Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Ulusal Vefa Programı bütçesi 2.8 milyara yükseldi
Ulusal Vefa Programı bütçesi 2.8 milyara yükseldi
Işıkhan iyileştirme çalışmalarını paylaştı
Işıkhan iyileştirme çalışmalarını paylaştı
Şimşek’ten OVP açıklaması
Şimşek’ten OVP açıklaması
Yılmaz'dan ekonomi mesajı
Yılmaz'dan ekonomi mesajı
‘Dimdik, en güçlü hâlimizle, elhamdülillah, ayaktayız’
‘Dimdik, en güçlü hâlimizle, elhamdülillah, ayaktayız’
HABERLER>SÄ°YASET
29 Ekim 2019 Salı - 12:01

Aydemir: ‘Yolumuz, Hakka tapan ecdadın yoludur’

Aydemir, ‘Cumhuriyet, milli haysiyet ve vicdanın kaydı; milli iradeyi tarif ve tasvir eden değerlerin ifadesi; millete ait duruşun vurgusu; yüce milletimizin küresel tarihe damga vuran basiret ve ferasetinin tarifi; ‘Hakka Tapan’ ecdadın eseridir' dedi

Aydemir: ‘Yolumuz, Hakka tapan ecdadın yoludur’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Cumhuriyet, milli haysiyet ve vicdanın kaydı; milli iradeyi tarif ve tasvir eden değerlerin ifadesi; millete ait duruşun vurgusu; yüce milletimizin küresel tarihe damga vuran basiret ve ferasetinin tarifi; ‘Hakka Tapan’ ecdadın eseri; Çanakkale’den Aziziyeye dirilişimizi tasvir eden ruhun takdimidir. ‘ dedi.

MUAZZEZ ECDADIN MUHTEŞEM İZZETİ

Milletvekili Aydemir, ‘Cumhuriyet, ‘Tarihini kendi yazan bir milletin dirayeti: vatanın mübarek topraklarında sıra dağlar gibi duran şühedanın ruhaniyeti; nefsini ‘Şu ezanlar ki şehadetleri dinin temeli’ imanına adayanların savleti; devletin dirliği, milletin birliği, vatanın bölünmez bütünlüğünden taviz vermeyen muazzez ecdadın muhteşem izzetidir.’ teşhisini paylaştı.

YÜCE MİLLETİMİZ İNSANLIĞIN VİCDANINI UYANDIRMAYI SÜRDÜRECEKTİR

Milletvekili Aydemir, ‘Malazgirt’te Alparslan Gazi’nin duası, çağlar değiştiren Fatih’in İstanbul önündeki niyazı üstümüzde oldukça;  Çanakkale’de Seyyit Onbaşının tevekkülü, Aziziye’de Nene Hatunun hakka teslimiyeti ufkumuz kaldıkça;  asırlara ‘Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir" kaydını düşen milli izan ve idrakimiz dimağımızda durdukça, Yüce Milletimiz insanlığın vicdanını uyandırmayı sürdürecek, milli iradeye kefen biçmeye kalkışan iç ve dış ihanet odakları ebediyen hüsran içinde kalacaktır. ‘ dedi.

YENİ BİR DİRİLİŞ DESTANI

‘Yüce Milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, yeni bir diriliş destanı yazarak, asırlara yürüyüşünü sürdürüyor.‘ diyen Milletvekili Aydemir, ‘ Sayın Cumhurbaşkanımızın: ‘Nitekim, ülkemizin önünde kurulan tüm tuzakları, Allah’ın yardımı, milletimizin desteğiyle birer birer bozarak bugünlere geldik. İçinden geçtiğimiz bu önemli süreci de, cumhuriyetimizi bizlere miras olarak bırakanların vizyonuna uygun şekilde başarıyla neticelendireceğimize yürekten inanıyorum’ mesajı, bizim tarihi duşumuzun, 96 yıl önceki kararlılığımızın vurgusudur. Aziz Milletimize ufuk çizen liderimizin teşhis ve kaydını yürekten paylaşıyoruz. ‘ ifadesini kullandı. 

CUMHURBAŞKANIMIZIN UFKUNDA KUTLU YÜRÜYÜŞ

Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ufkunda insanlığa barış ve huzur taşıma kararlılığını son dönemde bir kez daha ortaya koyduğunu kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘Biz bölgemizde barış huzur ve adaletin tesisi için, insanlığa kanlı senaryolar yazanlara önce Zeytin Dalı uzattık. Beyaz güvercinli insanlık şarlatanları ders almadılar. Sonra, mazlumları, terör belasına maruz kalanları koruma adına, yaşlı, çocuk kadın demeden insanlığı katletmeye yöneltilmiş hainlere karşı mazlumların Fırat Kalkanı olduk. İnsanlığın kanından beslenen hainler, onlara destek vermeyi sürdüren, akbaba sembolüne sığınmışlar anlamadılar. Ve sonra mazlumların ahını dindirmek, terör ateşini söndürmek için Barış Pınarlarını yeniden canlandırdık.  Pınar duru, verilen mesaj temiz ve aktır. İçenlere rahmet, onu kurutmaya kalkışanlara lanettir duamız.’ dedi.

GÜN DOĞMUŞ, GÜN BATMIŞ, EBED BİZİMDİR

Milletvekili Aydemir, ‘Çanakkale destanını yazanların torunları, ecdadının izinde tarihini yeniden canlandırıyor. ‘Yedi iklîmi cihânın’ duruyor karşında. Mehmetler cephede, kardeşlik, birlik ve beraberlik için nefsini adarken, insanlığın kanından beslenmeye alışmış olanlar ekonomimiz üzerinde yeni manipülasyon ve oyunlar tezgahlıyor. Gümrük oyunları, kur manipülasyonları, çelik tezgahlarının bu yüce milleti durduracağını sanıyor emperyalistler. Dün Çanakkale’de demiştik, bugün Barış Kalkanında Akifçe diyoruz ki:‘Kahraman orduyu seyret ki bu tehdîde güler!, Ne çelik tabyalar ister, ne siner hasmından;/ Alınır kal'â mı göğsündeki kat kat îman? /Hangi kuvvet onu, hâşâ, edecek kahrına râm? Çünkü te'sis-i İlâhî o metîn istihkâm.’ Diyoruz ki, onlar istemese de, ardımızdan ürüselerde bu kervan yürüyecektir.. Ezelden ebede. Allahın izniyle. ‘Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir/Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! Hakkın inayet ve yardımıyla. ‘ paylaşımında bulundu.

TEBRİK

Milletvekili Aydemir, ‘Aziz Milletimizin Cumhuriyetimizin 96’ıncı kuruluş yıldönümü gurur ve coşkusunu paylaşıyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz kahramanlarımızı şükran ve minnetle anıyor; şüheda ve gazilerimize rahmet niyaz ediyoruz. ‘ dedi.

 
‘Tarihi bir mücadelenin içindeyiz’
 
Oltulular milli coşkuda buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öz: ‘Cumhuriyet aziz mirastır’
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Cumhuriyetin ilanının 96. ...
“Türkiye Cumhuriyeti kahraman bir neslin emanetidir”
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayram’ının 96.yıl ...
'Dadaşlar Cumhurbaşkanımıza muhabbette müttefik’
Milletvekili Aydemir, tüm ülkenin olduğu gibi, Erzurum ve ona mana veren ...
 
MHP’liler İstişare Toplantısında buluştu
MHP Erzurum İl Başkanlığı tarafından il istişare toplantısı düzenlendi.
Aydemir: ‘Şehitlerimiz, ebedi rehberimizdir’
Milletvekili Aydemir, ‘Kardeşlik imanımız; her türlü tefrika, bölücü niyet ...
Aydemir: “2020 Bütçemiz bereket saçacaktır”
Milletvekili Aydemir, 2020 Yılı Bütçe görüşmeleri arifesinde bir değerlendirme ...
 
‘Biz bize yakışanı yapıyoruz’
Yıldırım, Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin “Şimdi bölgedeki paydaşlar ...
‘Türkiye için Erdoğan’ın liderliği büyük bir avantaj’
Ünal, “Türkiye için Erdoğan’ın liderliği büyük bir avantajken, içeride ...
Aydemir Türkmenistan ziyaretini değerlendirdi
Türkiye - Türkmenistan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu AK Parti Erzurum ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva