Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SPOR
27 Kasım 2014 Perşembe - 09:36

Bayburt Grup Özel İdare Güneş’le anlaştı

Erzurumspor ile birlikte Spor Toto 3’üncü Lig’de mücadele veren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Trabzonspor eski futbolcusu ve antrenörü Bahattin Güneş’le sözleşme imzaladı.

Bayburt Grup Özel İdare Güneş’le anlaştı

Erzurumspor ile birlikte Spor Toto 3’üncü Lig’de mücadele veren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Trabzonspor eski futbolcusu ve antrenörü Bahattin Güneş’le sözleşme imzaladı.
Kulüp tesislerinde yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı imza töreninde konuşan kulüp başkanı Hikmet Şentürk, “Takımımıza çok şey katacağına inandığımız Bahattin hocamızla sözleşmemizi imzaladık. O da sağ olsun bizi kırmadı, kabul etti. Bir kariyeri var ve yolumuza devam edeceğiz. İnşallah daha güzel yerlere geleceğiz. Böyle bir karar aldık. Bayburt’a ve takımıza hayırlı olsun diyorum. Allah utandırmasın. Bahattin hocamız ve ekibi hafta sonu oynayacağımız Silivri maçında takımızın başında olacak” dedi.
TÜRKOĞLU DÖNEMİ BİTTİ
 Başkanlık yaptığı 2.5 senelik dönemde ilk kez lig devam ederken böyle bir karar alındığını söyleyen ve kulüple sözleşmesi feshedilen Nevzat Türkoğlu'na hem övgü hem de sitemde bulunan Şentürk, "Kan değişiklikleri bazen kaçınılmaz oluyor. Giden arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Adam gibi adamdı. Erzurum maçı işte en son. İyi oynadık ama sonuç farklı. Hoca için de yönetim için de geçerli, beni arkadan vuracak adama göz yummam. Önemli olan iş bitince de selam verebilmek. Önemli olan ayrılığı da medeni bir şekilde gerçekleştirmek. Bunu konuşurken giden hocamızla ilgili konuşuyorum. 2.5 senelik başkanlık süremizde ilk kez böyle bir ara dönem kararı aldık. Bazı şartlar insanları buraya getiriyor" dedi.
ŞENTÜRK’ÜN AÇIKLAMASI
 Başarının ancak bir bütünlük içerisinde hareket edildiğinde kazanıldığına vurgu yapan Şentürk, yeni dönemde yönetim kurulu ve teknik heyete bazı uyarılarda da bulunduğu konuşmasını şöyle tamamladı: "Burada tartışacağız ama medeni bir şekilde. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için çalışacağız. Bir yerde başarı varsa bu bir bütünlük içerisinde oluyor. Yönetim, hoca, futbolcu, seyirci ve en önemlisi bir şehir var. Ben şehrin üstüne çıkamam. Hocam da benim ve yönetimimin üstüne çıkamaz. Ama hiçbir futbolcu da hocanın üstüne çıkamaz. Başkan olduğum sürece buna müsaade etmeyeceğim. Bahattin hocamız takımımızı tanıyacak, gerekli tedbirleri alıp yolumuza devam edeceğiz. Benim ricam herkese mesafeli bir şekilde durulması. Sevgi saygı içerisinde bu işi götüreceğiz. Hocamızın tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz, profesyonel olduğumuzu da iddia etmiyoruz. İyi bir futbolseveriz o kadar. Profesyonel çalışmak güzel, şuna da inanıyoruz. Bayburt olarak profesyonel çalışmaya elverişli bir ortamda değiliz. Türkiye’de değil açık konuşmak lazım. Avrupa'da bakıyorsun anlaşmazlık olduğu zaman hemen ilişik kesiliyor. Duygusal davranmıyorlar. Ben hocamızın ve ekibin takımımıza ve Bayburt'umuza hayırlı olmasını diliyorum"
 Bayburt Grup Özel İdare Gençlikpsor’un yeni teknik direktörü Bahattin Güneş, görevine resmen başladı. Kulüp başkanı Hikmet Şentürk ile basın karşısına çıkan Güneş de, açıklamalarda bulundu. Sözlerine futbolcu ve teknik direktör olarak şampiyonluklar yaşadığını söyleyerek başlayan Güneş, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un çok büyük ve zorlu bir süreçten geldiğini bildiğini söyledi.
 Teklifi aldığında BAL Ligi’ndan 3. Lig’e çıkan takımın başındaki isim eski Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu ile görüştüğünü de söyleyen Güneş, “Genç bir takım, yardımcı hocayı tanıyorum. Güzel şeyler yapmışlar, bu takım çok büyük süreçten geçti. Burada önemli bir emek harcandı. BAL Ligi’nden 3. Lige çıkmak kolay değil. Çok büyük para harcanıyor. Ki, takımı çıkaran hocada benim çok yakın arkadaşım. Kendisini de aradım. Kutlamıştım ben o zaman, az önce de konuştum” dedi.
 Takımın ligdeki durumuna değinen Güneş, “Bundan sonra ne yapacağız. Şuanda ligde puan sıralaması olarak yerimiz kötü. Burada güç.lü bir yönetim, iyi bir destek ve iyi bir taraftar topluluğu var. Bu grupta 5-6 hoca arkadaşım var. Onlar da olumlu bakıyorlar. Şanssız sonuçlar aldı, iyi oynayıp kaybettiği maçlar oldu diye düşünüyorum. Bir anda küsüp atmamak, en iyisini yapmak lazım. Hatalardan ders almak lazım.” şeklinde konuştu.
 Güneş, şu açıklamayı yaptı: “Ben Trabzonlu’yum. Burada bizim yöremiz ve buradan birisiyim. Futbolda tabi duygusallığa yer yoktur. Bir gün yukarıdasın, diğer gün aşağıda. Önemli olan işini yaptığın yerde en güzelinde yapmaktır. Sevgi , saygı içerisinde olması gerekiyor. O yüzden kendimi tanıtmam gerekirse, 8 sene Trabzonspor’da futbol oynadım, şampiyonlukta yaşadım. Ankaragücü kaptanlığı yaptım, Konyaspor’da oynadım. Sonra antrenörlük hayatım başladı. İlk deneyimim 1997 yılında Pendikspor’da oldu. Orada şampiyon olduk. Belki hatırlarsınız Pendik’in o olaylı maçı o kadro Fenerbahçe’yi kupada eleyen kadro, o takımı şampiyon yaptım. Daha sonra İstanbul Büyükşehir’de yardımcı hocalık yaptım. Sırasıyla Trabzonspor’da ve Ankaragücü’nde Samet Aybaba ile çalıştım. Yüne Gaziantep ve Rizespor’da çalıştık. Samsunspor’u şampiyon yaptık 2011 yılında ve süper lige çıkardık. Adıyamanspor’a teknik direktör olarak gittim, ikinci olduk. Pazarspor’a teknik direktörlüğü yaptım. Tekrar bir Rizespor, Göztepe ve geçen sene Sarıyer’i çalıştırdım. 15 günlük bir Gümüşhane mazimiz oldu. Mutsuz olduğun yerde duramıyorsun. Ben keyif almak istiyorum. Genç bir takım, yardımcı hocayı tanıyorum. Güzel şeyler yapmışlar, bu takım çok büyük süreçten geçti. Burada önemli bir emek harcandı. BAL Ligi’nden 3. Lige çıkmak kolay değil. Çok büyük para harcanıyor. Ki, takımı çıkaran hoca da benim çok yakın arkadaşım. Kendisini de aradım. Kutlamıştım ben o zaman, az önce de konuştum. Bundan sonra ne yapacağız. Şuanda ligde puan sıralaması olarak yerimiz kötü. Burada güçlü bir yönetim, iyi bir destek ve iyi bir taraftar topluluğu var. Bu grupta 5-6 hoca arkadaşım var. Onlar da olumlu bakıyorlar. Şanssız sonuçlar aldı, iyi oynayıp kaybettiği maçlar oldu diye düşünüyorum. Bir anda küsüp atmamak, en iyisini yapmak lazım. Hatalardan ders almak lazım. İşimizi iyi yapmamız lazım. Arkadaşlık bağlarımız iyi olduğu zaman olur. Samsunspor’da arkadaşlık bağlarımız iyi olduğu için şampiyon olduk. Herkes bir yer çekerse, dedikodu üretiliyorsa başarı olmaz. Siz yönetim kurulu olarak para harcıyorsunuz, futbolcu da ben de işimi yapacağım. İşime saygısızlık yaparsam zaten kaybederim.”

 
Erzurum'un rekabet gücü açıklandı
 
‘Doğu illeri sağlık yatırımlarında yarışıyor’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Güreşin duayeni GHSİM'deydi
Erzurum’da ata sporumuz güreşin duayenlerinden biri olarak tanınan eski ...
Erzurumspor için 4 maç, 4 final
21 puanla Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta beşinci sırada yer alan ...
Konaklı’ya yeşil kuşak
Erzurum’un 2011'de ev sahipliği yaptığı Dünya Üniversiteler Kış Oyunlarıyla ...
 
Ata Sporu ciritte şahlanma dönemi
Ceylan, geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ...
Bayburt şok’u, Ankara bilmecesi
Bayburt Gurup özel idare karşısında oldukça zorlanan, rakip takım forvetlerinin ...
Aşkale Belediyespor’dan gol şov
Erzurum Süper Amatör ligde şampiyonluk mücadelesi veren Aşkale Belediyespor ...
 
GHSİM Bakü’de sunum yaptı
EYOF 2019’un alınmasında kurumlarının geçtiğimiz Nisan ayında yaptığı ...
GHSİM Başsavcı Çiçekli’yi ağırladı
Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Gençlik Hizmetleri ve Spor ...
Erzurumspor iç sahada 3’üncü kez kazandı
Erzurumspor Bayburt Gurup Özel İdare galibiyeti ile iç sahada 3’üncü kez ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva