Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
ASKON'dan Çalışan Gazeteciler Günü mesajı
ASKON'dan Çalışan Gazeteciler Günü mesajı
Jandarma Bölgesi 2025 trafik verileri açıklandı
Jandarma Bölgesi 2025 trafik verileri açıklandı
Erzincan-Sivas ve Gümüşhane yolunda kar çilesi
Erzincan-Sivas ve Gümüşhane yolunda kar çilesi
PFDK'dan 489 kişiye hak mahrumiyeti cezası
PFDK'dan 489 kişiye hak mahrumiyeti cezası
Türklerin Balkanlara geçişindeki ilk mezarlık keşfedildi
Türklerin Balkanlara geçişindeki ilk mezarlık keşfedildi
HABERLER>EKONOMİ
8 Ocak 2026 Perşembe - 11:43

ASKON'dan Vali Çiftiçi'ye istişare ziyareti

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Erzurum Şube Başkanı Yavuz Selim Turan Başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeleri, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.

ASKON dan Vali Çiftiçi ye istişare ziyareti

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Erzurum Şube Başkanı Yavuz Selim Turan Başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeleri, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.
Ziyarette, ASKON'un kentte yürüttüğü projeler, iş dünyasına yönelik faaliyetler ve girişimcilik destekleri ele alındı.
ASKON'nun çalışma proje faaliyetlerinden bilgi veren Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Erzurum Şube Başkanı Yavuz Selim Turan, "ASKON, ülkemizin ve dünyamızın adalet temelinde yeniden şekillendirilmesi adına haklı zenginlikler üreten, üyelerinin kurumsal altyapılarını güçlendiren, üyeleri arasındaki sosyal, ticari ve milli şuuru geliştiren, aynı misyonu paylaşan ulusal ve uluslararası kuruluş ve müteşebbislerle sağlıklı ilişkiler kuran etkin bir kuruluştur. Yönetim Kurulu Üyelerimizin özverili destekleri ile Kadim şehrimiz Erzurum için faydalı olacak işlerde sorumluluk üstlenecek ve Erzurum'un sosyal, ekonomik gelişimi noktasında tüm gayretimiz ile çalışacağız" dedi.
STK’ların ülke bürokrasisinde önemli bir yerinin olduğu ve kamu yararına birçok konuda STK’lara önemli görevler düştüğünü vurgulayan Vali Mustafa Çiftçi ise, "İktisadi hayatın ahlaki temelde gelişmesi önemli. Türkiye’nin önde gelen Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan ASKON’un Erzurum Şubesinin açılması Erzurum'un ekonomik gelişimi ve istihdamı açısından faydalı olmuştur. Erzurum'a değer katacak çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar dilerim. ASKON Erzurum şubesi şehrimize hayırlı olsun" temennisinde bulundu.
ASKON Başkanı Yavuz Selim Turan ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Mustafa Çiftçi'ye kabullerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, ziyaret anısına Başkan Turan, Vali Mustafa Çiftiçi'ye 'ASKON' porselen tabak hediye ederek teşekkür etti.

 
Emniyet'ten 'Hayata Yeniden Merhaba Projesi'
 
Sivasspor’dan Mehmet Altıparmak için açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum 2025 faal vergi mükellefi verileri açıklandı
**ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Erzurum’da 2024 yılına göre Gelir, ...
Yılmaz'dan en düşük emekli aylığına ilişkin açıklama
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, en düşük emekli aylığının artırılmasına ...
Turan Erzurum ticaret kültürünü paylaştı
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Erzurum Şube Başkanı Yavuz ...
 
KUDAKA'dan kırsalda süt üretimine destek
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından desteklenen SOGEP ...
KUDAKA’dan 4 projeye destek
2025 Yılı Fizibilite Desteği Programı kapsamında 21 Aralık 2025 tarihine ...
Yılmaz: Dezenflasyon süreci güçleniyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Enflasyonla mücadeleye yönelik ...
 
Şimşek'ten TÜFE açıklaması
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "2025 yılsonu enflasyonu bir önceki ...
EKK: Yapısal reformları hayata geçireceğiz
EKK, 2026 yılının ilk toplantısının ardından yaptığı açıklamada dezenflasyon ...
Emekli ve memur zammı oranı belli oldu
Aralık ayı enflasyonunun açıklanmasıyla birlikte emekli ve memurların ...
 
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Vicdanın Aynasında Üç Gerçek: Darfur, İrade ve Adalet
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Erzurum'un Kredi Hikâyesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
DADAŞ GAZETESİ
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva