Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erdoğan’dan Filistin’e destek mesajı
Erdoğan’dan Filistin’e destek mesajı
İşgücü istatistikleri açıklandı
İşgücü istatistikleri açıklandı
Tunç'tan yeni anayasa açıklaması
Tunç'tan yeni anayasa açıklaması
Görgün İHA teknolojisini değerlendirdi
Görgün İHA teknolojisini değerlendirdi
Gazze'de can kaybı 35 bin 303'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 35 bin 303'e yükseldi
HABERLER>SPOR
19 Mart 2015 Perşembe - 10:08

Bu maçın telafisi yok..!

26 maç sürecinde 38 puan ile 7’inci sırada olan Bursa ekibi, deplasman maçları başarı sıralamasında ilk sırada. Evinde başarılı olamayan Orhangazispor, iç saha gurup başarı sıralamasında ise 18’inci.

Bu maçın telafisi yok..!

Erzurumspor’un bu hafta oynayacağı Orhangazispor, 3’üncü gurupta en başarılı deplasman ekibi durumunda. 26 maç sürecinde 38 puan ile 7’inci sırada olan Bursa ekibi, deplasman maçları başarı sıralamasında ilk sırada. Evinde başarılı olamayan Orhangazispor, iç saha gurup başarı sıralamasında ise 18’inci.

ERZURUMSPOR BİLMECESİ

Her hafta hangi sonucu alacağı bilinmeyen, evinde puan kaybedip dış sahada sürpriz galibiyetler alan Erzurumspor, bu hafta evinde gurup 7’incisi Orhangazispor karşısında puan mücadelesi verecek. Sezonun bitimine 8 hafta kala oynanacak olan karşılaşma Erzurumspor’un şampiyonluk yolundaki seyrini belirleyecek.

BUNUN ADI ŞANS OLSA GEREK

Guruptaki kırılgan sonuçlarla, gösterdiği kötü performansa rağmen lider ve ilk beşteki takımlarla olan puan farkı açılmayan Erzurumspor, bu hafta alacağı sonuçla geleceğini tayin edecek. Mavibeyazlı takımın alacağı galibiyet, lider ve üstteki üç takımın puan kayıpları durumunda, takımı yeniden ve kalıcı biçimde iddialı duruma sokacak. Puan kaybında ise, ekibin geleceği yine tesadüflere kalacak.

ORHANGAZİSPOR’UN PERFORMANSI

Orhangazispor 26 maçta 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 yenilgi ile 38 puan topladı ve 7’inci sıraya yerleşti. Bursa ekibi 26 maçında 22 gol attı, kalesinde ise 25 gol gördü. Orhangazispor iç sahada oynadığı 13 maçın sadece 3’ünü kazandı, 4 maçtan bir puan aldı, 6 maçından ise puansız ayrıldı. Sahasındaki maçlarda 8 gol atabilen ekip, kalesinde ise tam 18 gol gördü.

İÇERDE YOK, DIŞARDA FATİH

Bursa ekibi iç sahada aldığı başarısız sonuçlara rağmen, deplasman maçlarında ev sahibi ekiplerin korkulu rüyası haline geldi. 26 maçın 13’ünü deplasmanda oynayan Orhangazispor, bu maçların 7’sini kazandı, 4’ünde berabere kaldı ve 2 maçını kaybetti. Orhangazispor deplasmanda 14 gol atarken sadece 7 golü kalesinde gördü

ORHANGAZİSPOR DEPLASMAN PERFORMANSI

Orhangazispor 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında oynadığı 9 maçın 4’ünde deplasmana gitti. 4 maçın üçünü kazanan ekip, bir maçta ise berabere kaldı. Dış sahada Bergama Belediyespor ile golsüz berabere kalan ekip, İstanbul Güngörenspor ve Bayburt Gurup Özel İdare’yi aynı sonuçla 1-0, Etimesgut Belediyespor’u ise 2-1 yendi.

İÇ SAHA PERFORMANSI

Orhangazispor ikinci yarıda evinde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 3 yenilgi alarak 6 puan toplayabildi.Van Büyükşehir Belediyespor’a 1-0, Erzin Belediyespor ve Kahramanmaraş’a 3-0 yenilen Bursa ekibi, Ankara Demirspor ve Beylerbeyispor’u aynı skorla 1-0 yendi. Orhangazi gurubun iç sahada en başarısız takımı oldu.

VE ERZURUMSPOR..

Erzurumspor 26 maçlık periyotta 26 maç sonunda 40 puanla 5’inci sırada yer buldu. Mavibeyazlı ekip evinde oynadığı 13 maçta 20 puan toplayarak, üç sezonun en kötü performansını gösterdi. Evinde sadece 5 maç kazanan ekip 5 beraberlik aldı ve 3 maçta yenildi. Evindeki maçlarında 14 gol atan takım 10 gol yedi. Erzurumspor deplasmanda da 5 galibiyet ve 5 beraberlik elde etti, 3 maçında yenildi.

BERABERLİKLER TAKIMI

Turhan Özyazanlar’ın göreve gelmesiyle birlikte beraberlikler takımı haline gelen Erzurumspor, sezonun ikinci yarısında Kazım Karabekir Stadyumunda çıktığı 4 maçında 1 galibieyet ve 3 beraberlik elde etti. Kayseri Şekerspor ve Sandıklıspor ile 1-1, Etimesgut Belediyespor ile de 0-0 berabere kalan ekip, sadece Bergama Belediyespor’u 3-2 yenebildi.

ÜÇ MAÇ YAPTIK

Erzurumspor Orhangazispor ile son iki sezonda 3 kez karşı karşıya geldi.  2013-2014 sezonunda 13 Kasım’da evinde Orhangazispor ile karşılaşan Erzurumspor maçı Abuzer Gaffar, Hakan ve Fatih Gültekin’in attığı gollerle 3-1 kazanmıştı. Mavibeyazlılar rövanşta 2 nisan 2014’te deplasmanda  Bursa ekibi ile 1-1 berabere kalmıştı. Erzurumspor bu sezon ise 2 kasım 2014’te deplasmanda oynadığı maçı 1-1’lik sonuçla tamamlamış, takımın golünü Aykut Çakay atmıştı.

 
Evinde ölü bulundu
 
Şehitler Gününde Şehit Yakınlarıyla buluşma
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Haftanın en zor maçı Erzurum’da
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 27’inci hafta maç programı açıklandı. ...
Buca Erzurumlu futbolcuya ağladı
İzmir'in Buca ilçesinde, trafik kazsında hayatını kaybeden Erzurumlu Bucaspor ...
Sakaryaspor zar zor kazandı
Spor Toto 3. Lig 3. Grup 26. hafta maçında Sakaryaspor, kendi sahasında ...
 
ETÜ’lü Curlingciler 3’üncü oldu
Türkiye Üniversitelerarası Spor Federasyonu tarafından 11-15 Mart 2015 ...
U16’da TRT damgası
U16 yaş il Birinciliği müsabakalarında kendi grubunda birinci olan TRTspor ...
Dünya, buz sporlarında Erzurum'a odaklandı
Son yıllarda gerçekleştirilen yatırımlarla Türkiye’nin kış sporları merkezi ...
 
1'inci Lig'e 6 maç kaldı
Hentbol 2. Ligi’nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor, grupta ...
Şampiyon atletlere kutlama
Diyarbakır’da yapılan Okullar arası Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda Liselerde ...
Erzurumspor’a UEFA standardında çim saha
TFF, Mavi Beyazlı kulübe UEFA standartlarında bir çim saha yapacak. Çim ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva