Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
BM: 'Gazze’nin yeniden inşası 80 yıl sürebilir'
BM: 'Gazze’nin yeniden inşası 80 yıl sürebilir'
Yılmaz'dan politik netlik vurgusu
Yılmaz'dan politik netlik vurgusu
Göktaş: 'Takip ediyoruz'
Göktaş: 'Takip ediyoruz'
YİK’te Türkiye Yüzyılı gündemi
YİK’te Türkiye Yüzyılı gündemi
Erdoğan: ‘Kucaklayıcı bir anlayışla hareket etmeliyiz’
Erdoğan: ‘Kucaklayıcı bir anlayışla hareket etmeliyiz’
HABERLER>SPOR
26 Aralık 2014 Cuma - 10:27

Adı büyük, performansı düşük

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurubun 17 maçlık performansı belirlendi. Sezonun ilk yarısında Erzurumspor galibiyet ve atılan gol sayısı bakımından orta sıralarda yer alırken, puan ve performansta geçen yılın oldukça gerisinde kaldı.

Adı büyük, performansı düşük

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurubun 17 maçlık performansı belirlendi.  Sezonun ilk yarısında Erzurumspor galibiyet ve atılan gol sayısı bakımından orta sıralarda yer alırken, puan ve performansta geçen yılın oldukça gerisinde kaldı.

EN ÇOK GALİBİYET

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta  2014-2015 sezonunun ilk yarısında en çok sayıda galibiyet alan takımlar 8 galibiyet ile Sakarya ve Anadolu Üsküdar 1908 Spor olurken, Erzurumspor 7 galibiyet ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Ankarademirspor, ve Erzin Belediyespor ile birlikte 2’inci sırada yer aldı.

EN AZ GALİBİYET

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 17 maçta  en az sayıda galibiyet alan takımlar 3 maç ile Kayseri Şekerspor, Etimesgut Belediyespor ve Bergama Belediyespor olarak sıralandı. Galibiyet sayısı azlığı bakımından bu takımları 4 maç ile İstanbul Güngörenspor, Van Büyükşehir Belediyespor takip etti. Etimesgut Belediyespor ve Kayseri Şekerspor iç sahada 1 maç ile en az sayıda galibiyeti olan takımlar olarak belirlendi.

BERABERE BİTEN MAÇ SAYISI

3’üncü gurupta Beylerbeyispor 17 maçın 10’unda berabere kalarak rekor kırdı.  Beraberlik sayısı çokluğu bakımından bu takımı 9 beraberlik ile Bergama Belediyespor, 7 beraberlikle Sakaryaspor, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Orhangazispor ve Etimesgut Belediyespor, 6 beraberlikle Balçova Yaşamspor, Ayvalıkgücü Belediyespor, Bayburt Gurup Özel İdare, İstanbul Güngörenspor takip etti. Erzurumspor 4 beraberlikle 1 puanlı maçı en az olan 4 takım arasında yer aldı.

ATILAN GOL SIRALAMASI

Erzurumspor gurup atılan gol sıralamasında 17 gol ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile birlikte 8’inci sırada yer buldu. Gurupta en fazla sayıda gol atan takım 24 gol ile Sakaryaspor oldu. Bu takımı 22 gol ile Ankarademirspor, Balçova Yaşamspor, Bayburt Gurup Özel İdare, 21 gol ile Sİlivrispor, 20 gol ile Beylerbeyispor, 19 gol ile Erzin Belediyespor, 18 gol ile Anadolu Üsküdar 1908 Spor, 17 gol ile Erzurumspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor izledi.

EN ÇOK GOL YİYEN TAKIMLAR

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta kalesinde en çok sayıda gol gören takım 25 gol ile Van Büyükşehir Belediyespor olurken, bu takımı, 23 gol ile Kayseri Şekerspor, 22 gol ile Silivrispor ve Erzin Belediyespor, 21 gol ile İstanbul Güngörenspor, 20 gol ile Sandıklıspor ve Etimesgut Belediyespor, 19 gol ile Bergama Belediyespor ve Balçova Yaşamspor, 18 gol ile Sakaryaspor, Erzurumspor ve Bayburt Gurup Özel İdare takip etti.

İÇ SAHA PERFORMANSI

3’üncü gurupta iç sahada en çıok sayıda galip gelen takımlar 5 galibiyet ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Ayvalıkgücü Belediyespor, Anadolu Üsküdar 1908 Spor ve Silivrispor oldu. BEylerbeyispor, Sakaryaspor, Erzin Belediyespor, Ankara Demirspor, Erzurumspor, Van Büyükşehir Belediyespor ise 4 iç saha maçından galip ayrıldı.

İÇ SAHA BERABERLİKLERİ

İç saha maçlarında en çok sayıda beraberlik alan takım 5 maç ile Balçova Yaşamspor oldu. Bu takımı 4 beraberlik ile Beylerbeyispor, Sakaryaspor, Bayburt Gurup Özel idare, Bergama Belediyespor, İstanbul Güngörenspor, Etimesgut belediyespor ve Orhangazispor, 3 beraberlikle Erzin Belediyespor ve Sandıklıspor takımları takip etti. Erzurumspor ise kendi evinde 2 beraberliği bulunan 6 takım arasına girdi.

İÇ SAHA YENİLGİLERİ

Evinde en fazla sayıda yenilgi alan takım 5 mağlubiyetle Kayseri Şekerspor olurken, 4 yenilgi ile Sandıklıspor ikinci sırada yer aldı. Bu takımları 3 yenilgi ile Silivrispor, Erzurumspor, Van Büyükşehir Belediyespor, Etimesgut Belediyespor ve Orhangazispor izledi. Beylerbeyispor evindi maç kaybetmezken, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Sakaryaspor, Erzin Belediyespor, Balçova Yaşamspor, Bayburt, Bergama Belediyespor ve İstanbul Güngörenspor 1 yenilgi ile evinde en az mağlup olan diğer takımlar oldu.

İÇ SAHADA KAYDEDİLEN GOLER

Evinde oynadığı maçlarda en fazla sayıda gol atan takım 16 gol ile Bayburt Gurup Özel İdare, en az gol atan takım ise 6 golle Orhangazispor oldu. Ayvalıkgücü Belediyespor, Silivrispor ve Sakaryaspor 13, Erzin Belediyespor, Balçova Yaşamspor ve Kayseri Şekerspor evindeki maçlarında 12 gol attı. Erzurumspor ise evinde sadece 9 gol atabildi.

İÇ SAHADA YENİLEN GOLLER

Evinde oynadığı maçlarda kalesinde en çok sayıda gol gören ekip 13 golle Kayseri Şekerspor, en az gol gören ekip ise 3 golle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor olarak belirlendi. Evinde en çok sayıda gol yine diğer takımlar 11 gol ile Orhangazispor, 10 gol ile Silivrispor, Bayburt Gurup Özel İdare, 9 gol ile Sakaryaspor, Van Büyükşehir Belediyespor takımları oldu. Erzurumspor ise evindeki maçlarda kalesinde 6 gol gördü.

DEPLASMAN PERFORMANSI

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Gurupta deplasmanda en çok maç kazanan takımlar 4 maç ile Orhangazispor ve Sakaryaspor oldu. Bu takımları 3 galibiyet ile Anadolu Üsküdar 1908 Spor, Ankara Demirspor, Sandıklıspor, Erzurumspor ve Balçova Yaşamspor takımları izledi. Van Büyükşehir Belediyespor, Kayseri Şekerspor ve Bergama Belediyespor ise deplasmanda galip gelemeyen takımlar olarak belirlendi.

DEPLASMAN BERABERLİKLERİ

Deplasman maçlarında en çok sayıda berabere kalan takımlar 6 maç ile Beylerbeyispor, 5 maç ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ve Bergama Belediyespor, 4 maç ile Ayvalıkgücü Belediyespor oldu. Deplasmanda en az galibiyeti olan takım 1 maç ile Balçova Yaşamspor olarak kaydedildi. Erzurumspor ise  deplasmanda 2 beraberlik elde etti.

DEPLASMAN YENİLGİLERİ

Deplasmanda en çok sayıda yenilen takım 6 maç ile İstanbul Güngörenspor olurken bu takımı 5 yenilgi ile Van Büyükşehir Belediyespor, Kayseri Şekerspor, Erzin Belediyespor, Bayburt Gurup Özel İdare izledi.  Deplasmanda en az sayıda yenilgi alan iki takım ise 1 maç ile Sakaryaspor ve Beylerbeyispor alarak aktarıldı.

DEPLASMAN MAÇLARI VE GOL EN’LERİ

Deplasman maçlarında en çok sayıda gol kaydına muvaffak olan takım 13 gol ile Ankarademirspor oldu. Sandıklıspor dış sahada 12 gol atarken, Sakaryaspor 11, Orhangazispor ve Balçova Yaşamspor 10, Beylerbeyispor, Etimesgut Belediyespor 9, Anadolu Üsküdar 1908, Erzurumspor ve Silivrispor ise 8 gol attı. Deplasman maçlarında kalesinde en çok sayıda gol gören ekip 16 gol ile Kayseri Şekerspor olurken en az gol yiyen takım 6 golle Orhangazispor olarak kaydedildi.

 
Diyanet’ten iki yeni uygulama…
 
Ala ve Şahin, dibekte buğday dövdü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Bu tesisleri hiçbir şehirde bulamazsınız’
Altıparmak, Erzurum’un Kış Sporlarının merkezi olduğunu belirterek ”Bu ...
İzciler milli bilinçte birleştiler
Gaziantep Seyyah Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü izcileri Sarıkamış’a ...
Madalyalarını Yaylalı’dan aldılar
Dereceye giren sporculara madalyaları Federasyon Başkanı Dr. Dilek Okuyucu, ...
 
6 ilin çocukları Erzurum’da eğitilecek
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı arasında ...
Erzurum Olimpik Eğitim Projesi başlıyor
Erzurum GHSİM’nin ev sahipliğinde, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi, “Spor ...
Buz Federasyonu Yaylalı’yı ağırladı
Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı Türkiye ...
 
Türkiye 2’incisi Bingöl’e övgü
Türkiye şampiyonasında gümüş madalya kazanan Erzurum Kristal Paten Spor ...
Leğenler kızak oldu, ayakkabılar paten..
“Sen yeter ki kaymak iste, leğenler kızak olur, ayakkabılar paten” sloganı ...
Narmanspor galibiyetle başladı
Narmanspor Bayan Buz Hokeyi Takımı, evinde karşılaştığı geçen yılın şampiyonu ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva