Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SÄ°YASET
8 Kasım 2021 Pazartesi - 09:56

Aydemir: ‘AK siyaset, huzur ve istikrar siyasetidir’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, AK Parti olarak milleti huzurla yaşatmak için politikalar geliştirdiklerini; bunun için gayret sarf ettiklerini söyledi.

Aydemir: ‘AK siyaset, huzur ve istikrar siyasetidir’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, AK Parti olarak milleti huzurla yaşatmak için politikalar geliştirdiklerini; bunun için gayret sarf ettiklerini söyledi.

HDP’İN İFTİRASINA TEPKİ

HDP'li bir sözcünün "Atatürk Anadolu'da katliam yapmıştır." dediğini, Atatürk'e iftira attığını dile getiren Milletvekili Aydemir,  CHP’ye seslenerek, "Yiğitseniz çıkın buna cevap verin. 'Yaptığınız iftiradır, Atatürk asla katliam yapmamıştır' deyin. ’ vurgusunda bulundu

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR SİYASİ GÜNDEMİ YORUMLADI

AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Milletvekili Aydemir, toplantıda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bütçesi, CHP’nin HDP’e mahkum halini, sosyal medyadaki yalan ve iftira kampanyaları sebebiyle gazetecilerin tüketilmeye çalışılan itibarlarını ve THY’nin 735 milyon dolar kar etmesi konularını ele aldı. Aydemir, muhalefetin ezber siyaseti yaptığına dikkat çekti.

AYDEMİR: ‘BİRİKİMLERİ YOK’

2022 bütçesinin ele alındığı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, muhalefet milletvekillerinin, çözüm önerileri yerine sürekli eleştiri yaptıklarını; bazılarının 6 sene önce söylediklerini tekrar ettiklerini belirten Aydemir, "Birikimleri, donanımları yok. Bunların ülkeyi yönetecek kapasiteleri yok. Bir projeleri, programları yok. Onun için milletimizin desteği hep bizimle beraber oldu." dedi.

“MUHALEFET EZBER SİYASETİ YAPIYOR’

Milletvekili Aydemir, ‘19 yılda o kadar özel, güzel işler yaptık ki, çok rahat biçimde göğsümüzü gere gere bunları anlatıyoruz. Mahcup olacak bir halimiz yok. Oysa muhalefet böyle değil. Bakın Plan ve Bütçe Komisyonu bütçe görüşmelerinde bir defe bile bir teklifleri yok, sadece tenkit, sadece ezberler dillendiriliyor. Altı sene önce konuştuklarının aynısını bugün dillendirenler var.  Ne yapıyorlar, her toplantıda bakanlarımıza dönük, arkadaki kadroda niye kadınlar yok, diye sual açıyorlar. Makam aracınız niye Mercedes diye sual açıyorlar, ezber bunlar, her yıl yapılanlar bunlar. Niye, çünkü birikimleri yok bunların. Bunların donanımları yok. Bunların bu ülkeyi yönetecek kapasiteleri yok. Bir projeleri, bir programları yok. O yüzdendir bunları yapmaları.’ diye konuştu.

‘HEM NALINA, HEM MIHINA’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "PYD terörist yapı değildir" şeklinde sözü olduğunu ifade eden Milletvekili Aydemir, "Şimdi ne diyor; 'Ben Kandil'i yerle bir edeceğim.' Bunu Yozgat'ta diyor. Hem nalına hem mıhına. Bunlarda samimiyet yok. Çelişki yumağı halinde siyaset yapıyorlar." kaydını düştü.”

AYDEMİR’DEN CHP’YE: "YİĞİTSENİZ ÇIKIN BUNA CEVAP VERİN

HDP'li bir sözcünün "Atatürk Anadolu'da katliam yapmıştır." dediğini, Atatürk'e iftira attığını dile getiren Milletvekili Aydemir, şunları kaydetti: "Yiğitseniz çıkın buna cevap verin. 'Yaptığınız iftiradır, Atatürk asla katliam yapmamıştır' deyin. Diyemezler çünkü HDP bunları döver. HDP bunları öyle bir hizaya getirmiş. Ama milletimiz bunu biliyor, görüyor. O tepkilerden dolayı zaten Yozgat'a gidip 'Kandil'i yıkacağız' diyor. Tepkileri gördükleri için grup başkanvekilleri, milletvekilleri, askeri üs bölgelerimize gönderip askerleri ziyaret ettiriyorlar. CHP, kesinlikle tarif edilebilir yapı olmaktan çıkmıştır, samimi değildir, milletten yana bir tutumu yoktur. HDP ile birlikte hareket etmektedir. HDP de bu milletin on binlerce insanın kanında parmağı olan PKK'nın siyasi koruyucu sahasıdır. Bu kadar nettir."

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR’DEN GERÇEK DIŞI HABERLERE TEPKİ

THY'nin pandemi döneminde açıkladığı kar oranının en önemli ittirici kuvvetinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi olduğunu kaydeden Aydemir, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan'ın istifa ettiğine yönelik gerçek dışı haberlere de tepki gösterdi. Aydemir, "Milleti, vatanı düşünenler bunu yapmaz." dedi.

 
Çarşamba günü kar geliyor
 
Van'da şehit ailelerinden Lütfü Türkkan’a tepki
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kurtulmuş: ‘Türkkan’ın söyledikleri insanlık ayıbıdır’
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İYİ Parti Milletvekili Lütfü ...
Aydemir Dadaşlar adına Karabağ Zaferini kutladı
AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Milletvekili Aydemir, ‘Yeniden dünyaya ...
Aydemir sosyal medyayı değerlendirdi
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Sosyal medyayı tanzim ...
 
Çavuşoğlu Dışişleri gündemini paylaştı
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Suriyelilerin gönüllü geri dönüşleri ...
Aydemir: ‘Cumhurbaşkanımızın ekmeğinin tuzu yok’
AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Milletvekili İbrahim Aydemir, Cumhurbaşkanı ...
Aydemir: ‘Hak teslimi bir erdemdir’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Atatürk Üniversitesi ve ...
 
‘AK Parti açık ara önde’
Özhaseki, “Anketlerde gençlere soruyoruz; ‘Hayatta ne için mücadele edersiniz?’ ...
Aydın ve Çomaklı’dan Yüksek Öğretim istişaresi
İstişare kültürüne katkı sunmak, fikir alışverişinde bulunmak ve üniversitedeki ...
Aydemir: 'Çiçekli şehitlerini rahmetle anıyoruz’
Milletvekili Aydemir, ‘Çiçekli şehitlerini saygı ve rahmetle anıyor; kardeşliğimize, ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva