Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SÄ°YASET
29 Haziran 2022 Çarşamba - 15:52

Aydemir: ‘Eser siyasetinde kararlıyız’

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Güçlü Türkiye ideali odağında yeni projeleri gündeme taşıdığı, sosyoekonomik hayata yeni bir ivme kazandıracak müjdeleri deklare ettiğini kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘Dünya Lideri Sayın Cumhurbaşkanımız eser siyaseti kararlılığını bir kez daha vurgulamıştır' dedi.

Aydemir: ‘Eser siyasetinde kararlıyız’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman olduğu gibi, son Grup toplantısında da Büyük ve Güçlü Türkiye ideali odağında yeni projeleri gündeme taşıdığı, sosyoekonomik hayata yeni bir ivme kazandıracak müjdeleri deklare ettiğini kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘Dünya Lideri Sayın Cumhurbaşkanımız eser siyaseti kararlılığını bir kez daha vurgulamıştır. ‘ dedi

ÖZDAĞ’A ELEŞTİRİ

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı eleştirerek, "Tarihimizde ilk defa PKK diz çökmüş vaziyette, yok olmak üzere. Bunu yapan bir insana, milliyetçiliği bayrak yapan birisi niye böylesine yaylım ateşi açar, nedir bu düşmanlık, hesap ne? Sen belli ki milli değilsin." dedi.

AYDEMİR GÜNDEME BAKIŞINI PAYLAŞTI

Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, yeni siyasi partilerin kışkırtmaya dönük yol yürüdüklerini dile getirerek, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile şehit yakını olduğunu söyleyen bir vatandaş arasında geçen diyaloğu anlattı.

‘TERÖRLE MÜCADELEDE TARİH YAZIYORUZ’

Vatandaşın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun şehitlerin kanını yerde bırakmadığını söyleyerek Özdağ'a tepki gösterdiğini aktaran Milletvekili Aydemir, "İçişleri Bakanı, Sayın Cumhurbaşkanımızın direktifleriyle yol haritasıyla teröre dönük canhıraş bir mücadele veriyor ve sonuç alıyor. Tarihimizde ilk defa PKK diz çökmüş vaziyette, yok olmak üzere. Bunu yapan bir insana, milliyetçiliği bayrak yapan birisi niye böylesine yaylım ateşi açar, nedir bu düşmanlık, hesap ne? Sen belli ki milli değilsin." diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU’NUN KARL MARX SÖYLEMİNE TEPKİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Türk Ocakları tarafından düzenlenen "Günümüz İslam Dünyasında Meseleler ve Çözüm Yolları-2 Sempozyumu"nda yaptığı konuşmaya, Karl Marx'ın sözüyle başlamasını eleştiren Aydemir, "İslam dünyasının sorunları görüşülürken, İslam düşmanı birinin tespitiyle insan o toplantıya başlar mı? Müktesebat, birikim yok." ifadelerini kullandı.

‘NE HAKKINIZ VAR?’

"PKK ile iş tutuyorlar, HDP ile kol kola yürüyorlar, öbür taraftan da Türk Ocağı toplantısında boy gösteriyorlar. Bu ne iş?" diye soran Milletvekili Aydemir, Türk Ocağı yetkililerinin "Ayrım yapan, faşist bir yaklaşım sergileyen HDP ile yürüyenlere mesafe koyuyoruz" demesi gerekirken tepki vermediğini söyledi. Bunu çok yadırgadıklarını kaydeden Aydemir, "Adınız ne, fonksiyonunuz ne? Nevzat Köseoğlu gibi o vakfın başkanlığını yapmış birinin kemiklerini sızlatmaya sizin ne hakkınız var?" dedi.

MUHALEFETİN SÖYLEYECEK SÖZÜ YOK

Muhalefetin millet adına söyleyecek sözü, ortaya koyacakları proje olmadığını, bunun muhalefet partileri Grup toplantılarında gözlemlendiğini kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘Eskiler ‘sadra şifa’ derler, işe yaramak, rahatlatmak manasınadır, bunların söylediklerinde derman kabilinden, Erzurum tabiriyle eme yarar bir şey yok. Sadece dedikodu. Çünkü bunların zihinlerinde millet adına söylenecek söz yok. Millet adına bir fikir serdetme yok. Millet adına bir projeleri yok. Bunu her zaman görüyoruz.‘ diye konuştu.

TÜRK İSLAM MEDENİYETİNİN ÖNCELİKLERİ

‘Bizim medeniyetimizin önceliği insanı, doğayı yaşatmak, diri tutmaktır. Yeşili rahmet biliriz biz. Orman yangınlarının yol açtığı yürek yangınımız bundandır.’ diyen Milletvekili Aydemir, yangına müdahalede devletin olağanüstü bir hassasiyet ve disiplin sergilediğini, müdahalenin başarıyla sonuçlandığını hatırlattı.

‘İDAM CEZASI VERİLMELİ’

Milletvekili Aydemir, ‘Burada tartışma şu; ‘bu ormanları yakanlara, yüreğimizi yakanlara dönük müeyyide yaptırım ne olmalı? Sayın Cumhurbaşkanımızın vurgularını paylaşıyoruz, Sayın Bahçeli’nin düşüncesine katılıyoruz. Ormanlarımızı yakanların idamla yargılanmaları gerekir diye düşünüyoruz. ‘ dedi.

 
Evlat nöbetine 303'üncü aile katıldı
 
Aşkale’den Avusturya ve Çekya’ya eğitim köprüsü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘Türk Milletinin farkı Hakk’a teslimiyettir’
Milletvekili Aydemir, ‘Türk Milleti kıymet hükümleri, değerleri, yaratandan ...
Aydemir: ‘Cumhur ittifakı Milletimizin gönül adresidir’
Milletvekili Aydemir, ‘Cumhur İttifakı; Yüce milletimizin ali menfaatleri, ...
TBMM'de yoğun mesai
TBMM Genel Kurulu, 2022 yılı ek bütçesi ile bedelli askerlik düzenlemesini ...
 
MHP’den Hilalkent istişaresi
MHP Erzurum il başkanı Naim Karataş ,MHP Yakutiye ilçe başkanı Sinan Demir, ...
Aydemir: ‘Önceliğimiz Milletimizin refahıdır’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın ...
Aydemir’den İbrahim Hakkı Hz.lerine vefa
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın ...
 
Destici: 'Kırmızı çizgimiz terör ve şiddettir'
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Vatandaş, istediği ...
Aydemir: ‘Türkiye destansı bir mücadele veriyor’
Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde, terörü yok etmek, uzantılarını ...
'Cumhurbaşkanımız yeniden seçilecektir'
Bahçeli, “Zillet ittifakının şapkadan çıkaracağı aday kim olursa olsun ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva