Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>KÜLTÜR & SANAT
29 Nisan 2022 Cuma - 17:26

Ankara Erzurum Tanıtım Günleri 1-5 Haziran’da

Bu yıl 8'incisi düzenlenecek olan Ankara Erzurum Tanıtım Günleri için Erzurum'a gelen ESAV Genel Başkanı Veysel Karani Aksungur ve yönetimi Vali Okay Memiş, Vali Yardımcıları ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile bir süre görüştü.

Ankara Erzurum Tanıtım Günleri 1-5 Haziran’da

Bu yıl 8'incisi düzenlenecek olan Ankara Erzurum Tanıtım Günleri için Erzurum'a gelen ESAV Genel Başkanı Veysel Karani Aksungur ve yönetimi Vali Okay Memiş, Vali Yardımcıları ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile bir süre görüştü.
Misafirperverlikleri için Vali Memiş, Vali Yardımcıları ve BB. Başkanı Sekmen'e teşekkür eden Aksungur, ''Hamdolsun Erzurum sevgisi yüreklerine nakşolmuş gerek Sayın Valim, Vali Yardımcılarım, gerek sayın BüyükşehirBelediye Başkanım bizlere desteklerinin tam olduğunu söylediler. Onlarla gurur duyuyorum. Allah nasip ederse bu yıl Ankara Erzurum Günleri Bambaşka olacak.'' dedi.
Ankara Sosyal İktisadi Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı (ESAV) Genel Başkanı Veysel Karani Aksungur konuşmasını şöyle sürdürdü;
“Ankara’da Erzurum tanıtım günlerinin 8'incisi 1-5 Haziran tarihileri arasında yapılacak. Yani Haziranın ilk haftasında Erzurum'u Ankara’ya taşıyacağız. Erzurum'u bütün yönleriyle Ankara’da anlatacağınız. Aşıkları ile, Türk halk müziği sanatçılarıyla, Tasavvuf müziği sanatçıları ile, Şiirleri ve skeçleri ile, Barları, türküleri, halayları, tiyatral oyunları ve fıkraları ile Ankara’da büyük bir coşku yaşayacağız, yaşatacağız. Ankara’da binlerce insanı bir araya getireceğiz ve coşku içersinde bir haftayı tamamlayacağız İnşallah. Burada; Erzurum ürünlerinin tanıtımı, satışı ve esnaf ve ticaret erbabımıza yeni piyasalar oluşturulmasının yanında; Erzurum'un siyasi, ticari, bürokrasi, fikir ve sanat adamlarının öne çıkmasını ve bunların birlikte yeni oluşumlar yapması için elimizden gelen gayreti de sarf edeceğiz. Araştırmacı ve yazarlarımızla da İnsanlarımızı buluşturacağız. Tabi burada en önemli nokta Erzurum Valiliği ve Erzurum Büyükşehir belediye başkanlığının gösterdiği katkılardır. Valiliğimiz, Büyükşehir belediyemiz, ilçe belediyelerimiz valiliğimizin birimleri ve kaymakamlıkların Erzurum'u bütün yönleriyle Ankara’ya taşıyor olmaları çok büyük önem arz etmektedir. Bu noktada katkılarından dolayı başta sayın Valimiz Okay Memiş ve sayın Büyükşehir belediye başkanımız Mehmet Sekmen olmak üzere ilçe kaymakamlarımız ve ilçe belediye başkanlarımıza özellikle teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu aşamada Atatürk Üniversitesi ve Erzurum teknik Üniversitesi rektörlerimize, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımıza, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımıza, Erzurum Ticaret Borsası Başkanımıza, sayın sivil toplum kuruluşları başkanları ve yetkililerine ve değerli basın mensuplarına da katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Ankara’da yapacağımız bu coşkuyu hep birlikte başaracağız. Değerli basımımız aracılığıyla katkı ve desteği olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Yine geleneğimizi bozmayacağız. Memleketimizin basını da Ankara’da olacaklar. Erzurum kültürlü birikimli Ankara’ya taşıyacaklar Ankara’daki bilgi birikimini kültürü çabayı ve coşkuyu Erzurum'a ve dünyaya ulaştıracaklar. İnşallah çok yönlü çok katılımlı çok coşkulu bir tanıtım yapacağız. Bu yıl diğer illerdeki Erzurumlu firmalarımızı da Ankara’da tanıtacak ve bir araya getireceğiz. Burada sadece Erzurum Ankara olmayacak yurdumuzun çeşitli illerinde faaliyette bulunan firmalar ve sivil toplum kuruluşları da kendilerini ifade edebilecek imkanlara koşacaklar inanıyorum ki büyük bir birlikteliği sağlayacağız.”

 
EFL öğrencileri bilgilendirildi
 
Bin 67 terörist etkisiz hale getirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kadim Şehirler ve Gelenekleri Projesi sergilendi
“Kadim Şehirler ve Kayıp Gelenekleri” e-twinning projesi çerçevesinde ...
Vali Memiş ESAV heyetini kabul etti
Erzurum Sosyal İktisadi Araştırma ve Geliştirme Vakfı (ESAV) Genel Başkanı ...
Bayram öncesi ‘tatlı’ mesai
Ramazan Bayramı'nda en fazla tüketilen yiyecek olan baklava için tatlıcılarda ...
 
Börekli’de toplu mezar kazısı yapılacak
Türk Tarih Kurumu tarafından Erzurum merkez Börekli köyünde toplu mezar kazısı yapılacak.
Koçak, anılarını kitaplaştırdı
Atatürk Üniversitesi’nin bir önceki rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak anılarını ...
25 şehit için 25 hatim okundu
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce hayata geçirilen 25 Şehit 25 ...
 
Şair Karakoç’a vefa
Yazarlar Birliği (TYB) Erzincan Şubesince düzenlenen programla geçtiğimiz ...
210 yıllık camide mukabele geleneği
Konursu'da çivi ve tutkal kullanılmaksızın birbirine geçmeli olarak inşa ...
Halk inanışları eTwinning projesi oldu
Kuruculuğunu Erzurum Şenkaya Çok Programlı Anadolu Lisesi Türk Dili ve ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva