Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Yiğit Danıştay Başkanlığına yeniden seçildi
Yiğit Danıştay Başkanlığına yeniden seçildi
ASHB’den bir ilk
ASHB’den bir ilk
Tekin’den öğretmen ataması açıklaması
Tekin’den öğretmen ataması açıklaması
‘TBMM hürriyet mücadelesinin sembolü’
‘TBMM hürriyet mücadelesinin sembolü’
Erdoğan’dan vicdan ve kararlılık vurgusu
Erdoğan’dan vicdan ve kararlılık vurgusu
HABERLER>SPOR
23 Nisan 2018 Pazartesi - 10:27

Balıkesirspor - Ümraniyespor maçının ardından

Spor Toto 1. Lig'in 32. hafta müsabakasında Balıkesirspor Baltok ile Ümraniyespor 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Balıkesirspor - Ümraniyespor maçının ardından

Spor Toto 1. Lig'in 32. hafta müsabakasında Balıkesirspor Baltok ile Ümraniyespor 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma sonrası düzenlen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Balıkesirspor Baltıok Teknik Direktörü Giray Bulak, bugün sahada mücadele eden futbolcularına teşekkür ederek, "Oyun içinde bizimde hakem arkadaşlarımızında zaman zaman hataları oluyor. Oyun içinde çok çok iyi bir hakem vardı. Sarper Barış Saka ülkemizde son derece yüksek kalitede bir hakem olacak arkadaşımız. İlk yarı belki çok çok iyi oynayamadık. Rakibin 1-2 pozisyonu var. Ama ikinci yarı boşa çıkarak, top isteyerek topu arayarak, ayağa pas yaparak olumlu pozitif bir oyun oynadık. İyi pozisyonlar yakaladık, rakibin oyundan düşmesini sağladık. Oyunun sonuna doğruda çok pozisyon yakaladık. Yine aynı şeyleri söyleyeceğim, bütün emirleri yerine gelen belediye takımları, primleri yüksek, transfer taksitleri yok ama biz biliyorsunuz ödeme yapamadık. Biliyorsunuz sentetik sahada çalışıyoruz, transfer hakkımız olmadı, 3 puanımız silindi. Belki oyuncularımız 7-8 aydır taksit alamıyor. Bunlara sığınmak istemiyorum ama şu anlamda bunları söylemek istiyorum. Bu çocuklar Play-Off’u hak etmişti. 3 puanı alsaydık bizim Antep ile final maçımız vardı. Antep’i yendiğimizde bir şansımız vardı. İkinci yarıda oynanan yürekli oyundan dolayı bütün oyuncularımı kutluyorum. Bu kadar olumsuzluğa rağmen, bir parça daha destek verebilseydik, bugün seyircimizde yoktu, Ümraniyespor’un seyircisi bizden fazlaydı. Bu desteğe görebilseydik Play-Off görürdük. Bu emeğin kaybolmasına üzülüyorum başka bir şeye değil. Ama oynana pozitif oyun nedeniyle oyuncularımı kutluyorum. Play-Off’a kalsaydık bu takım çıkabilecek kapasitesi, kadrosu, oyun anlayışı o tekniği vardı. Bunun üzüntüsünü yaşıyorum” dedi.

ÜMRANİYESPOR CEPHESİ

Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, müsabakanın ilk yarısında öne geçtiklerini ve farkı arttıracak pozisyonlar bulmalarına karşın değerlendiremediklerini belirterek, "Puan kaybetmemeleri gereken bir haftada puan kaybı yaşadık, oyuncularım son vuruşları daha başarılı yapsalar sonucun farklı olabilecekti. Bugün için üzgünüz 1-1 gibi bir skor iki takımada yaramıyor. Bizim kendi açımızdan bize hiç yaramıyordu. Çünkü rakiplerimiz kazandığı haftada bizimde kazanmamız gerekiyordu ikinciliği korumak için. Hep yakındığımız bir şekilde topu rakip kalenin önüne getiriyoruz ama maalesef sonuçlandırmada bir türlü istediğimiz başarıyı çalışmamıza rağmen elde edemedik. 1-0 öndeyken oyunu hakimiyetini bulmuşken, 2’yi, 3’ü, 4’ü bulma fırsatımız varken, atamadık tabi rakipte skoru yakalamak için sürekli atağı düşündü. Biraz daha kontra atakları sonuçlandırmada başarılı olmuş olsaydık oyun ve skor farklı olabilirdi. Net gol pozisyonuna göre attığımız gol inanılmaz düşük. Sağlık olsun Balıkesirspor’u ve oyuncularımı tebrik ediyorum. İki haftamız kaldı o iki maçı kazanarak durumumuza bakacağız” dedi.

 
Ümraniyespor 3’üncü sıraya indi : 1-1
 
Rizespor istediğini aldı: 1-0
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ümraniyespor 3’üncü sıraya indi : 1-1
Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında Balıkesirspor sahasında Ümraniyespor ...
Erzurumspor taraftarı ümitli
Spor Toto 1’inci ligde 2017-2018 sezonunun tamamlanmasına 3 hafta kaldı.
Altınordu kolay kazandı: 3-0
Spor Toto 1. Lig’de 32. hafta mücadelesinde evinde Grandmedical Manisaspor’u ...
 
2018-2019 sezonu başlangıç tarihleri açıklandı
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu dün gerçekleştirdiği toplantıda, ...
Gözler bu maçta olacak
Spor Toto 1. Ligde şampiyonluk da olduğu gibi playoff sıralamasında da ...
Gakkoşlar playoff için oynayacak
Erzurumspor gibi playoffu hedefleyen Tetiş Yapı Elazığspor, Adanaspor ...
 
GHSİM kursiyer kayakçıları ödüllendirdi
Kayak sezonu bitmesine rağmen Erzurum’da Nisan ayında bile kayak yapılıyor. ...
Erzurumspor – A. Demirspor maçını Bitigen yönetecek
Erzurumspor’un deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçını Kayseri Bölgesi ...
Erzurumspor’da Adana Demirspor mesaisi
Spor Toto 1. Lig’in 32. Haftasında play-of yolunda deplasmanda Adana Demirspor ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva