Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Gazze’de can kaybı 36 bin 224’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 36 bin 224’e yükseldi
TBMM’den tarihi tezkere
TBMM’den tarihi tezkere
Tunç’tan Uluslararası hukuk eleştirisi
Tunç’tan Uluslararası hukuk eleştirisi
Tekin mesleki eğitimde reformları paylaştı
Tekin mesleki eğitimde reformları paylaştı
‘Türkiye izin vermeyecektir’
‘Türkiye izin vermeyecektir’
HABERLER>SÄ°YASET
12 Mayıs 2015 Salı - 08:54

Aydemir: ‘Biz Halkın Huzuruna Çıkanlardanız’

AK Parti’nin diğer partilere göre önemli bir diğer farkının da halka bakış açısı olduğuna işaret eden Aydemir, ‘Diğerleri seçimlerde halka iniyoruz, diyorlar. Biz, toplumsal irfan, izan ve feraseti temsil eden Halkımıza çıkıyoruz. Halkımızın huzuruna çıkıyoruz. O yüzden onların yüce gönüllerindeyiz’

Aydemir: ‘Biz Halkın Huzuruna Çıkanlardanız’

AYDEMİR UZUNDERE’DEYDİ

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, hizmet öngörü ve hedeflerinin seçim sürecini içermediğini belirterek, ‘Halkı ve hizmeti seçimden seçime hatırlayanlardan değiliz. Önce insan diyen AK Davanın mensupları olarak, her zaman ve her daim halkımızın emrindeyiz’ dedi.

AYDEMİR’E YOĞUN İLGİ VE TEVECCÜH

AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir Uzundere ve köylerini ziyaret etti. Parti ilçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleriyle görüş alışverişinde bulunan Aydemir, partilileriyle istişare etti. İlçenin köylerinde AK Partinin hizmet vizyonunu paylaşan Aydemir, büyük teveccüh ve ilgi gördü.

AK PARTİ FARKI

AK Parti olarak Türkiye, bölgede ve ilde bir farkındalık oluştuğunu, AK Parti adının tek başına halka hizmeti, özgürlükleri ve inanç serbestisini hatırlattığını kaydeden Aydemir, ‘AK Parti halkın yüreğine girmenin şifre ve anahtarı halinde. Buna ne kadar şükretsek azdır. Halkımız, partimizin, davamızın bir hizmet felsefesini temsil ettiğini, yatırım ve hizmetleriyle halkın geleceğini inşa ettiğini, özellikle gençlerimiz için geleceğe emin biçimde uzanan bir yol haritası oluşturduğunu biliyor ve güveniyor. Biz bu güveni devam ettirecek, AK Partinin ortaya koyduğu hizmet ruhunu canlı ve diri tutacağız’ diye konuştu.

‘HİZMET FELSEFEMİZ DÜRÜSTLÜK TEMELLİDİR’

Halkın beklentilerine  dayanaksız, temelsiz, hayali ve ütopik yaklaşanlardan olmadıklarının altını çizen Aydemir, ‘ Vatandaşımız  siyaseti amaç edinenlerle, siyaseti halka hizmette araç olarak görenleri iyi biliyor. Bizim halka hizmet sınavında karnemiz başarılı, alnımız açık.  Halkımızla hayallerimizi değil, gerçekleri paylaşıyoruz. Hizmet felsefemiz dürüstlük üzerine kuruludur’ kaydını düştü.

‘BİZ HALKIMIZIN HUZURUNA ÇIKANLARDANIZ’

AK Parti’nin diğer partilere göre önemli bir diğer farkının da halka bakış açısı olduğuna işaret eden Aydemir, ‘Diğerleri seçimlerde halka iniyoruz, diyorlar. Biz, bu davanın hizmet ufkunu oluşturan kurucu liderinin her zaman yinelediği ve vurguladığı üzere, toplumsal irfan, izan ve feraseti temsil eden Halkımıza çıkıyoruz. Halkımızın huzuruna çıkıyoruz. O yüzden onların yüce gönüllerindeyiz’ dedi.

UZUNDERE VE FARKINDALIK

Uzundere’nin Erzurum’un ‘Aydın’ yüzünü ifade eden ilçeleri arasında yer aldığını kaydeden Aydemir, ‘Uzundere Erzurum’un markalaşma sürecinde öne çıkan bir ilçemiz. Gerek tarım, gerek turizm bakımından ilimizin de marka ufku. Organik tarımı, turizm potansiyel ve kaynaklarının yanı sıra bu ilçemiz aynı zamanda beşeri sermayesi ile de öne çıkıyor. Tarihi boyunca yetiştirdiği değerler, yalnızca il ve bölgede değil ülkemizin de ‘Aydın Vizyonu’nu, eski adıyla münevver ufkunu oluşturdu. Bu yönüyle Uzundere Erzurum için ortak aklın ifade bulduğu bir adrestir.’ diye konuştu.

İNANÇ ÖZGÜRLÜĞÜ VE HALKIN VİCDANI

Köylerdeki sohbetlerinde, AK Parti’nin en büyük yatırımları olan inanç, fikir ve teşebbüs özgürlüklerine de değinen Aydemir, bazı siyasi partiler tarafından seslendirilen Diyanet İşleri Başkanlığının kapatılması, İmam Hatiplerin  kapısına kilit vurulması söylemlerine tepki vererek, ‘ Bilmiyorlar ki, böylesi bir akıl tutulmasına AK Parti izin vermez, bu yüce halk izin vermez. Halkımızın iman ve vicdanı onların bu kirli düşüncelerini yok eden en büyük güçtür.’ dedi.

 
Aşkale’de yatırım coşkusu
 
Yılmaz,’Artık iki işimiz kaldı’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aşkale’de yatırım coşkusu
Aşkale’de katıldığı doğalgaz açılış töreninde konuşan İçişleri eski Bakanı ...
Fırat: ‘Şer odaklarına izin vermeyeceğiz’
Fırat, Karaçoban ilçe merkezi ve birçok köyü gezerek destek istedi: “Milletimiz ...
Taşkesenlioğlu: ‘Biz mazlumların sesiyiz’
Taşkesenlioğlu, “Bizim seçilmemizi sadece Türkiye değil, Bosna Hersek ...
 
Tarıkdaroğlu’ndan Gençlik Buluşması
Tarıkdaroğlu, seçim çalışmaları şehir merkezinde sürdürdü. Tarıkdaroğlu, ...
Engelliler için özel yatırım
Sekmen, Atatürk Üniversitesi'yle beraber yürüttükleri Engelliler Rehabilitasyon ...
Fırat: ‘Önceliğimiz yeni Anayasa’
7 Haziran’da yapılacak seçimlerin önemine değinen Fırat, Yeni Türkiye ...
 
‘Erzurum’da AK Parti’nin oy oranı yükselişte’
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Adnan Yılmaz Aziziye ilçesinde yapılan ...
Taşkesenlioğlu Hınıs’taydı
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmaları ...
‘Ne yapsalar boşa çıkacak’
Karayazı’da gezdiği birçok mahallede vatandaşların üzerlerinde uygulanmaya ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva