Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SÄ°YASET
2 Mart 2015 Pazartesi - 15:09

Bulutlar başarıyı ödülle paylaştı

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 2 Türkiye Halkoyunları Federasyonu Kulüpler İl Yarışması’nda Palandöken Belediye Spor Kulübünün Dadaş Bar ekibinin il şampiyonu olan Yıldızlara ve Miniklere altın hediye etti.

Bulutlar başarıyı ödülle paylaştı

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 2 Türkiye Halkoyunları Federasyonu Kulüpler İl Yarışması’nda Palandöken Belediye Spor Kulübünün Dadaş Bar ekibinin il şampiyonu olan Yıldızlara ve Miniklere altın hediye etti.
Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür ve Spor Kompleksin de hazırlanan ödül töreninde Dadaş Bar ekibiyle buluşan Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Erzurum’da gerçekleştirilen organizasyonda birincilik derecesi alan Halk Oyunları Ekibin den bölge ve Türkiye derecelerin de beklediğini belirtti. Başkan Bulutlar, “Tarihimizin farklı dönemlerinden bugüne kadar gelmiş değerlerimiz var. Bunlardan birisi de muhakkak ki halk oyunlarımız. Halk oyunlarımız, her figüründe ayrı bir heyecanın olduğu, aynı ritimlerde heyecan duyduğumu önemli değerlerimizden. Palandöken Belediyesi olarak bu kapsamda başarılı bir halk oyunları ekibimiz var. Şehrimizin yöresel oyunlarına hakim olan ekibimizden büyük başarılar bekliyorum. Onlar bu başarıyı böyle taçlandırsınlar bizler de onları böyle ödüllendirelim” diye konuştu.
“ BELEDİYEMİZİN TÜM İMKÂNLARINI HALKA SUNUYORUZ”
Palandöken Belediyesi, eğitimden, kültüre, sağlıktan, spora birçok alanda hizmet veren Kültür Merkezi ve Spor Kompleksi yelpazesinin büyütmeye devam ettiğini anımsatan Belediye Başkanı Bulutlar,” İş başında bulunduğumuz yaklaşık altı yıldan beri Belediye olarak tüm imkanlarımızın ve kaynaklarımızı halka sunuyoruz. Bugün bu Kültür ve Spor kompleksin de hizmet alan her türlü imkândan yararlanan bin 500 vatandaşımız var. Hizmeti alan vatandaşlarımızın belli bir yaş ve cinsiyet profil yok. Yediden Yetmişe herkesin faydalanacağı ve katılacağı meslek edindirme, meslek geliştirme kurslarımız ve sportif aktivitemiz var. Günün her saatin de haftanın yedi gününde bu merkezimiz halkımızın hizmetindedir” şeklinde konuştu.
BU İMKÂNLARI BİZLERE VE ÇOCUKLARIMIZA SUNAN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutların, kendilerine her zaman destekçi olduğunu ifade eden Palandöken Belediye Spor Kulübü Halkoyunları Bar Ekibi Antrenörü Mustafa Yiğit ve Ahmet Diksu,“Kültürel etkinliklere verdiği değerden dolayı ve bizlere sahip çıktığı için sayın başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Palandöken Belediyesi sayesin de birçok zenginliğe sahip bir ekibiz. Bu ekiple büyük başarılara imza atarak, bize destek olan Başkanımıza, Kars İlin de yapılacak olan yarışmalar da ilçemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil ederek madalyalarımızla ve başarılarımızla teşekkür edeceğiz. Büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler olmak üzere 80 kişilik ekibimizle haftanın 7 günü durmaksızın çalışıyoruz”. Dedi.
Öte yandan ödül törenine katılan Halk oyunları yarışmalarında derece alan bar ekibinin aileleri ise, çocuklarına sunulan imkanlardan dolayı Belediye Başkan Orhan Bulutlara ayrıca teşekkür ettiler.
Ödül töreni sonrası Kültür merkezinde eğitim alan halk oyunları dadaş bar ekipleri Belediye Başkanı Bulutlar’a ve ailelerine bir gösteri sundular.

 
Orhan’a sevgi seli
 
SP, temayül yoklaması yaptı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Orhan’a sevgi seli
Hafta sonu yapılan AK Parti temayül yoklamasına katılan Aziziye Belediye ...
AK Parti temayüle gitti
AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından yapılan temayül yoklamasında, ...
Güllüce: ‘Göç, önünde durulmaz bir güç’
Bakan Güllüce, “Göç önünde durulamayacak bir engel, göçün önünde dursaydık ...
 
Sekmen: ‘Hizmet için varım’
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Dumlu’da incelemelerde bulundu.
'Erzurum'a teşekkür borcu' vurgusu
AK Parti olarak Erzurum'a teşekkür borçlarını ödeyeceklerini dile getiren ...
Güllüce'den mükemmel tespit
Bakanlık olarak kentsel dönüşüm çalışmalarına büyük önem verdiklerini ...
 
Bozdağ siyasi gündemi değerlendirdi
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, HDP’nin seçimlere parti olarak girmesinde ...
Bozdağ’dan 'Fethullah Gülen' açıklaması
Bozdağ, Fethullah Gülen hakkındaki yakalama kararına ilişkin, "Fetullah ...
MHP Kadın Kolları’nda Güven dönemi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Kadın Kolları İl Başkanı Olan ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva