yaşıtlarının seviyesine gelebilmesi ve aradaki farkın ortadan kaldırılabilmesi için sosyal destek projelerinden de destek aldık. 

İlçemiz kırsal bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın daha kaliteli bir yaşam standardına ulaştırılması için KÖYDES Projeleri ile yol, su, kanalizasyon çalışmaları yaptık, gelişmişlik farkının giderilmesi, refah seviyesinin yükseltilmesi amacı ile köy içi parke taşı döşedik. Elimizdeki imkanların adaletli bir şekilde her bölgeye her kesime ulaştırılması bizim için azami düzeyde önem taşıdığından çocuklarımıza da oyun parkları oluşturduk. 

Görev süremiz boyunca toplumsal barış ve huzurun devamı için gerekli olan emniyet ve asayiş hizmetlerinin iyileştirilmesi için gayret gösterdik. Toplumsal kalkınma ve refah düzeyinin artırılması bizim en önem verdiğimiz hedefimiz oldu. İlk günden itibaren ödün vermeksizin bu konunun üzerinde durduk. 

Vatandaşlarımızın devletin doğru yüzünü görmesi, doğru hizmeti eksiksiz alabilmesi, yerleşik yanlış algıların düzeltilmesi hususunda özel gayret gösterdik. Yeni kurulan bir ilçenin kurucu kaymakamı olmam münasebetiyle, yapılan her işin mutfağında da yer alarak, doğru bir ekip kurmak ve doğru bir sistem oluşturmak için mesai harcadım. 

İyi yönetimin geliştirilmesi ve kurumsallaşmanın sağlanması odaklı olarak çalışmalarımızı sürdürdük. Birimler arası koordinasyonun geliştirilmesine, vatandaş odaklı hizmet anlayışının benimsenmesine dikkat ettik. Devletin para ve kaynaklarının harcanma ve dağıtımında doğruluk ve hakkaniyetten ödün vermeden, devletin şefkat elini vatandaşlarımıza hissettirmeye gayret gösterdik. Kamu menfaati bizim için her şeyden önde geldi.

Geçirilen süreç içerisinde başta Palandökenli vatandaşlarım olmak üzere teşekkür etmek istediğim birçok isim var. Öncelikle birlikte çalıştığım il mülki idare amirleri olan her üç Sayın Valimize, yaptığımız işlerde destekleyici unsur olmaları ve yol gösterici konumunda bulunmaları dolayısı ile teşekkür ediyorum. 

İkinci teşekkürüm, yapmak istediklerimi anlayarak benimle birlikte yol alan, Palandöken'in marka bir ilçe olması için mesai yapan, görev sorumluluğu bilinci ile çalışan ve bir ekip işi olan yönetimin aksamadan yürütülmesinde gözüm kulağım, halka açılan kapım olan çalışma arkadaşlarıma. 

Değerli basın mensuplarına da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Göreve başladığım günden itibaren gösterdikleri yakın ilgi ve tarafsızlık için. Her zaman daha güzel ve başarılı işler yapmak konusunda itici bir güç oldular ve kamuoyunun bilgilendirilmesi görevini yerine getirdiler. 

En büyük teşekkürüm elbette Palandökenli hemşerilerime. Doğrudan ya da dolaylı yoldan hayatınızda var olduk. Güveninizi ve desteğinizi daima hissetmekten ve sizlere hizmetten büyük gurur duyuyorum. 

Yine birlikte çalıştığımız köy ve mahalle muhtarlarımıza, il genel meclis üyelerine, sivil toplum kuruluşları üyelerine, belediye başkanlarımıza, yapılan bütün çalışmalarda koşturan, çaba gösteren, emeği geçen kamu yöneticilerimize ve personeline, siyasi parti temsilcilerine, meslek örgütlerine de teşekkür ediyorum. 

Bir ülkenin, bir şehrin, bir ilçenin gelişmesi için hep birlikte yol almak gerekmektedir. Bu açıdan şanslı bir konumda olan Palandöken İlçesinin, ekonomik ve sosyal açıdan ilerleyen dönemlerde daha da güçlü olacağına inanıyorum. Bunu başarmak sizlerin elindedir. 

En uzun süre görev yaptığım ilçe olan Palandöken, ben ve ailem için daima özel olacaktır. Bu duygularla beş yıl sonunda arz-ı veda ederken, sizlere esenlik, mutluluk ve başarılarla dolu bir gelecek dilerim." Dedi. - ERZURUM

 
Bravo Hasan Hoca
 
Bakan Bey'in Haklı Sitemi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oy Kullanmada Büyük Değişiklik
Seçimlerde yepyeni bir dönem geliyor. Mühür devri kapanıyor, yerine dijital ...
Erzurum İHL Kuruluşunu Kutladı
Milletvekili Yavilioğlu İmam-Hatip neslinin irfan medeniyetinin mirasçısı ...
Başkan kurtar bu çocukları!
"Çay suyu pislik içerisinde de olsa serinlemek istiyoruz"
 
Erzurum'da göz yaşartan dram
Necmettin-Hasbike Bozkurt çiftinin yaşadıkları dram göz yaşartıyor.
Tek mert ses Türkiye'den
Erzurum, sokağa döküldü
Oltululara zehir soluttular
Belediye tespip edip cezalandıracak
 
Erzurum'un gözü kulağı bu ihaledeydi
Nihayet yapıldı...
Erzurum'u bakın hangi ülke insanı çok merak ediyor
Yakın görüyorlar...
Erzurum'da trafik affetmedi
Yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi:
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva