Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
'Türkiye ekonomisine çok güçlü bir güven var'
'Türkiye ekonomisine çok güçlü bir güven var'
Koca’dan istihdam müjdesi
Koca’dan istihdam müjdesi
Gazze’de can kaybı 34 bin 356’ya yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 356’ya yükseldi
Kurtulmuş: 'Bundan sonra eylem zamanıdır'
Kurtulmuş: 'Bundan sonra eylem zamanıdır'
‘Filistin’in yanında olmaya devam edeceğiz’
‘Filistin’in yanında olmaya devam edeceğiz’
HABERLER>GUNDEM
26 Kasım 2012 Pazartesi - 07:35

Boks Şöleni başlıyor

Erzurum Büyükler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonasına kilitlendi.

Boks Şöleni başlıyor

Bugün Erzurum’da başlayacak olan Büyükler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası öncesinde Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç , Erzurum Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Organizasyon Komitesi Başkanı Kemalettin Yentimur ve Boks Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kadir Hayta basın toplantısı düzenledi.
Erzurum Büyükler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonasına kilitlendi. 26 Kasım- 01 Aralık 2012 tarihleri arasında Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılacak olan Türkiye Şampiyonası öncesinde Organizasyon Komitesi Başkanı Kemalettin Yentimur ile Boks Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kadir Hayta ortak bir basın toplantısı düzenleyerek organizasyon hakkında bilgi verdi. DSİ Spor Salonu’nda düzenlenen basın toplantısında açılış konuşmasını yapan Boks Doğu Anadolu Bölge Başkanı ve Erzurum İl Temsilcisi Kadir Hayta, beş gün sürecek olan Türkiye Boks Şampiyonasına Türkiye’nin değişik illerinden 400’ün üzerinde boksörün katılacağını belirterek, Erzurum’un da bu şampiyonada 20 boksörler katılacağını söyledi.
OLİMPİYAT ŞEHRİNE YAKIŞIR ORGANİZASYON OLACAK
On yıl önce Türkiye Büyükler Ferdi Boks Şampiyonasına ev sahipliği yapan Erzurum’un bu büyük organizasyona ikinci kez ev sahipliği yapacak olmasının heyecanını yaşadıklarını ifade eden Boks Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kadir Hayta, “Türk boks tarihinde önemli bir yere sahip olan Erzurum ikinci kez boksta Türkiye’nin en büyük organizasyonuna ikinci kez ev sahipliği yapacak. Bu şampiyonaya her yönü ile hazırız. Olimpiyat şehri olan Erzurum’da gelen misafirleri en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız ve Erzurum’a yakışır bir Türkiye şampiyonası organize edeceğiz. Tüm kurumlar ve birimler ile el ele ve sırt sırta verdik. Türkiye’nin en iyi boksörlerinin ringe çıkacağı ilimizde tüm spor severleri şimdiden büyük boks şölenine davet ediyoruz” dedi.
YENTİMUR: DÖRT DÖRTLÜK BİR ORGANİZASYON OLACAK
Büyük organizasyona Erzurum’un hazır olduğunu belirten Organizasyon Komitesi Başkanı Kemalettin Yentimur, 26 Kasım’da saat 15.00’da start alacak olan maçlarla Türkiye Büyükler Ferdi Boks Şampiyonası’nın başlayacağını belirtti. Yentimur, 26 Kasım Pazartesi günü saat 18.00’da ise organizasyon için açılış seramonisinin gerçekleşeceğini ifade etti. Büyükler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası Organizasyon Komitesi Başkanı ve DSİ Spor Kulübü Başkanı Kemalettin Yentimur, şampiyonanın tanıtımı için on bir tane el ilanı hazırladıklarını, bilboardlar ile otobüs duraklarına afişler asarak Türkiye Boks Şampiyonası için halkı haberdar edeceklerini ve tribünlere davet edeceklerini söyledi. Yentimur, “Boks müsabakaları yarı finallere kadar çift ringde sabah ve akşam olmak üzere çift seansta yapılacak. Yarı final ve finaller ise tek ringde yapılacak” diye konuştu.
SAZLI SÖZLÜ BOKS ŞÖLENİ
Olimpiyat kenti Erzurum’da büyük bir boks organizasyonu yapmak için hazırlıklar yaptıklarını ifade eden Boks Organizasyon Komitesi Başkanı Kemalettin Yentimur, İşadamı Ahmet Metin Karadayı’nın Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olması nedeniyle şampiyonanın sponsoru olduğunu belirterek,”Bir çok iş adamımızda bizleri arayarak yardıma ve desteğe hazır olduklarını söylüyor. Bu gelişmeler bizleri mutlu ediyor. Ayrıca Belediye Başkanlarımız araç konusunda bize yardımcı olacaklar. Halk büyük şampiyonayı ücretsiz olarak izleyebilecek” şeklinde konuştu. Kemalettin Yentimur ve Kadir Hayta, Erzurum’un şampiyonaya 20 boksör ile katılacağını ve en az iki üç tane Türkiye şampiyonu boksör çıkartacaklarına da inandıklarını söylerine ekledi. Toplantıya DSİ Spor Kulübü Basın Sözcüsü Cem Culfa, DSİ Spor Boks Antrenörü Naim Karataş ile diğer davetliler de katıldı. Bu arada Büyükler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası müsabakaları ücretsiz olacak. Müsabakaların akşam geç bitmesi durumunda bile otobüsler salonun önünden ücretli bir şekilde şehre ve Aziziye ilçesine yolcu taşıyacak.

 
2 bin 100 konut üretilecek
 
Alvarlı Efe Hz.leri şükranla anıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Arkasında yatan amaç nedir, bilemiyorum
Kılıç, “Kayak Federasyonu'nun bir kaynak için organizasyonu iptal etmesi, ...
EDF yeni binasında
Ankara Erzurum Dernekler Federasyonu yeni hizmet binasına taşındı.
Markalaşmada üstün performans
Türk Patent Enstitüsü (TPE) 2012 Ekim dönemi tescil edilen marka sayılarını açıkladı.
 
Neden sedyeli kar motoru yoktu?
Milli Kayakçı Aslı Nemutlu’nun ölümü ile ilgili davanın ilk duruşması yapıldı.
Gurbette dadaş dayanışması
Büyükşehir Belediyespor’u deplasman maçlarında gurbetteki dadaşlar yalnız bırakmıyor.
Gazze saldırganlarına lanet yağdı
Erzurum’da İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırısı gıyabi cenaze namazı kılınarak protesto edildi.
 
AGD israil'i telin etti
Anadolu Gençlik Derneği’nce yapılan basın açıklamasında İsrail kınanarak, ...
'İdam cezası geri gelsin'
Erzurum Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hatem ...
Daha kaç can gidecek
Güzelyayla Geçidi yolunun eğimli ve düz olmadığı için kazaların yaşandığı öne sürüldü.
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva