Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>GUNDEM
3 Temmuz 2015 Cuma - 17:37

AK Parti’den ‘Ahde Vefa’

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Ahde Vefa İftar Programı, samimi bir atmosferde geçti.

AK Parti’den ‘Ahde Vefa’

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Ahde Vefa İftar Programı, samimi bir atmosferde geçti.

Olimpiyat Parkı’nda düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, İçişleri Eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Efkan Ala, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Adnan Yılmaz, Zehra Taşkesenlioğlu, İbrahim Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, ilçe belediye başkanları, parti mensupları ve geçmişten bugüne kadar görev yapmış AK Parti teşkilat üyeleri katıldı.

YEŞİLYURT’UN SUNUMU

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, partinin her kademesinde bugüne kadar görev yapan teşkilat üyelerine teşekkür ederek, Ramazan aylarını kutladı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, “Geleneksel hale gelen bu iftar, bugüne kadar teşkilatımızın her kademesinde vazife yapmış kıymetli arkadaşlarımızı bir araya getirme, bu ayın feyzinden ve bereketinden istifade ettirmeyi esas almaktadır” dedi. Konuşmasında Ramazan ayının önemine vurgu yapan Başkan Sekmen, “İçerisinde bulunduğumuz ay bizler için çok mübarek, kutsal bir aydır. On bir ayın sultanı ve cennet kapılarının açıldığı, cehennem kapılarının kapandığı bir aydır. Bunun için böyle mübarek bir ayda bir araya gelmenin, birbirimizin yüzüne bakmanın, hasret gidermenin yapılacak ibadetler içerisinde önemli bir yeri vardır” diye konuştu.

SEKMEN’İN TESPİTLERİ

Teşkilatçılığın bir hizmet yeri olduğunu kaydeden Sekmen, “Teşkilatlarımızda, bir ara bir arkadaş gurubu görev yapıyor, ondan sonra bayrağı diğer arkadaşlar devralıyor. Bu arada görevi devreden arkadaşlar asla görev dışı sayılmazlar. Vazifede olmasalar bile, mutlaka kendilerini vazifede hissetmeleri gerekir. Bu iftar programı bir ahde vefanın gereğidir. Kimse unutulmamalı, unutmamalıyız. Unutursak unutulacak duruma düşeriz” diyerek ahde vefanın önemine dikkat çekti. Bu haftanın yetimler haftası olduğunu da hatırlatan Sekmen, “Yetim kardeşlerimiz de burada, daima onları da arayıp gözetiyoruz. Bu kıymetli kardeşlerimizin yalnız olmadıklarını teşkilatımız onlara hissettiriyor. Partimiz yetimlere, kimsesizlere, yaşlılara, engellilere çok ayrıcalıklı imkânlar tanıdı, tanımaya da devam edecek. Çünkü AK Parti, kimsesizlerin, gariplerin, yoksulların sahibi konumunda bir teşkilattır. Bunun için bu hizmetler de devam edecek” şeklinde konuştu.

ALA: “AK PARTİ AYNI ZAMANDA BİR AK HAREKETTİR”

İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala da, teşkilat mensuplarının Ramazan ayı, Kadir Gecesi ve Bayramlarını kutladı. AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar Erzurum ve Türkiye’ye yapmış oldukları katkılardan dolayı tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden Ala, konuşmasını şöyle sürdürdü: “AK Parti aynı zamanda bir AK harekettir. Bu AK hareketin Türkiye ve İslam dünyasına daha çok katkılarda bulunacağını biliyorum ve sizlerin emeğiyle bunları gerçekleştireceğimizi de ümit ediyorum. Şimdiye kadar vatandaşlarımızın teveccühlerini onlara hizmete dönüştürme gayreti içerisinde olduk. Bundan sonra da yine aynı şekilde vatandaşlarımızın bize teveccühlerini yine onlara hizmete dönüştürme gayreti içerisinde olacağız. Bunda hiçbir tereddüt yok. Türkiye’de üzerine titrediğimiz şey, memleketimizin, milletimizin herhangi bir menfaatine, milletimizin çocuklarının geleceğine problem olabilecek, onlara maliyet ödetecek herhangi bir hareket içerisinde, davranış içerisinde olmayalım. Bizim çizgimiz de, hedefimiz de her şeyimiz budur. Milletin menfaatidir. Milletin menfaatine, milletin işine gücüne, milletin istikrarına, huzuruna, güvenliğine herhangi bir problem getirmemeye çalışıyoruz. İşini, aşını çoğaltmaya çalışıyoruz, sofrasından bir şey eksilsin istemiyoruz. Bütün derdimiz budur, bunun için çalışıyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapıyoruz.”

“MİLLETİMİZ BİZE HANGİ GÖREVİ VERMİŞSE O GÖREVİN TAŞIYICISI OLURUZ”

AK Parti Erzurum Milletvekili Ala, milletin kendilerine verdiği her görevin taşıyıcısı olduklarını kaydetti. Bakan Ala, konuşmasına şöyle devam etti: “Kendi çıkarımız için milletin herhangi bir menfaatine halel gelmesine fırsat vermeyiz. Şimdiye kadar olan çizgimizi bundan sonra çok daha farklı bir biçimde devam ettireceğiz. Milletin, memleketin önünü açacak ilişkiler, işbirlikleri ve yardımlaşma içerisinde olacağız. Parlamento’dan da milletimiz, memleketimiz için en iyi olan işbirliğini, yardımlaşmayı ve bir arada olmayı sağlayacak o birlikteliği, o formülü çıkarmaya çalışıyoruz. Eğer o olursa olur, yolumuza devam ederiz. Olmazsa da milletimiz karar verici son mercidir, milletimizin kararına tekrar müracaat ederiz. O ne karar verirse bugün söylediğimiz gibi ‘Başımızın üstüne’ deriz ve yolumuza devam ederiz.”

AK HAREKETİN ÖNEMİ

“Allah’ın izniyle Türkiye AK Parti’yle birlikte, AK Hareketimizle birlikte devam edecektir” diyen Ala, sözlerini şöyle tamamladı: “Bizim hedefimiz de budur, kararımız da budur. Bugüne kadar oy vererek, çalışarak 2002’den beri katkıda bulunan, işin içerisinde olan, bu hareketimizi ayakta tutan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Biz yüzde 69 aldık. ‘Cumhurbaşkanını halk seçsin’ diye Anayasa referandumuna götürdük, milletimiz yüzde 69 oranında arkamızda durdu. Şimdi yüzde 41’deyiz. Daha sonra daha da yukarı çıkar. Bunda hiç tereddüdümüz yok. Yeter ki biz doğru olanı yapalım, doğru olanı da ‘Milletin doğrusu’ diye tanımlayalım. Onun dışındaki tanımlamalar bizim işimiz değil, biz oralarda yokuz. Biz, milletin memnuniyetini esas alan işler içerisinde varız, onun dışında yokuz”

 
Çat’ta doğal yaşam alanı uygulaması
 
Koçak’tan Milli Takıma destek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yeni Vizyon 2071’den Çin Hükümeti’ne tepki
Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneği tarafından yapılan bir basın açıklamasıyla ...
Dünya Yetimler Günü’nde hayırlı buluşma
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, tarafından 15 Ramazan Dünya Yetimler ...
Hayır Çarşısı dualarla açıldı
Gülahmet Semti Yeğenağa İş Merkezinde faaliyete sokulan “Hayır Çarşısı”nın ...
 
Çin’e lanet yağdırdılar
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de Çin’in Doğu ...
‘Eman olmadan iman olmaz’
Görmez, ‘Biz İslam coğrafyasında ‘Eman’ı ve ‘Selam’ı neden kaybettik? ...
Çin zulmüne dadaş tepkisi
Çin tarafından Doğu Türkistan’da Uygur Türklerine karşı yapılan zulüm Erzurum’da protesto edildi.
 
Akar’dan tarım sigortası uyarısı
Erzurum İl Gıda Tarım Müdürlüğü’ne intikal eden don, sel ve doluya bağlı ...
Özdemir Helallik istedi
Son yayınlanan kararname ile Erzurum Vali Yardımcılığı görevine atanan ...
Sekmen’den Erzurum basınına övgü
Erzurum’un kadim bir şehir olduğunu kaydeden Başkan Sekmen, bu kadimliğin ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva