Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SPOR
3 Mayıs 2023 Çarşamba - 12:35

Alican Özfesli: ‘Sonuna kadar mücadele edeceğiz’

Erzurumspor Futbol Kulübü’nün başarılı futbolcusu Alican Özfesli, gelecek sezon herhangi bir takımda kiralık olarak forma giymek istemediğini dile getirerek, bonservisinin bulunduğu takımda oynamak istediğini söyledi.

Alican Özfesli: ‘Sonuna kadar mücadele edeceğiz’

Erzurumspor Futbol Kulübü’nün başarılı futbolcusu Alican Özfesli, gelecek sezon herhangi bir takımda kiralık olarak forma giymek istemediğini dile getirerek, bonservisinin bulunduğu takımda oynamak istediğini söyledi. Alican, Samsunspor ile Süper Lig’e yükselen Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu’nu başarısından dolayı tebrik ederek, “Hüseyin Eroğlu gördüğüm en iyi hocalardan bir tanesi” dedi.
Erzurumspor Futbol Kulübü’nün orta saha oyuncusu Alican Özfesli, sezonun geri kalanı ve kariyer planlaması hakkında İhlas Haber Ajansı muhabirine açıklamalarda bulundu. Statlarının depreme dayanıksız olması sebebiyle sürekli farklı stadyumlarda oynadıklarını dile getiren Özfesli, buna rağmen savaştıklarını aktararak, “Ülke olarak acı bir yaşadık. Ölenler için Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılara da acil şifalar diliyorum. O gün büyük bir acı yaşadık. Takım olarak oradakiler kadar etkilenmedik. İnsanlar ailesini, çocuklarını kaybetti. İnşallah ülke olarak yaralarımızı sararız. Bizim stadımız da depreme dayanıksız diye maçlarımızı stadımızda oynayamıyoruz. Biz de her maçımızı İstanbul’da, içerde oynamamız gereken maçımızı Rize’de oynadık. Bu süreçte böyle bir yol çiziyoruz. Taraftarımızdan uzak kalıyoruz. Aslında bizim için zor bir süreç. Sürekli deplasman gibi oluyor. Buna rağmen ayakta durmaya çalışıyoruz, savaşıyoruz. Mücadelemizden hiçbir zaman vazgeçmiyoruz. Sonuna kadar da mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Hedefim bir kulübün oyuncusu olmak, kiralık olarak sağa sola gitmek değil”
Gelecek sezon herhangi bir takımda kiralık olarak forma giymek istemediğinin altını çizen başarılı futbolcu, bonservisinin olduğu takımda oynamak istediğini belirterek, “Öncelikli hedefim Başakşehir’de oynamam. Ben oranın futbolcusuyum. 4 senedir kiralık gidiyorum. İlk önce Hatay, ondan sonra Bolu, geçen sene Erzurum, bu sene tekrar Erzurumspor. Önceliğim Başakşehir’de oynayabilmek. Ben artık bir kulübün oyuncusu olmak istiyorum. Oynadığım kulübün oyuncusu olmak istiyorum. Erzurumspor da olsa kiralık olarak Erzurumspor’a gelmek istemiyorum. Erzurumspor’un futbolcusu olmak istiyorum. Hedefim bir kulübün oyuncusu olmak, kiralık sağa sola gitmek değil. İnşallah seneye bunun güzel iletişim ile çözeceğimi düşünüyorum. Tabi, Erzurumspor’da da olmak isterim” değerlendirmesini yaptı.

“Hüseyin Eroğlu gördüğüm en iyi hocalardan bir tanesi”
Özfesli, eski hocası olan ve bu sezon Spor Toto 1. Lig’i şampiyon olarak tamamlamayı garantileyen Samsunspor’un teknik direktörü Hüseyin Eroğlu’nu tebrik ederek, “Altınordu’da ben sadece A takımda değil, altyapıda da Hüseyin hocamla çalıştım. Bucaspor’dan bu yana Hüseyin hocamla çalıştım. Seyit Mehmet Özkan başkanımız o zaman Altınordu’yu almıştı. Altınordu’ya hocalar, oyuncular hep beraber geçtik. Hüseyin hoca çok iyi. Gördüğüm en iyi hocalardan bir tanesi. Bu sene de Samsunspor camiasına gitti. Orada da çalışmasının, bilgisinin meyvesini aldı diyebilirim. Hüseyin hocamı tebrik ediyorum. İnşallah daha da başarılı yıllar geçirir” cümlelerine yer verdi.

“Hakemler de en iyi kararları vermek ister”
Spor Toto 1. Lig’deki hakem performanslarıyla alakalı da konuşan Alican, “Hakemlere fazla girmek istemiyorum. Onlar da stresli dönemdeler. Maçlarda sürekli sıkıntılı pozisyonlar oluyor. Onlar da en iyi kararları vermek ister. Onlara başarılar diliyorum. İnşallah daha iyi maçlar yönetirler” diyerek açıklamasını noktaladı.

 
Eski belediye binasında yıkım sürüyor
 
Erzurum'a kış geri geldi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öğrenciler okçulukta yarışıyor
Erzurum Final Okulları Spor Kulübünün ev sahipliği yapacağı Okul Sporları ...
Bandırmaspor'da Erzurumspor şoku
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'da, sosyal medya hesabından ...
Erzurumspor yöneticisi Öğdüm PFDK’ya sevk edildi
Erzurumspor FK Kulübü idarecisi Ömer Faruk Öğdüm Beyçimento Bandırmaspor-Erzurumspor ...
 
Voleybolda Aşkale rüzgarı
Aşkale Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Gençler Voleybol takımı yarı finallere yükseldi.
Hız tutkunları Erzurum’da
Türkiye Buz Pateni Federasyonunca düzenlenen Short Track Türkiye Şampiyonası Erzurum’da yapılacak.
Yunusemre'nin rakibi Aziziye
Yunusemre Belediyespor Hentbol Takımı'nın, 2. Lig play-off turundaki rakibi ...
 
Ciritte dostluk gündemi
Aşkale ilçesinde düzenlenen cirit müsabakası nefes kesti.
Erzurumspor – Bandırma maçını Akarsu yönetecek
Erzurumspor’un Pazartesi günü oynayacağı Bandırmaspor karşılaşmasını Alper Akarsu yönetecek.
Voleybol da şampiyon Aşkale Gençlik spor
Erzurum’da 14-16 Nisan tarihlerinde yapılan yıldız erkekler kulüpler grup ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva