Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SÄ°YASET
7 Haziran 2018 Perşembe - 17:45

Aydemir: 'Erzurum, bir vicdan, bir iman kalasıdır'

Aydemir, ‘Erzurum, bir vicdan, bir iman, bir feraset kalasıdır. İnsaflı ve izanlı olmanın bir dadaşlık hasleti olduğu gerçeğini bu şehir tarihi duruşuyla her dem verdi.' dedi

Aydemir:  Erzurum, bir vicdan, bir iman kalasıdır

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Erzurum, bir vicdan, bir iman, bir feraset kalasıdır. İnsaflı ve izanlı olmanın bir dadaşlık hasleti olduğu gerçeğini bu şehir tarihi duruşuyla her dem verdi. 24 Haziran’da ‘Vakit Türkiye Vaktidir’ çağrısına yürekleriyle katılan dadaşların tercihi bir: ‘AK önder Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izindeyiz.’ dedi.
AK UFKA ÇAĞRI
AK Ufka çağrı çalışmalarını aralıksız sürdüren Milletvekili Aydemir, Oda, Site ziyaretlerine yoğunlaştı. Kasaplar Odası Başkanı Kenan Ejderle ekonomik gündeme dair istişarede bulunan Aydemir, Nakliyeciler ve Hurdacılar Sitesi esnafıyla buluştu, Sebze Halinde Komisyoncu ve çalışanlarla söyleşti.
KASAPLAR ODASI ZİYARETİ
AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte seçim çalışmalarını sürdüren Milletvekili Aydemir, Kasaplar odası Başkanı Kenan Ejder’le bir araya gelerek, kasap esnafın sorunları, beklentileri ve öngörüleri hakkında görüş alış verişinde bulundu.
İKTİSADİ KODLARIN VE İSTİKRARIN MUHAFAZASI
Aydemir, ‘Ramazan ayı bazı meslekleri çok daha tarif edilebilir ve mercek altına alınır hale sokuyor. Kasaplar, başta geleni. Oda Başkanımız Kenan Ejder’le esnafın sorunlarını konuştuk; iktisadi kodların ve istikrarın muhafazası için 24 Haziran’ın önemine değindik. Sayın Ejder’in şahsında esnafımızın AK öndere olan vefası ve AK Kadrolara olan teveccühüne müteşekkiriz.’ dedi.
AYDEMİR NAKLİYECİLERİN KONUĞUYDU
Oda ve esnaf siteleri ziyareti kapsamında Nakliyeciler Sitesinin konuğu olan Milletvekili Aydemir, 24 Haziran seçimleri, ülke ekonomik gündemi, il iktisadi vizyonu bazında meşverette bulundu. AK davada eksenin doğruluk ve hak üzerine olduğu ve ‘ne aldatan ne de aldanan olacağız’ düsturunun esas kılındığını belirten Milletvekili Aydemir, ‘Nakliyeciler sitesinde esnafımızı ve dernek yöneticilerini de ziyaret edip dertleştik. Tarzımızın, problemlerle yüzleşmek ve derinleşmelerini önlemek olduğunu bilenler 24 Haziran’da, AK Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’yi zirvelere taşıyacaklar. Nakliyeciler Sitemiz esnafının kararı budur.’ değerlendirmesini yaptı.
HURDACILAR SİTESİNDE AK İSTİŞARE
AK Parti Aziziye İlçe Başkanı ve yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Hurdacılar Sitesi’ni ziyaret eden Milletvekili Aydemir, esnafın 24 Haziran seçimlerine değgin görüş, öneri ve beklentilerini aldı.
‘Erzurum bir vicdan, bir iman, bir idrak şehridir.’ diyen Milletvekili Aydemir, ‘Ekonomik bağlamda ferah kent hükmüne esaslı örneklerden biri Hurdacılar Sitesi. Ziyaretimizde, çok sayıdaki esnaf, hem taleplerini dile getirdi hem de, AK Parti’nin bir nimet hükmünde olduğuna vurgu yaptılar. Minnettarız.’ kaydını düştü.
ERDOĞAN MUHABBETİ VE ESNAF VEFASINA TEŞEKKÜR
Seçim çalışmalarının günlük programı dahilinde Aydemir’in son menzili Sebze Hali oldu. Haldeki canlılığı ve ekonomik diriliği, ‘Maaşallah, Barekallah’ niyazlarıyla değerlendiren Milletvekili Aydemir,
‘Erzurum AK Parti döneminde yeni bir heyecan kazandı. Bunu diri tutmak, Erzurumlu olmanın olduğu gibi Erzurum’da kalmanın kararlılığını güçlendirmek hepimizin görevi. Bu tutumu ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan muhabbetini Sebze Hali esnafımızda görüp, şükran sunduk.’ dedi.
ENSAR VE MUHACİR HATIRLATMASI
Sebze hali ziyaretinde karşılaştığı Afgan mültecisi bir çalışanla sohbet eden Milletvekili Aydemir, Suriyeliler’e tepki gösterenlere anlamlı bir mesaj verdi. “Onların dualarından istifade edelim.” vurgusunu yaptı, Ensar ve Muhacir kavramına atıfta bulunarak, ‘Dadaşlar Ensar ruhuna yaraşanı yapar ve yapacaktır.’ ifadesini kullandı.

 
Narman'da hafif şiddetli deprem
 
Yeni Vizyon 2071'den iftar buluşması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akpınar: “Huzur olmaz ise hiçbir şey olmaz”
MHP Milletvekili adayı Şimşek Akpınar iftar öncesi beraberinde MHP Palandöken ...
‘Bir olacağız, beraber olacağız’
Başbakan Binali Yıldırım, “PKK, PYD, YPG, DEAŞ gibi masum çocukları dağa ...
Sekmen: “Erzurum 24 Haziran’a hazır”
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçe ilçe, köy köy ...
 
Aydemir: ‘Hınıs bir vefa coğrafyasıdır’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir seçim çalışmaları kapsamında ...
Aydemir: ‘Karar Tek: Erdoğan ufkunda bütünleşmek’
Aydemir, ‘Gözbebeğimiz, yüreğimiz Hınıs, yaradılanı yaradandan ötürü sevme ...
Yavilioğlu, yeni sistemi anlattı
Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, seçim çalışmalarına başladı.
 
Sertoğlu’ndan 24 Haziran değerlendirmesi
Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, 24 Haziran seçimlerinin, bireylerin ...
Başbakan Yıldırım’dan imar barışı açıklaması
Başbakan Binali Yıldırım, 8 Haziran’dan itibaren imar barışı müracaatlarının ...
Aydemir: ‘Dadaşın teveccühü ak lideredir’
Aydemir, ‘Dadaşların pusulası şaşmaz, hep doğru istikameti gösterir. Dadaş ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva