Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SPOR
5 Mart 2015 Perşembe - 09:23

6 Maçlık Erzurumspor en’leri

Erzurumspor’da 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında oynanan 6 maçta 19 futbolcu forma şansı buldu.

6 Maçlık Erzurumspor en’leri

Erzurumspor’da 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında oynanan 6 maçta 19 futbolcu forma şansı buldu. İlker Günay, Emrah Çalışlar ve Berat Eyüpoğlu ise en fazla sayıda yedekler arasında yer alan futbolcular oldu. 3 golle Mehmet Albayrak ve Cebrail Serçek ikinci yarının golcüleri olarak öne çıkarken, Hüseyin Cihan Avcı 4 sarı kartla en fazla ceza alan futbolcu olarak kaydedildi.
ERZURUM GAZETESİ İSTATİSTİKLERİ
ERZURUM gazetesi Lig istatistiklerine göre, Mavibeyazlı ekipte 6 maçta en çok forma şansı bulan futbolcular 6 maç ile Anıl Atağ, Cebrail Serçek, Özkan Serbes, Mehmet Albayrak ve Salih Kardeşgiden oldu. Bu futbolcuları 5 maç ile Doğa İşeri, Osman Berkay Özçelik, Sefer Sever, Oltan Karakullukçu ve Seddar Karaman takip etti. 4 maçta forma giyen futbolcular, Ekrem Sütçü, Emre Yüksektepe, Sinan uzun, Hüseyin Cihan Avcu, Hüseyin engin olarak sıralandı. 6 maçta Berat Eyüpoğlu 3, Emrah Çalışlar 2, İbrahim Demirer ve Yılmaz Can Taşkıran ise bir maçta forma giydi.
EN UZUN SÜRE ALAN FUTBOLCULAR
Mavibeyazlı ekipte, 6 maçta en uzun süreyi alan futbolcular 540 dakika ile Anıl Atağ, Cebrail Serçek ve Özmkan Serbest olarak belirlendi, Mehmet Albayrak ise 529 dakika süre aldı. Lig istatistiklerine göre Doğa İşeri ve Osman Berkay özçelik 450, Salih Kardeşgiden 410, Emre Yüksektepe 360, Hüseyin Engin 335, Sefer Sever 319, Hüseyin Cihan Avcu 284, Seddar Karaman 277, Oltan Karakullukçu 236, Ekrem Sütçü 215, Emrah Çalışlar 115, Sinan Uzun 94, İbrahim Demirer 90, Yılmaz Can Taşkıran 53 ve Berat Eyüpoğlu ise 53 dakika süreyle forma giydi.
ERZURUMSPOR GOL EN’LERİ
Erzurumspor 6 maçlık periyotta en erken golü Bergama Belediyespor  maçında 11’inci dakikada Cebrail Serçek ile buldu. Mavibeyazlıların kalelerinden çıkardığı en erken gelen gol ise Ayvalıkgücü Belediyespor maçında 11’inci dakikada İbrahim İdis’in kaydettiği gol oldu. Erzurumspor’un  en geç sürede bulduğu golü Balçova Yaşamspor maçında 90’ıncı dakikada Cebrail Serçek kaydederken,  ekibin kalesinden çıkardığı en geç sürede gelen gol Kayseri Şekerspor maçında 70’inci dakikada Volkan Kabadayı’nın golü oldu.
EN GOLCÜLER
Mavibeyazlı ekibin ikinci yarıdaki 6 maçta kaydettiği 9 golün 2’si ilk, 7’si ikinci yarıda atıldı. Erzurumspor’un 6 maçta en golcü ayakları Mehmet Albayrak ve Cebrail Serçek olarak kaydedildi.  Albayrak Ayvalıkgücü Belediyespor ve Kayseri Şekerspor maçında penaltıdan, Balçova Yaşamspor maçında ise kafayla gol attı. Cebrail Serçek üçü de ayakla olmak üzere Balçova Yaşamspor, Sakaryaspor ve Bergama Belediyespor maçında gol kaydetti. Berat Eyüpoğlu Sandıklıspor, Özkan Serbest ve Oltan Karakullukçu Bergama Belediyspor maçının golcü ayakları oldu.
ERZURUMSPOR’UN KALESİNDE GÖRDÜĞÜ GOLLER
Erzurumspor ikinci yarıdaki altı maçta kalesinde gördüğü 7 golün 3’ünü ilk, 4’ünü ikinci yarıda yedi. Mavibeyazlıların ilk yarıda gördüğü goller, Ayvalıkgücü Belediyespor maçında 11’inci dakikada İbrahim İdis, Sakaryaspor maçında 21’inci dakikada Levent Demiray, Bergama Belediyespor maçında 35’inci dakikada Oğuz Küçük’ten geldi. Takımın ikinci yarıda kalesinde gördüğü golleri ise Bergama Belediyespor maçında 48’de Gökhan Çetinus, Balçova Yaşamspor maçında 53’de Aydın Kuzu, Sandıklıspor karşılaşmasında 58’de Ömer Yavuz, Kayseri Şekerspor maçında 70’de Volkan Kabadayı kaydetti.
ERZURUMSPOR VE KARTLAR
Erzurumspor’da sezonunu ikinci yarısında 9 futbolcu sarı, bir futbolcu ise direk kırmızı kart gördü. Anıl atağ Ayvalıkgücü Belediyespor, Emre Yüksektepe Ayvalıkgücü Belediyespor, Sakaryaspor, Hüseyin Cihan Avcu Kayseri Şeker, Sandıklıspor, Balçova Yaşamspor, Sakaryaspor, Özkan Serbes Balçova Yaşamspor, İbrahim Demirer Balçova Yaşamspor, Hüseyin Engin Sakarya, Doğa İşeri, Yılmaz Can Taşkıran ve Sefer Sever ise Bergama Belediyespor maçında sarı kart gördü. Sinan uzun ise 34 dakika süre aldığı Sandıklıspor maçında direk kırmızı kart gören tek oyuncu olarak belirlendi.
YEDEĞE GİREN FUTBOLCULAR
Erzurumspor’da yedek listeye girme rekoru 6 maç ile İlker Günay’ın elinde bulunurken, bu futbolcuyu 5 maçta yedek listeye giren Berat Eyüpoğlu, Emrah Çalışlar izledi. Sinan Uzun, İbrahim Demirer, Ekrem Sütçü 4 maç, Oltan Karakullukçu 3 maç, Yılmazcan Taşkıran, Muammer Atalay, Seddar Karaman ve Sefer Sever 2 maç,  Hüseyin Cihan Avcu, Salih Kardeşgiden ve Doğa İşeri ise bir maçta yedek listede yer aldı.

 
‘Kadın, Aile’nin temeli’
 
Büyükşehir’de Yeşilay gündemi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor 3 puan için oynayacak
Gurupta 32 puanla 9’uncu sırada yer alan, Ankara Demirspor yenilgisi ile ...
Bu kez yenildiler…!
Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu tarafından düzenlenen Büyük Erkekler Birinci ...
Bayburt,’ta 3 puan sevinci
Bayburt Grup Özel İdare Spor Genç Osman Stadyumunda Etimesgut Belediye ...
 
Olimpik Eğitim Projesi’nde geri sayım
Erzurum GHSİM’nin ev sahipliğinde, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi, “Spor ...
Okullar badmintonda yarıştı
Erzurum’da düzenlenen Okullararası badminton il birinciliği karşılaşmaları yapıldı.
Buz Hokeyi camiasının gözü yaşlı
Yakalandığı hastalık ile 1 yılı aşkın süredir mücadele eden 25 yaşındaki ...
 
Erzurum Onların başarılarını konuşuyor
Judoda Türkiye şampiyonu olan Cenhizhan Dönmez ile ikinci olan Ertuğrul ...
Bergama maçına ulusal hakem
Erzurumspor’un evinde oynayacağı Bergama Belediyespor karşılaşmasına ulusal ...
Olduysa, mübarek olsun…!!!
Profesyonel Disiplin Kurulu(PFDK) Sakaryaspor-Erzurumspor maçında Sakaryaspor ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva