Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kamuda tasarruf ve verimlilik dönemi
Kamuda tasarruf ve verimlilik dönemi
KOSGEB girişimcilik Destekleri güncellendi
KOSGEB girişimcilik Destekleri güncellendi
MHP’den Yerel Yönetim Kampı
MHP’den Yerel Yönetim Kampı
Milli coşku doruğa çıkacak
Milli coşku doruğa çıkacak
Erdoğan’dan terörle mücadele vurgusu
Erdoğan’dan terörle mücadele vurgusu
HABERLER>ASAYÄ°Ş
26 Eylül 2011 Pazartesi - 18:14

Cinsel istismar infazı!

Erzurum’un Uzundere ilçesinde kahvecilik yapan 35 yaşındaki S.D , otomobilinde öldürülüp dere kenarına atıldı.

Cinsel istismar infazı!

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan jandarma, katil zanlısını kısa sürede yakaladı. Suçunu itiraf eden zanlı, maktulü cinsel istismarda bulunduğu için öldürdüğünü söyledi.
KAYIP KAHVECİ 3 GÜN SONRA ÖLDÜRÜLMÜŞ OLARAK BULUNDU
Olay, şöyle gelişti. Evli ve 2 çocuk babası S.D., 20 Eylül Salı günü akşam iş yerinden çıktı. Gece geç saatlere kadar eve gitmeyen S.D.’nin ailesi, İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek kayıp müracaatında bulundu. S.D.’nin bulunması için ailesi ve güvenlik güçleri tarafından geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. Arama çalışmaları devam ederken ilçeye kilometrelerce uzaklıkta Artvin’in Yusufeli ilçesinde Kınalıçam mevkiinde 23 Eylül günü bir erkek cesedi bulundu. Yusufeli ilçe jandarma ekipleri, cesetle ilgili kimlik tespit çalışması başlattı. Kayıp şahıslarla ilgili araştırma yapıldı, S.D.’nin kayıp olduğu öğrenildi. S.D.’nin yakınları cesedi teşhis etti. 
CİNAYETİN ARKASINDAN CİNSEL İSTİSMAR İNFAZI ÇIKTI
Yapılan olay yeri inceleme çalışmalarında, S.D.’nin otomobilinin içerisinde av tüfeği ile yakın mesafeden karnına teş edilerek öldürüldükten sonra boş araziye atıldığı belirlendi. Otomobili ise olay yerinin yakınındaki gölde bulundu. S.D.’nin cesedi, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Yusufeli İlçe Jandarma Komutanlığı ile Uzundere İlçe Jandarma komutanlığı, cinayet olayını aydınlatmak için ortak çalışma başlattı. Güvenlik güçlerinin başarılı çalışması sonrası S.D.’yi öldüren katil zanlısı Y.K. yakalandı. Jandarmada S.D.’yi kendisinin öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenilen Y.K.’nın, ‘’S.D. 8 yaşından beri bana cinsel istismarda bulunuyordu. Onu öldürmeye karar verdim. Olay günü S.D.’yi onun otomobili ile Yusufeli tarafına götürdüm. Orada vurup cesedini attım. Cinsel saldırılarına daha fazla dayanamadığım için onu öldürdüm’’dediği öğrenildi. Zanlı Y.K., ‘kasten adam öldürmek’ suçundan tutuklandı.

SİNAN AYDIN / SABAH

 
24 Akademisyen doçentliğe yükseldi
 
AK Parti'de HES istifası
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
misafir 1 Eylül 2013 Pazar 02:30

ruh saglıgı kalıcı bozuk olan nasıl oluyorda fakülteyi kazanıyor.avrupa konseyi test yapın okul başarısına bakın diyor.tabi bizde bakmıyorlar sırf ceza vermek için düzmece raporlar 15 yıl adam suçlu olmasada cezaevleri doldu.Adli Bilimciler size soruyorum nasıl oluyor kendi yasamını idame edemeyecek derecede ruhsal saglıgı bozuk olan fakülteki kazanıyor.sizin rapora göre kazanamaz ama kazanmıiş demekki yankış rapor vermişsiniz yazık degilmi o adama yıllarca xeza evinde yatacak tek sizin raporunuzdan böyle binlerce şuçsuz kişi var yazık degilmi bu topluma bilgi verin adalet yok deyin konu cinsellik oldumu gerisi teferruat deyin.vicdanmı o ne yahu deyin.böyle rapor verip nasıl rahat yemek bogazınızdan geçiyor nasıl rahat uyuyorsunuz onu bu topluma anlatınız.hatta kalıcı bozuk dediginiz kişilerin hiç ilaç kullanmadıklarını tedavi olmadıklarını yazınız başarılarınızı anlatınız.Bunları delil olarak sunanların delilleri kabul olmadıgını insanların suçsuz içeri tıkmanın güzelligini anlatınız.iki feminist erkek düşmanı eylem yapınca cezaları 20 kat arttırdıgınızı anlatınız.Toplum ne kadar ahlaka önem verdigimizi anlasın çünkü biz ahlaklıksızlık olmasında adaletsizlige razıyız hoşnutuz deyip anlatınız

Yorumu oyla      0      0  
misafir 31 Ağustos 2013 Cumartesi 01:51

İSTİSMARA 20 KAT ADALETSİZ CEZA TECAVÜZE ÖDÜL // misafir cinsel istismar meşrulaştırılamaz hiç bir şey delil olarak gösterilemez.düzmece raporla işi bitirilmeli iddia yeter.suçsuz oldugunu ispatlaması görülmemeli adalet aranmamalı çünkü bunun adı cinsel istismar.yeterki iddia olsun en agır cezayı alsın suçsuz olması önemli degil adalet önemli degil.tüm savunma yolları kapanmalı adalet aranmamalı çünkü bu cinsel istismar.çünkü biz ahlaklıyız.söz konusu ahlaksa suçsuz olsada iddia oldumu işini bitirmeliyiz.okulda heryıl takdir alsada bunlar delil olmamalı,hiç ilaç kullanmadıgı sgk kayıtlarında gözüksede.bunlar delil olmamalı biz ahlaklıyız biz vicdanlıyız biz adaletliyiz....

Yorumu oyla      1      0  
banu AY 18 Temmuz 2013 Perşembe 23:33

Cinsel İstismar yasası degişmezse cinsel istismarla suçlananlara acırım.Tecavüz edenlerede kızamam.Nedemi kızın burnuna dokunan,saçına dokunan istismarcı.istismarada tecavüzede aynı agırlaştırıcı ceza uygulanıyor.Yerel mahkeme bile tecavüz fiiliyle temas etme arasında fark vardır.agır suçla hafif suça aynı agırlaştırıcısı ceza uygulaması olmaz dedi.Tecavüzcüye verilen 15 yıllık ceza istismara burnuna,saçına dokunanada veriliyor.Kaza ilede olsa çünkü iddia oldumu sanıgın yapacagı bir şey yok.istismara 3 yıl verilmesi gerekirken 15 yıl 12 yıl düzmece ruhsaglıgı raporlarından fazladan adaletsizce veriliyor.onun için istismarla suçlananlara acıyorum.

Yorumu oyla      2      0  
banu AY 17 Temmuz 2013 Çarşamba 07:09

Cinsel İstismar yasası degişmezse cinsel istismarla suçlananlara acırım.Tecavüz edenlerede kızamam.Nedemi kızın burnuna dokunan,saçına dokunan istismarcı.istismarada tecavüzede aynı agırlaştırıcı ceza uygulanıyor.Yerel mahkeme bile tecavüz fiiliyle temas etme arasında fark vardır.agır suçla hafif suça aynı agırlaştırıcısı ceza uygulaması olmaz dedi.Tecavüzcüye verilen 15 yıllık ceza istismara burnuna,saçına dokunanada veriliyor.Kaza ilede olsa çünkü iddia oldumu sanıgın yapacagı bir şey yok.istismara 3 yıl verilmesi gerekirken 15 yıl 12 yıl düzmece ruhsaglıgı raporlarından fazladan adaletsizce veriliyor.onun için istismarla suçlananlara acıyorum.

Yorumu oyla      3      0  
banu AY 12 Temmuz 2013 Cuma 03:54

istismar Tecavüz ruh saglıgını kesin bozuyorsa niye Avrupa Konseyi Test yapın okul başarısına bakın diyor.Onlar test yapıyor okul başarısına bakıyor adaleti arıyor.SİZ bakamayız ugraşamayız demeniz adaletsizlige devam demektir.o zaman onlardan işinize geleni zihniyetinize uyanı al.uymayanı alma sadece iddia oldu masum insanlarıda ruhsaglıgıbozulmuş kabul incelemeden 15 yıldan az olamaz maddesi getir masumlarıda tık.Bu ne vicdansızlık,bu ne kin düşmanlık bu ne adaletsizlik.test yapın okul başarısına bakın inceleyin ayrıca yargıtayın istedigi suçun ani ve kesik hareketlerle işlenmesi maddesini çıkarın

Yorumu oyla      3      0  
banu 7 Temmuz 2013 Pazar 17:37

Travma sonrası stres bozukluğu durumu çocuk için gerçekten çok sıkıntılı ve belirgin işlev kaybına yol açan bir durumdur. Çocukta bu durumda depresyon , okul başarısızlıkları , sosyal fobi , içe çekilme , arkadaşlardan uzak kalma , hayata ve geleceği yönelik ümitsizlik görülebilir. Bu durumda olan her çocuğa aile – hekim – okul üçgeni içerisinde belirgin bir psiko sosyal destek saglanmalıdır.Adli Tıp Raporunun nasıl hazırlandığı da tartışma konusu. Ruh Sağlığı gibi subjektif konuda sadece mağdur beyanı alınarak rapor verilmesi hukuk sistemiyle bağdaşmamaktadır. Bunu dile getiren bir sürü makale, yaşanmış olay olmasına rağmen nasıl olur da Adli Tıp Kurumu ayağını sağlam basmadan rapor hazırlar, anlamak mümkün değil. Çocuğun ders başarısının düştüğünü neden çocuktan dinleyip,hiçbir kayıt ders notlarına bakmadan kananate ulaşır.Lehe olan kanıtların hiç birisinin bilirkişiye gönderilmeden karar verilmesi, adil yargılanmayı zedeleyeceğini düşünüyorum.

Yorumu oyla      4      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hırsızlık zanlıları kavgaya tutuştu
Erzurum'da boşaltılan imar iskan lojmanlarından hırsızlık yaptıkları ileri ...
Pasinler'de şüpheli ölüm
Erzurum’un Pasinler ilçesinde 1 kişi ölü bulundu.
Otomobilinde Öldürüp Şarampole Attılar
Erzurum'un Uzundere İlçesi'nde geçen salı gününden beri kendisinden haber ...
 
Yeniehir'de kaza: 2 yaralı
Erzurum Aziziye Hastanesi arka giriş kavşağında bir otomobilin takla atması ...
Öfkeli koca tutuklandı
Erzurum’da 16 yıllık imam nikahlı eşini feci şekilde dövdükten sonra kendisini ...
Hırsızlık olaylarına yönelik tatbikat
"Panter 1 Tatbikatı"nda olası hırsızlık olaylarına yönelik kentte uygulama yapıldı.
 
Horasan'da Trafik Kazası: 1 Ölü
Erzurum'un Horasan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü.
Sürücülerin kavgası karakolda son buldu
Erzurum'da, "yol verme" meselesi yüzünden çıkan kavgada iki sürücü birbirini darp etti.
Kardeşine silah çekti
Erzurum'da bir kişi, otomobil satışı yüzünde çıkan kavgada kardeşine silah çekti.
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva