Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SÄ°YASET
2 Ağustos 2020 Pazar - 09:36

Aydemir: ‘Milli yürüyüşümüz cihana selam mesajıdır’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Tarih, destanlarımızı, azametimizi yazmaktan yorulsa da bu büyük millet, emsalsiz imanıyla asırlara yürüyüşünü sürdürecektir. Bu yürüyüş esenlik, huzur ve barışı ifade eden bir selam yürüyüşüdür' dedi.

Aydemir: ‘Milli yürüyüşümüz cihana selam mesajıdır’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Tarih, destanlarımızı, azametimizi yazmaktan yorulsa da bu büyük millet, emsalsiz imanıyla asırlara yürüyüşünü sürdürecektir. Bu yürüyüş esenlik, huzur ve barışı ifade eden bir selam yürüyüşüdür. ‘ dedi.

BAYRAMLA GELEN MESAJ

Bayramın verdiği ilahi mesajı doğru okumak, anlamak ve paylaşmanın öncelik olduğuna değinen Milletvekili Aydemir, ‘Bu mesaj inancımızdan kaynaklanan hikmete sarılmak, hakkaniyetten ayrılmamak, haysiyetimizi korumak, himmet sahibi bir millet olduğumuzu asırlara belletmektir. Fethin ruhuna sahip çıkarak Ayasofya Camisiyle müminleri yeniden buluşturan metanetimiz, bu mesajı doğru okuyanların eseridir.’ mesajını verdi.

BAYRAMIN KAYDETTİĞİ HUSUSİ MANA

Kurban Bayramının inanç bağlamında özel ve berceste bir manayı karşıladığı; inananlara ayrıcalıklı bir mesaj verdiğine işaret eden Milletvekili Aydemir, ‘Bu müstesna zaman dilimiyle ifade bulan kayıt Hz. İbrahim’le ortaya konan yalnız hakka kulluk kararlılığı, Hz. İsmail ile kastedilen ise ölümüne sadakattir. Yüce Milletimiz bayramın ufkunda hakka bağlılık, vahdet ve tevhit imanına sahip çıkış dirayetini yeniden güçlendirecektir.’ dedi.

İSLAM DİNİ İLHAM KAYNAĞIMIZ

Milletvekili Aydemir, ‘Milli benliğimizin temelini, milli ruhumuzun dinamizmini, büyük bir millet olmak şuur ve azmini oluşturan dini Mübin İslam; tarih yazan ve yeniden diriliş ufkunda destanlar kaydetmeye devam eden yüce milletimizin yegane irfan ve ilham kaynağıdır. Ondan aldığımız tevhit ve vahdette buluşma kararlılığıyla, Milletimiz yeryüzünde adaletin temsilcisi, merhametin elçisi, insanlığın savunucusu olmaya devam edecektir. Tarih, destanlarımızı, azametimizi yazmaktan yorulsa da bu büyük millet, emsalsiz imanıyla asırlara yürüyüşünü sürdürecektir. Bu yürüyüş esenlik, huzur ve barışı ifade eden bir selam yürüyüşüdür.’ kaydını düştü

KÜRESEL İDRAKİN ÇAPI BU BÜYÜK MİLLETİN TEFSİRİNİ YAPMAYA YETMEZ

Küresel idrakin çapı bu büyük milletin tefsirini yapmaya yetmez. Asırların izanı bu asalet ve haysiyete tercümanlık edemez. Bizi bizden olmayanlar, hakka dayanıp hikmete ram olmayanlardan başkaları bilemez. ‘ vurgusunda bulunan Milletvekili Aydemir, ‘Akifimizin vurguladığı, ‘Asrın idrakine söyletmeliyiz İslam’ı’ kararlılığımız ila nihaye devam edecek, bu aziz millet Libya’dan Suriye’ye, Myanmar’dan Yemen’e, kıta kıta insanlığa adalet taşıma disiplin ve sebatını asır asır kaydedecektir. ‘ dedi.

HAKK RIZASINA KURBAN OLMAK

‘Hakk rızasına kurban olmak milli şiarımızdır, diyen Milletvekili Aydemir, ‘Devletin dirliği, milletin birliği, vatanın bölünmez bütünlüğü yolunda canını;  hak, adalet ve merhamet istikametinde varını, Allah yolunda nefsini kurban edenlere İlayı kelimetullah için devlet ebed müddet diyenlere selam olsun. ‘ paylaşımında bulundu.

TEBRİK

Milletvekili Aydemir, ‘ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘Dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın, hangi inanca, kökene, kültüre sahip olursa olsun, adaletsizliğe, haksızlığa, zulme uğrayan herkesin yanında yer almayı sürdüreceğiz. Allah’ın yardımı ve milletimizin desteği bizimle olduğu müddetçe, son nefesimize kadar bu kutlu mücadeleyi yürüteceğiz.’ mesajını yürekten ve samimiyetle paylaşıyor, Yüce Milletimizin bayramını tebrik ile, Hak yolunda kurban olmaya koşan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. ‘ dedi.

 
Tekmanlı sanatçı silahla vurularak öldürüldü
 
2 teröriste ait mühimmat ele geçirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘Fethin ruhuna sahip çıkanlara selam olsun’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Tarih, destanlarımızı, ...
Aydemir: 'Hakk rızasına kurban olmak milli şiarımızdır'
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Tarih, destanlarımızı, ...
'Bayramlar birlik ve beraberliğin manevi güvencesidir'
Bahçeli, “Bayramlar tıpkı bayrak gibi bağımsızlığın simgesi, birlik ve ...
 
Öz: “Bayram sevinci pandemiyi unutturmasın”
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Kurban Bayramı dolayısıyla ...
Sekmen: 'Kurban, bizlere kutsi bir mirastır'
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Yüce Allah, yüreğimizden sadakati, ...
Karataş: ‘Bayramlar kardeşliğin adresidir’
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş Kurban Bayramı ...
 
Aydemir sosyal medya düzenlemesini değerlendirdi
AK Parti Erzurum Milletvekili, AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim ...
Sosyal medya düzenlemesi kabul edildi
Sosyal medya düzenlemesi TBMM'de kabul edildi.
Bahçeli’den sert tepki
Bahçeli, “Kılıçdaroğlu’nun sabıkalı ve sicili zifiri karanlık dostlarıyla ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva