Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Mehmetçik barış ve huzurun teminatı
Mehmetçik barış ve huzurun teminatı
Tekin ‘Orijinal Atatürk Portresi Sergisi’ni açtı
Tekin ‘Orijinal Atatürk Portresi Sergisi’ni açtı
Bak: ’Emanete sadakat ve vefa ile sahip çıkacağız’
Bak: ’Emanete sadakat ve vefa ile sahip çıkacağız’
Erdoğan gençliğe seslendi
Erdoğan gençliğe seslendi
Bahçeli, ‘Dün başardık, bir kez daha başarırız
Bahçeli, ‘Dün başardık, bir kez daha başarırız
HABERLER>SÄ°YASET
25 Ocak 2014 Cumartesi - 16:43

Adayadaylarından birlik mesajı

AK Parti İlçe Belediye Başkan aday adayları Genel Merkezin aday tespitine saygı duyduklarını, görev verilen adayın arkasında partilerinin başarılı olması için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler…

Adayadaylarından birlik mesajı

AK Parti İlçe Belediye Başkan aday adayları Genel Merkezin aday tespitine saygı duyduklarını, görev verilen adayın arkasında partilerinin başarılı olması için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler…

Konuya ilişin görüşlerini açıklayan aday adaylarından Hınıs eski İlçe Başkanı Mustafa Altunan, “Bizim bireysel bir hesabımız hiçbir zaman olmadı, 2001 yılında partiyi Hınıs’ta kurarken de, Belediye Başkan adaylığımız esnasında da, tek gayemiz vardı, liderimiz Tayyip Erdoğan öncülüğündeki AK Hareketi başarıya ulaştırmak. Bunun için elimizden geleni yaptık bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Hınıs adayı olarak açıklanan Eğitimci değerli ağabeyimiz Sebahattin Kızıltaş’ın yanında saf tutacağız ve inşallah başarı bayrağını Hınıs gönderine 30 Mart tarihinde dikeceğiz. Allah Ak harekete gönül verenlerin yardımcısı olsun” dedi.

Aşkale Belediye Başkan aday adayı Doğan Işık ise yaptığı açıklamada “ Bu bir bayrak yarışıdır, bir dönem de biz taşıyalım düşüncesiyle katıldığımız yarışta tercih Enver Başaran kardeşimizden yana koyuldu. Buna büyük saygı duyuyor ve aday olan arkadaşımızın şahsında partimizi kazandırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi söylüyoruz.” değerlendirmesinde bulundu. Öte yandan 10 yıl görev yapan Ahmet Yaptırmış için de bir açıklamada bulunan Işık, Ahmet Bey kardeşimize de bu güne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Partimiz Aşkale’de birlik ve beraberlik içerisinde 30 Mart’tan büyük başarı elde ederek çıkacaktır” dedi.

 

Pasinler Belediye Başkan aday adaylarından Gökay Selçuk da benzer temennilerde bulunarak, “Aday gösterilmememizin elbet bir burukluğu olmuştur, ancak bu bizim partimize olan bağlılığımızı zerre kadar değiştirmemiş, Ak Parti hareketine inancımızı daha da perçinlemiştir. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğine sonuna kadar yürekten inanıyoruz ve O siyasette oldukça biz de onunla beraber olacağımıza söz veriyoruz. 30 Mart Pasinler için AK hareketin yeniden başarının zirvesini yakalayacağı gün olacaktır” açıklamasında bulundu.

 

İspir’in iddialı aday adaylarından Ali Yazar ise aday adaylığı sürecini şöyle değerlendirdi; “Kilitlendiğimiz hedef AK Parti’nin başarısını katlayarak sürdürmesi hedefidir, Belediye başkan adayı açıklandıktan sonra bize düşen O’nun etrafında kenetlenmek ve hedefe yürümektir. İspir adayımız Osman Çakır’ı 30 Martta yeniden seçtirip, AK Partinin başarı grafiğini daha yükseklere çıkaracağımıza inanıyor ve bu yolda çalışacağımızı, partimizin başarılı olması için var gücümüzü ortaya koyacağımızı Erzurum ve İspir kamuoyuna taahhüt ediyoruz”

 

Horasan aday adayı Ergül Özdemir ise yaptığı değerlendirmede, Genel Merkezin ortaya koyduğu iradeye sonuna kadar teslim olduğunun altını çizerek, “ Ortaya çıkan aday tespitine saygı duyuyor, partimizin başarısı için tam bir birlik ve beraberlik içerisinde olacağımızı, yeniden aday gösterilen Abdulhatem Bastem’in kazanması için üzerimize düşeni sonuna kadar yapacağımızı herkesin bilmesini istiyoruz. Mesele şahısları aşan bir meseledir, ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı durumu herkes biliyor ve hepimiz Sayın Başbakanın başarılı olması ve oynanan oyunları bertaraf etmesi için elinden gelen gayreti ortaya koyması gerekiyor. Bize düşeni bizim yapacağımızdan herkes emin olsun” dedi.

Tortum Belediye Başkan aday adayı Mehmet Ünlü de partilerinin emrinde olduklarını belirterek, “11 aday adayından birisi aday gösterilecekti. Ortaya çıkan iradeye sonuna kadar saygılıyız ve aday gösterilen Hasan Çakmak Bey’in etrafında kenetlenerek AK Partimizi başarıya ulaştırmaya gayret edeceğiz. Tortum’da daha önce elde edilen başarıdan çok daha yüksek düzeyi yakalamak için adayımızla birlikte gece gündüz demeden çalışacağız. 7 düvele karşı ülkemizin mücadelesini veren Genel Başkanımızı mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız” değerlendirmesinde bulundu.

 

Aynı bakış açısına sahip olan Uzundere Belediye Başkan aday adayı Kalaycı ise, “Genel Başkan Tayyip Erdoğan ve AK Parti bizim için vazgeçilmez iki değerdir, partimizin başarısı için sonuna kadar çalışıp başarı çıtasını daha da yükseğe çıkartacağız” diyerek, bireysel beklentilerle siyaset yapmadığının altını çizdi.

 
Palandöken'de 15 tatil yoğunluğu
 
Peki kardeşim sorun ne?
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hasan SEKMEN 26 Ocak 2014 Pazar 23:47

Sevgili kardeşim Mehmet Mustafa ALTUNAN cıkmış olduğun hizmet yarışının başından sonuna kadar çok mağrur ve vakarlı durdun ve duruşunu hiç bozmadın hiç kimseyle tartışmaya, atışmaya girmedin 'Bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler' dedin 'Allah Hayırlı ise nasip etsin' dedin ve sonuçla alakalı yapmış olduğun yorumun lada gönlümüze bir kez daha Taht kurdun teşekkürler sana gönüllerin başkanı yolun bahtın açık olsun

Yorumu oyla      1      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cengiz’den dedikodulara cevap!
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, “Aziziyeli değerli hemşehrilerime ...
Bakan Ala Erzurum'a geliyor
İşte 2 günlük programı...
Aziziye'de büyük buluşma
Orhan, “Türkiye’nin en şanslı belediye başkan adayıyım. Çünkü çok başarılı ...
 
Muhtarlar seçmenlerden yana dertli
30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde oy kullanacak seçmenlerin listeleri ...
AK Parti Erzurum ilçe adaylarını resmen açıkladı
İşte o isimler
Özkılıç’tan ‘Yaşam Kalitesi’ sözü
Milliyetçi Hareket Partisi Yakutiye Belediye Başkan adayı Nurullah Özkılıç, ...
 
Ak Parti'nin İlçe Adayları Ne Zaman Açıklanacak?
Türkiye 17 Aralık Operasyonu'nu konuşurken, AK Partililer ilçe belediye ...
Özkılıç'tan ETSO'ya ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Yakutiye Belediye Başkan adayı Nurullah ...
Muhalefete 4 gün süre
Başbakan Yardımcısı Arınç, HSYK düzenlemesiyle ilgili olarak muhalefete ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva