Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
YSK itirazları karara bağladı
YSK itirazları karara bağladı
TBMM'de yoğun gündem
TBMM'de yoğun gündem
MHP'de Başkanlık Divanı açıklandı
MHP'de Başkanlık Divanı açıklandı
SSB’den 'BAYKAR' açıklaması
SSB’den 'BAYKAR' açıklaması
'Dikkatlerin Gazze'ye yoğunlaşmasını diliyoruz'
'Dikkatlerin Gazze'ye yoğunlaşmasını diliyoruz'
HABERLER>SÄ°YASET
27 Eylül 2017 Çarşamba - 18:40

Aziziye AK Parti'de 2019 seferberliği

AK Parti Aziziye ilçe teşkilatı 2019 seçimlerine daha şimdiden start verdi

Aziziye AK Parti de 2019 seferberliği

AK Parti Aziziye ilçe teşkilatı 2019 seçimlerine daha şimdiden start verdi. Haftalık olağan toplantısını düzenleyen ilçe teşkilatının konuğu belediye başkanı Muhammed Cevdet Orhan’dı. İlçe yönetimi yeni anlayışla vatandaşın sorunlarının çözümünde gayret göstermeyi amaçlıyor.
Bir süre önce Dadaşkent Belediyesi kurucu başkanlarından Ensar Coşkun yönetimiyle oluşturulan ve 9 Eylül tarihinde yapılan kongre ile göreve gelen Aziziye İlçe Teşkilatı’nda son günlerde hummalı çalışmalar görmek mümkün. 2019 seçimlerine henüz iki yıl kalmasına rağmen daha şimdiden kolları sıvayan ilçe yönetimi göz dolduruyor. Haftalık Olağan toplantısında yönetim kurulu ve yürütme kurulu üyelerinin konuğu olan Aziziye İlçe Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, tanışma toplantısında yönetim kurulu üyelerine belediye hizmetleri hakkında bilgiler verdi.
COŞKUN; BELEDİYE YÖNETİMİMİZLE UYUMLU ÇALIŞMAYI AMAÇLIYORUZ
Ak Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun, yapılan toplantıda Başkan Cevdet Orhan ile seçimler öncesinde uyumlu bir çalışmayı amaçladıklarını söyleyerek, halktan gelen istek, öneri ve sorunların çözümünde belediyenin önemine değindi. Başkan Coşkun, konuşmasında Erzurum ilçeleri içerisinde Aziziye’nin yeni rekorlar getirmesinin ancak halka yaklaşmakla olabileceğine vurgu yaptı. Coşkun Erzurum’un en büyük ilçelerinden biri olan Aziziye’nin hizmet verme noktasında yerel yönetimlerle entegrasyon sağlayacaklarını belirterek, “Belediyelerin ne denli zor koşullarda hizmet verdiğini bizzat yöneticilik yapmam dolayısıyla iyi bilirim. Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan’ın AK Partili belediyelere yakışan ölçekte azami gayret göstereceğini düşünüyoruz. Yönetim kurulu üyelerimizin hepsinin bu işi gönüllülük esasına dayalı olarak kabul ettiğinin bilinmesini isterim. Tek amacımız Allah rızasını kazanmak ve milletin sorunlarının çözümünde köprü görevi görmektir” diye konuştu.
“KİMSENİN YÖNETİMİNE KARIŞMAYIZ”
Konuşmasının bir bölümünde Aziziye halkının sorunlarının çözümünde sürekli olarak kapılarını çaldığına vurgu yapan ilçe Başkanı Ensar Coşkun, ilçe yönetimi olarak halkın beklentilerinin karşılanması noktasında belediyenin çalışmalarına yön vermekten ziyade ancak temennilerin bildirilmesinin mümkün olacağını anlattı. Coşkun, Başkan Orhan’a hizmetlerinin eksikliklerinin giderilmesi noktasında her daim vatandaşın taleplerinin takipçisi olacaklarını dile getirerek, “Biz Ak Parti ilçe yönetimi olarak elbette ki Ak Partili belediyelerimizin yaptıkları çalışmaların takipçisi olmalıyız. Onlara elbette ki eksikliklerini anlatmak görevimizdir. Bunun dışında belediye yönetiminin kendi almış oldukları kararlar noktasında karışmamız müdahale etmemiz söz konusu bile olamaz. Bu konuda herkesin sadece amacımızın partinin başarısını sağlamak için çalıştığımızı bilmesini isterim” dedi.
ORHAN; ORTAK PAYDAMIZ HALKIMIZ VE AK DAVA
Tanışma toplantısında yönetim kurulu üyelerinin sorularını yanıtlayan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye belediyesinin hizmetlerindeki zorlukları anlattı. 3 yıla yakın bir zamandır belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlatan Başkan Muhammed Cevdet Orhan, merkez ilçeler arasında Aziziye ilçesinin çok farklı bir konumda olduğunu hatırlattı. Başkan Orhan, Ak Partinin kuruluşundan bu yana Ak Partiye en büyük desteği veren merkez ilçelerin başında geldiğini belirterek, “116 kilometre uzaklıkta bile mahallesi olan ender ilçelerden biriyiz. 69 köy mahallemiz toplam 1700 kilometrekareye hizmet veriyoruz. Bu büyük alana rağmen nüfusumuzun az oluşuyla belediye paylarından istediğimiz ölçüde alamıyoruz. Ak Parti iktidarıyla parti ayrımı yapılmadan tüm belediyelere sağlanan kolaylıkların avantajları ile hizmetlerimizde beklenen kaliteyi yakaladık diyebiliriz. Bazı lokal eksikliklerimiz olabilir. Bunların giderilmesi ve tespit edilmesi noktasında vatandaşlarımızın ve partililerimizin katkılarını bekliyoruz” dedi.
BAŞKAN COŞKUN İLÇEMİZ İÇİN BÜYÜK ŞANSTIR
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bir süre önce yapılan kongre ile göreve gelen İlçe Başkanı Ensar Coşkun’a da övgüler yağdırdı. Başkan Coşkun’un Dadaşkent Belediyesinin kurucu başkanı olması hasebiyle belediyecilikteki tecrübelerinden istifade edeceklerini kaydeden Başkan Orhan, “Değerli ilçe başkanımız belediyecilik yapmasından kaynaklı sorunlarımıza vakıf birisi. Çözümler noktasında merkezi hükümetle de iyi diyaloglar içerisinde olabilir. İnanıyorum ki yapılacak seçimlerde iyi bir koordinasyonla büyük başarılara hep birlikte imza atabiliriz. Yönetim Kurulu üyelerimizin de desteklerini her daim bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 
Boluspor PFDK’ya sevk edildi
 
Oltu’nun tarihi yerlerini gezdiler
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Milletvekili Aydemir, ticaret sektörünün nabzını tuttu
Aydemir, ‘Erzurum’un ekonomik karakteri üretim yoğunlukludur. AK Parti ...
Milletvekili Yüksel dualarla uğurlandı
Dün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden AK Parti Gaziantep Milletvekili ...
Karasu güven tazeledi
AK Parti'nin Köprüköy İlçe 6. Olağan Kongresi'nde Rıdvan Karasu yeniden başkanlığa seçildi.
 
AK Parti’de kongre süreci devam ediyor
Erzurum’da AK parti İlçe kongreleri devam ederken 3 ilçe başkanı görevden ...
Beyribey:'Kars, Erzurum belkemiğimizdir’
Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey, dünkü Karslılar ile bugünkü Karslıların ...
Karataş'tan sanal istifa haberlerine tepki
MHP İl Başkanı Karataş; “Sanal istifa rüzgarları estirmeye çalışma komedisini ...
 
Aydemir: ‘Dadaşların duasıyla dünyaları fethederiz’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Aziziye İlçesi Ocaklı ve ...
Öz: 'Gazilerimize şükran borçluyuz'
Öz, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, ‘Aziz milletimizin ...
Milletvekili Aydemir’den Çat buluşması
Aydemir, “Ak gönüllülerin duaları Arakan’dan Gazze’ye, Somali’den Suriye’ye ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva