Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SPOR
19 Mayıs 2023 Cuma - 08:26

Altınordu’da Erzurumspor yenilgisi şoku

Spor Toto 1. Lig’de başarısız bir sezon geçiren Altınordu'da Başkan Seyit Mehmet Özkan, kulübü devretme kararı aldı.

Altınordu’da Erzurumspor yenilgisi şoku

Spor Toto 1. Lig’de başarısız bir sezon geçiren Altınordu'da Başkan Seyit Mehmet Özkan, kulübü devretme kararı aldı.

Altınordu, Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasında düşme hattında yer alan Erzurumspor FK’ya evinde mağlup olunca bitime 1 hafta kala kümede kalma şansını zora soktu. Başkan Mehmet Özkan da kulüp personeline mail göndererek kulübü devretme kararı aldığını duyurdu. Altınordu’nun 2012 yılında şirketleşmesinin ardından sahibi olan Başkan Özkan, iş arkadaşlarına hakkını helal ettiği ve onların da kendisini helal etmesini istediği mektupta şunları söyledi: “Yoruldum kelimesi çok yetersiz kalır, ben bittim. Dünya gözüyle hepinizle helalleşmek istiyorum. Kıdem tazminatlarınızı hepinize 6 taksitte ödeyeceğim. Kulübü tabii ki biri(leri)ne devredeceğim. O biri(leri) kim ise ben de bilmiyorum. Bundan sonra sizlerle çalışmak isterse önce sizi davet eder. İşinize gelirse çalışırsınız, gelmezse çalışmazsınız. Benden yana hakkım varsa helaldir. Lütfen siz de hakkınızı helal edin. Dünya hali bu, bana bir şey olursa tazminatlarınızı yeğenim Kenan Özkan mutlaka zamanında öder. Ben sizi her zaman anılarımda, ’Yol arkadaşlarım olan güzel insanlar’ olarak anacağım. Hepinize sağlık ve esenlik dolu bir yaşam diliyorum."

GÖZTEPELİ KVASİNA’DAN SON 6 MAÇTA 5 GOLE DOĞRUDAN KATKI
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe forması giyen 26 yaşındaki Avusturyalı santrfor Marko Kvasina, ligde oynadığı son 6 maçta 1 gol, 4 asist üreterek 5 gole doğrudan katkı verdi.
Göztepe'de forma giyen Marko Kvasina, bu sezon ligde gösterdiği performansla dikkatleri çekiyor. Yaz transfer döneminde Belçika takımlarından KV Oostende’den transfer edilen 26 yaşındaki forvet, zaman zaman eleştirilse de son haftalarda gösterdiği performansla taraftarın gönlünü kazandı. Avusturyalı oyuncu, ligde son 6 maçta Denizlispor (1), Ankara Keçiörengücü (2) ve Çaykur Rizespor’a (1) karşı asistler yaparken, Eyüpspor ağlarını da 1 kez sarstı. Böylece Kvasina, son 6 maçta 1 gol, 4 asist üreterek 5 gole doğrudan katkı verdi.
Başarılı futbolcu, 5 asistle de bu alanda sarı-kırmızılı takımın en iyi futbolcusu konumunda da bulunuyor.

ŞAMPİYON SAMSUNSPOR'A TARAFTARLARDAN ÖDÜL

Spor Toto 1. Lig'i şampiyon tamamlamayı ve Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Samsunspor’da 'Sezonun En’leri' belli oldu. Kırmızı-beyazlıların resmi Fan Token partneri olan Socios.com uygulaması üzerinden yapılan oylama ile SAM Fan Token sahipleri sezonun en başarılı oyuncularını belirledi. Oyunculara ödülleri ligin 37. haftasındaki Bodrumspor maçı öncesinde takdim edildi.

Şampiyon Samsunspor’un şampiyon taraftarları, 2022-2023 Futbol Sezonu'nun 'En'lerini seçti. Dünyanın en büyük taraftar etkileşim platformu Socios.com uygulaması üzerinden yapılan oylamada, dünyanın birçok yerinden Samsunspor taraftarları, takımın 'En'lerini seçti.

SAM Fan Token sahiplerinin oyları ile 'Sezonun Oyuncusu' seçilen Douglas Tanque, gol yollarındaki başarılı performansı ile 'Sezonun Hücüm Oyuncusu' unvanını da elde etti. Şampiyonluğu en önemli mimarlarından biri olan Moryke Fofana ise 'Sezonun Orta Saha' oyuncusu oylarında ilk sırada yer alarak ödülün sahibi oldu. Bu sezon 26 maçta, 6 gol ve 4 asisti ile takımı sırtlayan Fildişi Sahilili oyuncu, şampiyonluk yolunda takımın en büyük aktörlerinden biriydi.

ALTINORDU 1 AYDIR KAZANAMIYOR

Altınordu, Spor Toto 1. Lig'de son 4 maçta 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak galibiyete hasret kaldı ve ligden düşme tehlikesiyle sezonun son haftasına girdi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Teknik Direktör Hasan Özer’in takımın başına gelmesiyle birlikte çıkışa geçse de son 4 haftada alınan sonuçlarla birlikte işler istenildiği gibi gitmemeye başladı ve İzmir temsilcisi düşme hattına geriledi. Kırmızı-lacivertliler, bu süreçte Manisa FK ve Bandırmaspor ile berabere kalırken, Bodrumspor ve Erzurumspor FK’ya da kaybetti. Düşme hattındaki rakipleri olan Erzurumspor FK ve Gençlerbirliği’nin çıkışa geçtiği bu süreçte Altınordu, puan tablosunda düşme hattının son basamağı olan 16. sıraya kadar düştü.

Altınordu, sezonun son haftasında şampiyonluk için en az 1 puana ihtiyacı olan Çaykur Rizespor’a konuk olacak. İzmir temsilcisi karşılaşmayı kazanamadığı takdirde kesin olarak Spor Toto 1. Lig’e veda edecek. Kırmızı-lacivertli ekip, 2014 yılından beri 1. Lig’de yer alıyor.

 
ETÜ’de tanıtım gündemi
 
MHP Büyükşehirler oy oranı açıklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Memiş Gençlik Liderlerini kabul etti
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Erzurum ...
Spor Toto 1. Lig’de son hafta programı açıklandı
Spor Toto 1. Lig’in 38. haftasında oynanacak karşılaşmaların programı açıklandı.
Curling’te 4 takım süper ligde
Türkiye Curling Federasyonu tarafından Erzurum’da düzenlenen ve GSİM’nin ...
 
Erzurumspor Altınordu maçını Kalkavan yönetecek
Erzurumspor’un deplasmanda oynayacağı Altınordu maçını Mete Kalkavan yönetecek.
Boksta ETÜ başarısı
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (UNİLİG) tarafından düzenlenen ...
Gençlik Haftası başladı
Erzurum’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası ...
 
ATAÜNİ kadın basketbol takımı süper ligde
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından başkent Ankara’da 5-10 ...
PFDK’dan Erzurumspor’a 110 bin TL para cezası
PFDK Erzurumspor’a, Erzurumspor Fk-Gençlerbirliği Spor Toto 1. Lig müsabakasında, ...
Öğrenciler taekwondoda yarıştı
Batman, Diyarbakır, Bingöl, Erzurum, Siirt, Şanlıurfa, Trabzon, Osmaniye, ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva