Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
'Kalkınma Yolu' mutabakat zaptı imzalandı
'Kalkınma Yolu' mutabakat zaptı imzalandı
Kurtulmuş’tan yoğun gündem
Kurtulmuş’tan yoğun gündem
Erdoğan, TBMM’deki 23 Nisan resepsiyonuna katıldı
Erdoğan, TBMM’deki 23 Nisan resepsiyonuna katıldı
‘Terörü yok edeceğiz’
‘Terörü yok edeceğiz’
TBMM’de Özel Oturum
TBMM’de Özel Oturum
HABERLER>SÄ°YASET
13 Ocak 2023 Cuma - 07:50

Aydemir: ‘Türkiye dünyaya nizam veren bir ülke’

Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Dünyaya rota çizen, gündem oluşturan ve nizam veren bir ülke konumuna eriştiğini vurgulayan Milletvekili Aydemir, 2023 seçimlerinin bu konumu daha da güçlendirmek adına tarihi bir dönemi ifade ettiğini kaydetti.

Aydemir: ‘Türkiye dünyaya nizam veren bir ülke’

Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Dünyaya rota çizen, gündem oluşturan ve nizam veren bir ülke konumuna eriştiğini vurgulayan Milletvekili Aydemir, 2023 seçimlerinin bu konumu daha da güçlendirmek adına tarihi bir dönemi ifade ettiğini kaydetti.

AYDEMİR SİYASİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Davutoğlu'nun, "altılı masanın ortak cumhurbaşkanı adayının seçilmesi durumunda 'Sizin oyunuz düşüktü, ben bu kararı veriyorum' dediği anda kriz çıkacağına" yönelik açıklamasını değerlendirdi.

‘NİYETLERİ AŞİKAR OLMUŞTUR’

Milletvekili Aydemir, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun, altılı masanın gerçek düşüncelerini aşikar ettiğini söyledi. Aylardır millete bunu anlattıklarını dile getiren Milletvekili Aydemir, "Altılı masa başarılı olursa ardından gelecek felaket budur." dedi.

Altılı masa ortaklarının, grup kuracak kadar milletvekili çıkarmak istediklerini söyleyen Milletvekili Aydemir, "Eğer bir iki milletvekili olsa bunların istifasının ne kıymeti olacak? Demek ki grup kuracak kadar milletvekiline sahip olacaklarının garantisini almışlar." ifadesini kullandı.

AYDEMİR SORDU: ‘BU BİR KOMEDİ DEĞİL Mİ?’

Davutoğlu'nun "Herkes bir cumhurbaşkanı yardımcılığı, bir bakanlık alacak" sözlerine ilişkin Milletvekili Aydemir, "Bu bir komedi değil mi? Bir ülke yönetiyoruz. Bu ülke sıradan bir ülke değil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti. ABD, gözünü açmış Türkiye'de olanı biteni takip ediyor. Rusya, AB, Afrika böyle. Herkes gözünü açmış buradaki gelişmeleri takip ediyor. Vaka bu iken onların yaptıkları açıklamalara, tartışmalara bakın. Ahmet Davutoğlu, altılı masanın gerçek düşüncelerini aşikar etmiştir." görüşünü paylaştı.

‘DÜNYANIN GÖZÜ TÜRKİYE’DE

6’lı Masanın bir çelişkiler yumağı ve kaos ortaklığı olduğunu belirten Milletvekili Aydemir, ‘Türkiye sıradan bir ülke değil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünyaya nizam veren bir ülke. Amerika gözünü açmış, Türkiye'de olanı biteni takip ediyor, o da buraya göre kendini konuşlandırıyor, bakın Rusya ha keza böyle, Avrupa Birliği ha keza böyle, Afrika böyle. Herkes gözünü açmış ki buradaki gelişmeler nasıl berrak bir hale gelecek? Vaka bu iken 6’lı masanın yaptıklarına bakın, paylaşımlarına bakın, tartışmalara bakın. Bu bir rezalet değil mi?’ dedi.

‘BU BİR REZALETTİR’

Milletvekili Aydemir, ‘Davutoğlu altını masanın gerçek düşüncelerini aşikar etmiştir. Gerçek düşünce nedir? ‘Türkiye'yi krize götüreceğiz’ düşüncesidir, yaklaşımları budur. O yüzden milletimiz çok daha müteyakkız olmalı, daha dikkatli olmalı. Bunlara karşı mutlaka ama mutlaka sorgulayıcı zihin kompartman anlarını daha geniş tutmalı. Bu bir rezalettir. ‘ dedi

KILIÇDAROĞLU’NA SERT TEPKİ

Milletvekili Aydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Fırtına obüslerinin teslim töreninde yaptığı konuşmasının, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili bölümünün generallerce alkışlandığı iddiaları konusunda da "Başkomutanını alkışlamaktan öte ne olabilir. Bunu garip görmenin garabeti ortada. CHP, öteden beri ordunun, siyasetin içinde olmasına alışık olduğu için, şimdi orada olduğu yerde, kışlasında bundan rahatsızlar. Rahatsızlıkları, tepkileri buna." sözlerini sarf etti.

 
2023 SOGEP başvuruları başladı
 
ETÜ Vali Memiş‘i ağırladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Destici’den HDP’e sert tepki
Destici, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin grup toplantısında ...
Aydemir’den Kılıçdaroğlu’na sert tepki
Aydemir, Kılıçdaroğlu’nun askerlere yönelik sözlerine sert tepki göstererek, ...
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun danışmanı ...
 
Aydemir: ‘Milli dirayetin mimarı Cumhurbaşkanımızdır’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Biz sayın Cumhurbaşkanımızın ...
Bahçeli: ‘Eyvallah etmeyeceğiz’
Bahçeli, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetinin gölgesinin ...
Aydemir Milli İradenin verdiği mesajı paylaştı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kahır ekseriyetle seçimi kazanacağını ...
 
Öz: Medya artık daha güçlü bir ses
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler ...
Aydın'dan Cumhurbaşkanına yatırım teşekkürü
Aydın, 'Öncelikle, Cumhur İttifakı'nın güçlü bir destek verdiği Erzurum ...
Yurdagül’den Bahçeli’ye Erzurum brifingi
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret eden Yurdagül, ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva